Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπέροχο: Η κόρη της Μπιγιονσέ μας δείχνει πόσο καλό κάνει να πλένουμε τα χέρια μας

Σπουδαίο το μήνυμά της

21 Απριλίου 2020 14:57
Υπέροχο: Η κόρη της Μπιγιονσέ μας δείχνει πόσο καλό κάνει να πλένουμε τα χέρια μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια υπέροχη κίνηση έκανε η κόρη της Μπιγιονσέ, με την Μπλου Ίβι Κάρτερ να έχει εμπεδώσει… για τα καλά πόσο καλό είναι το να πλένουμε τα χέρια μας τακτικά, και δη εν μέσω πανδημίας, με την ίδια να πραγματοποιεί σχετικό βίντεο, που ανήρτησε η γιαγιά της, Τίνα Νόουλς.

Η ίδια θέλησε να κάνει ένα μικρό πείραμα, ώστε να δείξει στο κοινό πόσο σπουδαίο είναι το πλύσιμο των χεριών, όπως αναφέρει η ίδια. Στο πείραμα, έχει βάλει ένα σωρό σαπούνια ανακατεμένα σε ένα μικρό μπολ και ένα άλλο πιάτο δίπλα γεμάτο με πιπέρι, που αντιπροσωπεύει τον κορωνοϊό ή οποιονδήποτε άλλον ιό.

«Βάλτε, λοιπόν, το δάχτυλό σας στο μπολ με το σαπούνι και σιγουρευτείτε πως έχετε μπόλικο. Μετά, βάλτε το στο κέντρο του πιάτου δίπλα και θα δείτε, ότι ο ιός εξαφανίζεται», αναφέρει η μικρή Μπλου Ίβι. Κάπως έτσι, η ίδια θέλησε να δείξει για ποιο λόγο πρέπει να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας.

«Ελπίζω, λοιπόν, να είστε ασφαλείς, να πλένετε τα χέρια σας και να μένετε σπίτι», ολοκλήρωσε η κόρη της Μπιγιονσέ και του Jay-Z, τον οποίο η ίδια φαίνεται πως ζηλεύει πάρα πολύ, με τον κόσμο να… παραληρεί στο Instagram, ζητώντας να γίνει εκείνη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ποιανής διάσημης ξένης τραγουδίστριας η μητέρα βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο;

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας Μπιγιονσέ. Την Tίνα Νόουλς, συνοδεύουν ο σύζυγός της και πατριός της διάσημης Αμερικανίδας βασίλισσας του r’n’b, Ρίτσαρντ Λόουσον, και μία από τις αδερφές της.

Δείτε επίσης: Survivor: Η παίκτρια που κολάζει την Μύκονο! Χωρίς ίχνος ρετούς

Η 65χρονη Tina, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει τις βουτιές της μαζί με την οικογένειά της στην Παράγκα.
Το highlight ήταν ότι η κυρία Knowles δεν φορούσε μαγιό και μπήκε στην θάλασσα με τα ρούχα, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ!

Η μαμά της Μπιγιονσέ απόλαυσε τις βουτιές της στη θάλασσα μαζί με την παρέα της και έβγαλε πολλές φωτογραφίες, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η χυμώδης και στιλάτη Tίνα σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι κάνει πιλάτες πέντε φορές την εβδομάδα και προσέχει πολύ την διατροφή της, ενώ η Μπιγιονσέ, η οποία έκανε πρόσφατα ένα δώρο στους θαυμαστές της, έχει δηλώσει η μεγαλύτερη φαν της και πως η μητέρα της αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνη!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share