Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Μπρους Ουίλις και Ντέμι Μουρ μένουν σπίτι και… ποζάρουν μαζί!

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

7 Απριλίου 2020 17:13
Κορωνοϊός: Μπρους Ουίλις και Ντέμι Μουρ μένουν σπίτι και… ποζάρουν μαζί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπρους Ουίλις και η Ντέμι Μουρ είναι από τα ζευγάρια, που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις παρά το διαζύγιο τους και, για αυτό το λόγο, περνούν χρόνο μαζί στην καραντίνα, έχοντας και τα παιδιά τους, ποζάροντας μαζί για καλό σκοπό και κερδίζοντας ουκ ολίγα likes στο Instagram.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ένωσαν τις δυνάμεις, το χιούμορ και την καλή τους διάθεση, φόρεσαν ασορτί, ριγέ πιτζάμες μαζί με τα παιδιά τους, έντυσαν και το σκύλο τους, για να ποζάρουν χαρούμενοι στο φωτογραφικό φακό, δίνοντας έτσι μια γεύση στους θαυμαστές τους για το πώς περνούν τις μέρες τους στην καραντίνα. Δείτε και τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας για τη συγγραφέα του Χάρι Πότερ.

Η 26χρονη κόρη τους Ταλούλα δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα τη φράση «Chaotic neutral», ενώ μαζί τους φαίνεται να ποζάρει και ο σύντροφός της, Ντίλον Μπας.

Θετικοί στον κορωνοϊό πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο 3χρονος γιος της - «Η ασθένεια είναι...» (photo)

Η 40χρονη τραγουδίστρια Pink σε ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι ο 3χρονος γιος της Jameson και η ίδια παρουσίασαν συμπτώματα του κορωνοϊού, έκαναν το τεστ και βρέθηκαν θετικοί. Ενώ, σοκ έχει προκαλέσει στην showbiz η είδηση πως 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

«Πριν από δύο εβδομάδες ο γιος μου Jameson και εγώ είχαμε τα συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ, τα κάναμε και βγήκαμε θετικοί» έγραψε και συνέχισε:

«Η ασθένεια είναι σοβαρή και είναι αληθινή. Μπορεί να χτυπήσει τους νέους και τους μεγαλύτερους. (...) Η οικογένειά μου βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι και εμείς για δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από λίγες ημέρες κάναμε εκ νέου το τεστ και είμαστε αρνητικοί».

Η Pink ευχαρίστησε τους γιατρούς και νοσηλευτές τους οποίους αποκάλεσε «ήρωες» και ανακοίνωσε πως δωρίζει 500.000 δολάρια στο Ταμείο Κρίσης για τον COVID 19 του Λος Αντζελες και 500.000 δολάρια σε αντίστοιχη πρωτοβουλία του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Temple στην Φιλαδέλφεια, όπου εργάστηκε η μητέρα της, Τζούντι Μουρ, για 18 χρόνια.

25χρονη τραγουδίστρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο! (photo-video)

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της 25χρονης τραγουδίστριας Lindsey Renee Lagestee.

Την νεαρή τραγουδίστρια χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθοδόν για μια εμφάνισή τους στο Ιλινόις. Η γυναίκα μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε τρεις ημέρες μετά. Πρόσφατα μάλιστα την τελευταία του πνοή άφησε και ένας αγαπημένος ηθοποιός, όπως θα δείτε εδώ.

Στην οικογένειά μας των Dixie Crush, θέλουμε να πούμε ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας τις τελευταίες αυτές ημέρες. Κάποιοι μάθατε τα τρομακτικά νέα, και με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι η Lindsey Renee πέθανε τη Δευτέρα λόγω επιπλοκών από το τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Οι καρδιές μας έχουν "σπάσει" για αύτη την τραγωδία που δεν έχει λογική" αναφέρει η ανάρτηση.

To our Dixie Crush family, aka the #CrushCrew, thank you so much for the outpouring of love and support these past few...

Posted by Dixie Crush on Wednesday, February 19, 2020

Το μέλος του συγκροτήματος Jim Nonneman δήλωσε στην Taste of Country ότι ένα αυτοκίνητο χτύπησε την 25χρονη όταν βγήκε από το δικό της όχημα της.

“Είχε μόλις παρκάρει λίγα τετράγωνα από το μαγαζί που θα εμφανιζόμασταν. Βγήκε από το αυτοκίνητό της και τότε τη χτύπησε ένα ΙΧ".

https://youtu.be/A1hudAG5LhU[/OEmbed

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share