Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπα Ουίλιαμ: "Όταν κλείνουν οι πόρτες το ζευγάρι είναι ..."

Τι αποκάλυψε φωτογράφος της οικογένειας;

7 Απριλίου 2020 14:18
Αποκάλυψη για Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπα Ουίλιαμ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος βασιλικός φωτογράφος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είναι «πολύ προσεγμένο και πολύ προσεκτικό» πίσω από τις κλειστές πόρτες, καθώς έδωσε μια ιδέα για το τι συμβαίνει στο σπίτι με την οικογένειά τους. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Ο Ματ Πορτέους μίλησε στο Hello! περιοδικό για τη φωτογράφηση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, 37 ετών, και της Κέιτ Μίντλετον, 38 ετών, καθώς και των παιδιών τους. Αν και ακούγονται πολλά για την συμπεριφορά του ζευγαριού, μιας και έχουν αγνοήσει επιδεικτικά τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ, ο φωτογράφος ισχυρίζεται ότι είναι πρότυπο και με εξαίρετο χαρακτήρα.

"Ανοίχτηκε" με αφορμή μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το ζευγάρι την Ημέρα της Μητέρας, που έδειξε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα έπαιρναν τα μεγαλύτερα δύο παιδιά τους στην πλάτη καθώς περνούσαν από τον κήπο.

Ο Ματ αποκάλυψε: «Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό σουτ, πολύ όμορφο πλάνο. Παρουσιάζει την οικογενειακή ενασχόληση, την ευτυχία, όλα βγαίνουν σε μια εικόνα.

Ο Ματ, ο οποίος έχει φωτογραφήσει τη βασιλική οικογένεια στη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, καθώς και φωτογραφίες του πρίγκιπα Γιώργου το 2016 για να γιορτάσει τα τρίτα του γενέθλια, μεταξύ των οποίων και εκείνη στην οποία ο νεαρός κρατούσε ένα παγωτό κάτω από τη μύτη του σκύλου της οικογένειας, Λούπο.

Επίσης αποκάλυψε ότι οι Cambridges είναι «μια πολύ όμορφη οικογένεια», προσθέτοντας ότι ήταν και οι δύο «αγαπημένοι και προσεκτικοί».

Ο φωτογράφος συζήτησε επίσης το πάθος της Κέιτ για τη φωτογραφία καθώς είπε ότι έχει ένα «καταπληκτικό» ταλέντο για χόμπι.

Ο Ματ είναι διευθυντής του Studio M, ένα βραβευμένο δημιουργικό στούντιο που ειδικεύεται στα πορτρέτα και την εμπορική φωτογραφία και ταινία και βρίσκεται στο νησί Jersey.

Ο κ. Πορτέους κέρδισε βραβείο για τον επαγγελματικό φωτογράφο της χρονιάς το 2014 στην κατηγορία γάμου, αλλά επίσης ειδικεύεται στον αθλητισμό και τα ταξίδια.

Η οικογένεια του Cambridge είναι επί του παρόντος απομονωμένη στο Anmer Hall στο ακίνητο Sandringham του Norfolk, αφήνοντας το σπίτι τους στο Kensington Palace εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share