Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

La Casa de Papel: Μόλις ανέβηκαν στο Netflix τα 8 νέα επεισόδια του 4ου κύκλου

Δείτε τα τώρα

3 Απριλίου 2020 10:03
La Casa de Papel: Μόλις ανέβηκαν στο Netflix τα 8 νέα επεισόδια του 4ου κύκλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας έχει κρατήσει ενήμερους από την πρώτη στιγμή γύρω από τον τέταρτο κύκλο του La Casa de Papel, με τα 8 νέα επεισόδια να έχουν μόλις προστεθεί στην πλατφόρμα του Netflix!

Στα νέα επεισόδια επικρατεί το χάος, καθώς ο Καθηγητής πιστεύει ότι η Λισαβόνα έχει εκτελεστεί, ο Ρίο κι η Τόκιο έχουν ανατινάξει ένα στρατιωτικό τανκ και η Ναϊρόμπι χαροπαλεύει. Η παρέα ζει μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της, ενώ η άνοδος ενός εχθρού στους κόλπους της θα θέσει τη ληστεία σε μεγάλο κίνδυνο. Με την ευκαιρία μην ξεχάσετε να δείτε την καλύτερη ταινία που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του Netflix!

Το «La Casa de Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που…μπλέχτηκε με την χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρίας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος που ήρθε και έδεσε με την θριαμβευτική απόδοση του «Bella Ciao», και η σειρά απογειώθηκε.

Αναφερόμαστε πάντα στο χρονικό μιας ασύγκριτης ληστείας: οκτώ ληστές κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες, ώστε να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορώντας κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί, οι ληστές φέρουν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα: Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο.

Υπεύθυνος για το αριστοτεχνικά προμελετημένο σχέδιο της ληστείας είναι ο «Καθηγητής» («Ελ Προφεσόρ»), ο οποίος κινεί τα νήματα από μυστικό κρησφύγετο ενώ απέναντί του βρίσκει την Ρακέλ, έμπειρη αστυνομικό και διαπραγματεύτρια με την οποία θα ξεκινήσει σχέση. Στην τρίτη σεζόν της σειράς η σύλληψη του Ρίο πυροδότησε γεγονότα που έφεραν την επιτυχημένη συμμορία σε σφοδρή σύγκρουση με τις αρχές.

Δείτε το trailer της 4ης σεζόν του La Casa de Papel:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share