Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολα τα πράγματα για τον Πρίγκιπα Χάρι - Μήπως μετάνιωσε όσα έκανε;

Τι συνέβη;

15 Απριλίου 2020 12:52
Δύσκολα τα πράγματα για τον Πρίγκιπα Χάρι - Μήπως μετάνιωσε όσα έκανε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκει τη ζωή «λίγο δύσκολη» μετά τη μετακόμισή του στη Βόρεια Αμερική, αποκάλυψε η φίλη του, Δρ Τζέιν Γκούνταλ. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Έχει «έρθει σε επαφή» με τον Χάρι αφού εγκατέλειψε τα βασιλικά καθήκοντα για να ζήσει στον Καναδά και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες με τη σύζυγο Μέγκαν, 38 ετών και το μωρό Άρτσι, 11 μήνες.

Το ζευγάρι είναι και οι δύο οπαδοί της παγκοσμίου φήμης ακτιβίστριας και την προσκάλεσαν στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage στο Windsor το περασμένο καλοκαίρι. Η Δρ Γκούνταλ πιστεύει ότι μπορεί να ήταν ένα από τα πρώτα άτομα εκτός της οικογένειας που κράτησαν τον Άρτσι.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα στο Μπόρνμουθ όπου "ανοίχτηκε" για τον Χάρι και τη νέα του ζωή. «Δεν ξέρω πώς θα χαρτογραφηθεί η καριέρα του, αλλά, ναι, ήμουν σε επαφή - αν και νομίζω ότι βρίσκει τη ζωή λίγο δύσκολη αυτή τη στιγμή», είπε, μιλώντας στους Radio Times. Μάλιστα η Μέγκαν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί καλύτερα στη νέα τους ζωή, αφού έχε κάνει και το πρώτο της επαγγελματικό βήμα.

Στην πρόταση ότι ο Χάρι και ο αδελφός του Γουίλιαμ είναι "πρωταθλητές" του φυσικού κόσμου, πρόσθεσε: «Ναι - εκτός από το κυνήγι και το πυροβολισμό. Αλλά νομίζω ότι ο Χάρι θα σταματήσει επειδή της Μέγκαν δεν της αρέσει το κυνήγι, οπότε υποψιάζομαι ότι έχει τελειώσει.

Την περασμένη εβδομάδα η Δρ Γκούνταλ, η οποία είναι πιο γνωστή για τις έρευνες της στους χιμπατζήδες, είπε πως ο πρίγκιπας είχε υπαινιχθεί να αποχωρήσει από τη Βασιλική Οικογένεια μήνες πριν από την ανακοίνωση "βόμβα" πέρυσι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share