Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η επιστροφή του Belrin είναι ότι χειρότερο έχεις δει στο Netflix - Μιάμιση ώρα που θα σκεφτείς σοβαρά την αυτοκτονία

Τέτοια βαρεμάρα ούτε σε τρίωρη σκοπιά στον στρατό πάνω σε αλλαγής ώρας τον Οκτώβριο

24 Απριλίου 2020 07:54
Η επιστροφή του Belrin είναι ότι χειρότερο έχεις δει στο Netflix - Μιάμιση ώρα που θα σκεφτείς σοβαρά την αυτοκτονία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη για την ισπανική ταινία "Η σιωπή του Βάλτου" και κάτσαμε όλοι να δούμε την επιστροφή του... Belrin. Λίγο η "απουσία" από το La Casa de Papel μιας τόσο δυναμικής παρουσίας, μια η απήχηση που έχει ο ισπανικός κινηματογράφος στους συνδρομητές του Netflix, δεν θέλαμε και πολύ για να κάνουμε το... λάθος να δούμε την ταινία!

Αρχικά ο τίτλος της ταινίας επιβεβαιώνεται από την πρώτη σκηνή όπου για δύο λεπτά κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή μέσα σ' έναν.... βάλτο ενώ εν συνεχεία ο "Berlin" συνεχίζει το... δολοφονικό του έργο, που άφησε στην μέση στην Τέλεια Ληστεία και χωρίς λόγω και αιτία σκοτώνει έναν οδηγό ταξί, τον αγαπημένο μας Φέρο από την "Ζωή Χωρίς Άδεια" που σας έχουμε προτείνει να δείτε οποσδήποτε για να γεμίσετε δύο βδομάδες με δράση και... ανατροπές! Πρόκειται για έναν επιτυχημένο συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, με «ιδιαίτερες» σκέψεις και ιδέες. Και όταν λέμε "ιδιαίτερες" το εννούμε.

Ας επιστρέψουμε όμως στην νέα δράση. Ποια; Ναι, αυτό το πράγμα τέσπα. Ο πρωταγωνιστής απαγάγει με τον αδελφό του έναν... καθηγητή! Ο λόγος; Άγνωστος! Τώρα γιατί τον σκοτώνει και κρατάει το χέρι του στην κατάψυξη ενώ όλο το άλλο μέρος του κορμιού του το πετάει στα σκουπίδια σε κομμάτια δεν το καταλάβαμε ποτέ.

Όσο για το τέλος του ενώ απειλεί έναν άλλον... τύπο από το "Ζωή Χωρίς Άδεια" με καραμπίνα ξαφνικά του την αφήνει και κάθεται να τον πυροβολήσει πισώπλατα! Αρχικά κανείς δεν καταλαβαίνει πως συνδέονται όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους και δεύτερον, ρε παιδιά 5 ηθοποιούς έχετε όλους κι όλους εκεί στην Ισπανία; Και αν ναι βάλτε καμία Μαρία Πεδράθα να γουστάρουμε.

Όπως και να έχει όποιος έχει αποφασίσει να δει την επιστροφή του... Berlin στο Netflix μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα για να γεμίσει τον χρόνο! Όπως για παράδειγμα να μείνει χωρίς αναπνοή για 1.30 ώρα! Έχουμε που έχουμε την καραντίνα μην περνάνε περισσότερες σκέψεις για αυτοκτονία από το μυαλό του καθενός.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share