Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

13 Απριλίου 2020 10:45
Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δεν Μπορείς να Κρυφτείς: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε κάνει να ξεχάσεις το La Casa de Papel.

Το Athensmagazine.gr αυτές τις μέρες της καραντίνας σας κρατάει συντροφιά μέσω... Netflix και σας προτείνουμε ότι σειρά ή ταινία μας κάνει... κλικ, όπως το Lion που μας συγκλόνισε.

Η αλήθεια είναι πως εμείς, όπως και ο μέσος Έλληνας σήμερα, έχουμε σαπίσει στις σειρές και μπορούμε κάλλιστα να σας προτείνουμε ιδανικές... κινηματογραφικές εμπειρίες.

Σήμερα θα σας προτείνουμε τη νέα ισπανική σειρά δράσης που θα σας κάνει να... ξεχάσετε το La Casa de Papel! Τι σας έχουμε; Το "Δεν μπορείς να κρυφτείς". Το πρώτο επεισόδιο θα σας... μπερδέψει κάπως όμως η δράση και το μυστήριο ξετιλίγεται σε... τρία διαφορετικά επίπεδα!

Συγκεκριμένα μια νοσοκόμα κι η κόρη της αφήνουν το εγκληματικό παρελθόν του συζύγου της στο Μεξικό και ζουν με νέα ταυτότητα στην Ισπανία. Και στη Μαδρίτη όμως παραμονεύει ο κίνδυνος. Τα πάντα αλλάζουν μετά από ένα... τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας. Μια δολοφονία, μια αρπαγή και φυσικά... ένα ερωτικό τρίγωνο περιπλέκουν μια δράση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Όσο για την διάρκειά του; Δεν θα σας κουράσει! Περιλαμβάνει μια σεζόν των 10 επεισόδιων που λόγω τροπής μπορείς να τα δεις και σε μια μέρα..

Δείτε το trailer της σειράς στο Athensmagazine.gr:

"Η Ιστορία ενός Εγκλήματος: Λουίς Αντρές Κολμενάρες": Ένα έγκλημα μυστήριο στην Κολομβία που έγινε σειρά στο Netflix

Η αλήθεια είναι πως για την συγκεκριμένη σειρά δεν έχουμε διαβάσει το παραμικρό! Εμείς όμως ως λάτρεις του Netflix ψάξαμε και αναζητήσαμε νέες σειρές μυστηρίου που δεν έχουν γίνει γνωστές!

Μια από αυτές είναι το "Η Ιστορία ενός Εγκλήματος: Λουίς Αντρές Κολμενάρες"! Πρόκειται για μια σειρά που βγήκε στην κυκλοφορία το 2019, με τα γυρίσματα να έχουν γίνει στην Μποκοτά της Κολομβίας και θύμα έναν φοιτητή 20 χρονών, ο οποίος βρίσκεται νεκρός μέσα σ' ένα κανάλι της περιοχής, μετά από μια νυχτερινή έξοδο της παρέας!

Ύποπτες για τον φόνο η πρώην και η νυν κοπέλα του που είδαν τα πάντα αλλά δεν μιλάμε! Γιατί; Κρύβονται πίσω από την δολοφονία ή είναι άλλος ο δράστης; Δείτε την εκπληκτική σειρά του Netflix, που ελάχιστοι έχουν ανακαλύψει και θα μάθετε! Πρόκειται για μια σεζόν από 8 επεισόδια, οπότε δεν γίνεται κουραστική. Αξίζει να σημωθεί πως πρόκειται για πραγματική ιστορία.

Αν θες να δεις και ταινία από αληθινή ιστορία σου έχουμε το Lion, που θα σας συγκλονίσει από το πρώτο 10λεπτο.

Δείτε το trailer της σειράς στο Athensmagazine.gr:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share