Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε απογοήτευσε το Netflix; Η Sailor Moon επιστρέφει στο Youtube για να αναπολήσεις τα παιδικά σου χρόνια

Νοσταλγήσατε και εσείς;

24 Απριλίου 2020 10:45
Σε απογοήτευσε το Netflix; Η Sailor Moon επιστρέφει στο Youtube για να αναπολήσεις τα παιδικά σου χρόνια

Σας βρήκαμε τι μπορείτε να κάνετε την περίοδο της καραντίνας αν έχετε "τερματίσει" το Netflix και σας έχει απογοητεύσει με τις νέες σειρές του. Η σειρά Sailor Moon είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις, και σίγουρα θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις από τα παιδικά σας χρόνια.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τις τρεις σεζόν που επιστρέφουν δυναμικά στο Youtube και όπως καταλαβαίνετε θα είναι δωρεάν. Μεγαλώνοντας στη δεκαετία του 1990, είχατε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές κινουμένων σχεδίων, που όλοι οι άνθρωποι είχαν εμμονή. Υπήρχαν τα Pokémon, Digimon, Dragon Ball Z, Yu-Gi-Oh !, Sailor Moon και άλλα πολλά.

Όλα φαίνονται σαν μια μακρινή ανάμνηση καθώς όλοι έχουμε μεγαλώσει και συνεχίσουμε να παρακολουθούμε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, και μια από αυτές είναι η νέα σειρά από τον δημιουργό του "La casa de papel". Αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο, μπορείτε τελικά να κάνετε αυτή την επιλογή.

Οι άνθρωποι που παρήγαγαν το Sailor Moon αποφάσισαν να ανεβάσουν περισσότερα από 100 επεισόδια της εκπομπής στο YouTube δωρεάν. Από σήμερα, θα είστε σε θέση να αφιερωθείτε σε τρεις σεζόν της παράστασης, Sailor Moon, Sailor Moon R και Sailor Moon, και να νιώσετε και πάλι παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι στην Αυστραλία κατάφεραν να μεταδώσουν το σόου σε μια πλατφόρμα, για αυτό και τα νέα είναι σημαντικά.

Η Sailor Moon ξεκίνησε για πρώτη φορά ως μια σειρά manga το 1991 και έγινε η τηλεοπτική εκπομπή που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε και αγαπάμε ένα χρόνο αργότερα. Ακολουθεί τις περιπέτειες της Usagi Tsukino, μιας μαθήτριας γυμνασίου γνωστή ως Sailor Soldier, και με την παρέα της υπερασπίζονται τον κόσμο ενάντια σε κακούς κακοποιούς.

Αλλά αν το Sailor Moon δεν είναι για εσάς, μην φοβάστε, υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα παλιάς σχολής που θα σας δώσει επίσης μια αξιοπρεπή νοσταλγία. Πλήρη επεισόδια του Round the Twist έχουν μεταφορτωθεί στο YouTube δωρεάν, με νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Βέβαια μπορείτε να απολαύσετε και τα διαχρονικά Pokemon, που έχουμε όλοι στην καρδιά μας.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share