Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο δημιουργός του "La Casa de Papel" ξαναχτυπά και επιστρέφει με τη σειρά μυστηρίου "White Lines"

Δείτε εδώ το τρέιλερ

23 Απριλίου 2020 12:51
Ο δημιουργός του

O δημιουργός της σειράς - φαινόμενο "La Casa de Papel", Alex Pina, επιστρέφει με μια σειρά μυστηρίου και η επιτυχία είναι αναμενόμενη μιας και η πορεία του στο χώρο είναι εξαιρετική.

Φυσικά και η σειρά θα προβληθεί από το Netflix και πριν λίγη ώρα αναρτήθηκε και το επίσημο τρέιλερ. Αυτή όμως, δεν είναι η μοναδική σειρά του Netflix που θα μας καθηλώσει αυτή τη σεζόν, δείτε εδώ την νέα ισπανική σειρά που "σαρώνει".

Η σειρά θα είναι μυστηρίου, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και η υπόθεση είναι η εξής:
Μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός διάσημου DJ που εξαφανίστηκε είκοσι χρόνια πριν στην Ibiza, η αδερφή του επιστρέφει στην Ισπανία για να μάθει τι συνέβη.

Το White Lines θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 15 Μαΐου 2020.

Aκολουθεί το trailer με ελληνικούς υπότιτλους:

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel.

Το Athensmagazine.gr αυτές τις μέρες της καραντίνας σας κρατάει συντροφιά μέσω... Netflix και σας προτείνουμε ότι σειρά ή ταινία μας κάνει... κλικ, όπως το Lion που μας συγκλόνισε.

Η αλήθεια είναι πως εμείς, όπως και ο μέσος Έλληνας σήμερα, έχουμε σαπίσει στις σειρές και μπορούμε κάλλιστα να σας προτείνουμε ιδανικές... κινηματογραφικές εμπειρίες.

Σήμερα θα σας προτείνουμε τη νέα ισπανική σειρά δράσης που θα σας κάνει να... ξεχάσετε το La Casa de Papel! Τι σας έχουμε; Το "Δεν μπορείς να κρυφτείς". Το πρώτο επεισόδιο θα σας... μπερδέψει κάπως όμως η δράση και το μυστήριο ξετιλίγεται σε... τρία διαφορετικά επίπεδα!

Συγκεκριμένα μια νοσοκόμα κι η κόρη της αφήνουν το εγκληματικό παρελθόν του συζύγου της στο Μεξικό και ζουν με νέα ταυτότητα στην Ισπανία. Και στη Μαδρίτη όμως παραμονεύει ο κίνδυνος. Τα πάντα αλλάζουν μετά από ένα... τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας. Μια δολοφονία, μια αρπαγή και φυσικά... ένα ερωτικό τρίγωνο περιπλέκουν μια δράση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Όσο για την διάρκειά του; Δεν θα σας κουράσει! Περιλαμβάνει μια σεζόν των 10 επεισόδιων που λόγω τροπής μπορείς να τα δεις και σε μια μέρα..

Δείτε το trailer της σειράς στο Athensmagazine.gr:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share