Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια "Τόκιο"; Η "Στοκχόλμη" είναι η πιο καυτή γυναίκα του Casa de Papel

Η καραντίνα την «έβγαλε από τα ρούχα της»

12 Μαΐου 2020 13:29
Ποια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

La Casa de Papel: Μπορεί να μην είναι από τους πρωτοκλασάτους χαρακτήρες της σειράς, μπορεί να μην γίνεται ο ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομα της "Τόκιο", αλλά η «Στοκχόλμη», κατά κόσμο Έσθερ Ασίμπο έχει φανατικό κοινό που παραληρεί σε κάθε της ανάρτηση.

Μπορεί τα γυρίσματα στο χώρο του θεάματος να έχουν παγώσει, το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο για τους ηθοποιούς, αλλά η λαμπερή Εσθέρ είναι φύσιν αισιόδοξη και δεν το βάζει κάτω.

Πριν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Casa de Papel, η 37χρονη ηθοποιός δεν ήταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη αλλά πλέον θεωρείται από τα καuτά ονόματα της Ισπανίας...

Απολαύστε την:

La Casa de Papel, Elite, Toy Boy: Αν είσαι λάτρης των ισπανικών στο Netflix, δεν γίνεται να μην έχεις ερωτευτεί την Maria Pedraza

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Γιατί μπορεί η τύχη να αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ώστε να βρεθείς αγκαλιά με την επιτυχία, ωστόσο το να γίνει η επιτυχία συνήθεια μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Και η Maria Pedraza δεν πιστεύει στο τυχαίο. Διαβάστε αναλυτικά τα πάντα για την αγαπημένη Ισπανίδα ηθοποιό του Netflix εδω.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share