Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Χαμός στη Buckingham: «Κόλλησε» από τον πρώην άνδρα της Καμίλα κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος;

Τι συνέβη;

3 Απριλίου 2020 14:56
Χαμός στη Buckingham: «Κόλλησε» από τον πρώην άνδρα της Καμίλα κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Χαμός επικρατεί στο παλάτι του Buckingham με τον κορωνοϊό, αφού θετικός στον φονικό ιό βρέθηκε και ο πρώην άνδρας της συζύγου του Πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, με τις θεωρίες… να δίνουν και να παίρνουν για το πώς «κόλλησε» ο Κάρολος.

Ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς διαγνώστηκε επίσης θετικός, κάτι που αποκάλυψε την Τετάρτη (1/4), λίγες ώρες αφού γινόταν γνωστό, ότι είχε αναρρώσει από την ασθένεια ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, βγαίνοντας από την καραντίνα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο μέσα σε όλα αυτά, είναι πως ο 80χρονος Άντριου είχε μάλλον «κολλήσει» τον κορωνοϊό σε ένα φεστιβάλ στο Τσέλτεναμ, που διεξήχθη μεταξύ 10-13 Μαρτίου, ενώ και η Καμίλα είχε βρεθεί σε αυτό το φεστιβάλ, στη δεύτερη μέρα του.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, στο φεστιβάλ βρέθηκαν περίπου 250.000 άτομα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να προσβλήθηκε εκεί από τον ιό ο Μπόουλς. Ο ίδιος, μάλιστα, ασπάστηκε την Πριγκίπισσα Άννα, ενώ φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Ζάρα Φίλιπς, με το χέρι του στην πλάτη της.

Όπως αναφέραμε, η Καμίλα επισκέφθηκε επίσης το φεστιβάλ, με όλα αυτά τα στοιχεία να σπείρουν τις φημολογίες για το πώς προσβλήθηκε από την πλευρά του ο Πρίγκιπας Κάρολος. Μπορεί, λοιπόν, να υπάρχει σύνδεση με τον… πρώην της Καμίλα.

«Ο κορωνοϊός είναι μια άσχημη κατάσταση, θα έρθουν καλύτερες μέρες» - Συγκλονίζει στο διάγγελμά του ο Πρίγκιπας Κάρολος

Συγκλονίζει με όσα αναφέρει για τον κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος, στο διάγγελμα που απηύθυνε σήμερα (1/4) στο βρετανικό λαό, με τον ίδιο να έχει περάσει προ ημερών αυτή τη διαδικασία και να νικά τον φονικό ιό.

Ο Πρίγκιπας αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που έχει η διαδικασία της απομόνωσης, ενώ ζήτησε οι προσευχές όλων να πηγαίνουν σε όσουε εργάζονται σκληρά, για να μείνει όρθιο το έθνος, θεωρώντας πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχοντας περάσει πρόσφατα τη διαδικασία της προσβολής από τον κορωνοϊό, ευτυχώς με ελαφρά συμπτώματα, παραμένω ακόμη και τώρα στην φάση των κοινωνικών αποστάσεων και της απομόνωσης. Όπως όλοι μαθαίνουμε, είναι ένας ιός περίεργος, μια κατάσταση άσχημη και αγχώδης, όπου η παρουσία οικογένειας και φίλων δεν είναι δυνατή και τίποτα δεν είναι ίδιο.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, η γυναίκα μου κι εγώ σκεφτόμαστε ειδικά όσους έχουν χάσει τους αγαπημένους τους σε τόσο δύσκολες και ανώμαλες συνθήκες, καθώς κι εκείνους που έχουν την ασθένεια, έχοντας υποστεί απομόνωση.

Ως κύριοι εκπρόσωποι δύο οργανώσεων για τους ηλικιωμένους, η καρδιά η δική μου και της γυναίκας μου βρίσκονται με αυτούς τους ανθρώπους, που ζουν μεγάλες δυσκολίες. Γνωρίζουμε, ωστόσο, πως σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών που προσβάλλονται από τον ιό και έχουν εξαιρετικούς γείτονες, δικούς τους ανθρώπους και εθελοντές που τους προσέχουν με ανιδιοτέλεια, με ρίσκο να προσβληθούν επίσης, απλά για να παρέχουν τις απαραίτητες βοήθειες.

Και σε μία εποχή, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» του εξαιρετικού συστήματος υγείας μας, είναι αυτή τη στιγμή σε μια εποχή με μεγάλη πίεση και ρίσκα, αλλά μάχονται ηρωικά, για να σώσουν ζωές στις ΜΕΘ και να σταματήσουν, όσο γίνεται, τη διασπορά του ιού. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, των οποίων οι φοβερές ικανότητες, η αφοσίωση στο καθήκον και η φροντίδα στους ασθενείς μας κάνουν υπερήφανους.

Ήταν υπέροχο, ειλικρινά, να βλέπω πόσοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη Βρετανία έχουν προσφερθεί εθελοντικά, προσφέροντας τη βοήθεια τους, για να μπουν στην πρώτη γραμμή. Είναι πολύ μεγάλης σημασίας, επομένως, αυτοί οι άνθρωποι να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη φροντίδα από τη δική μας πλευρά, μόλις βγουν από αυτή τη δοκιμασία και προσπαθήσουν, για παράδειγμα, να πάνε για ψώνια, την ώρα που η σκέψη και το άγχος τους θα είναι στις οικογένειες και τους φίλους τους.

Με αυτή τη σκέψη, στο μυαλό μας είναι όλοι οι καταστηματάρχες, που παλεύουν σκληρά κάθε μέρα και νύχτα, για να κρατούν γεμάτα τα ράφια των σούπερ μάρκετ σε αυτή την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ως έθνος, αντιμετωπίζουμε μια βαθιά πρόκληση, η οποία ξέρουμε πως απειλεί τις ζωές και τις δουλειές εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να πει πότε θα τελειώσει, αλλά μέχρι τότε, ας προσπαθήσουμε και ας ζήσουμε με ελπίζα πίστη μεταξύ μας, να κοιτάμε για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share