Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

La Casa de Papel: Μάθαμε την ώρα που θα ανέβουν αύριο (03/04) στο Netflix τα επεισόδια του 4ου κύκλου (videos)

Έρχεται!

2 Απριλίου 2020 14:08
La Casa de Papel: Μάθαμε την ώρα που θα ανέβουν αύριο (03/04) στο Netflix τα επεισόδια του 4ου κύκλου (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη ώρα για τους λάτρεις του «La Casa de Papel» έφτασε, αφού αύριο (03/04) κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος και το Athensmagazine.gr σας έχει την ώρα που θα ανέβουν τα νέα επεισόδια στην πλατφόρμα του Netflix!

Το «La Casa de Papel» αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μην ξεκολλούν από την οθόνη τους όταν κυκλοφορεί νέα σεζόν.

Τώρα όλοι οι fans μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα και έτσι στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν μερικές ακόμη νέες πληροφορίες για το 4ο μέρος. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο instagram της σειράς δημοσιεύτηκε ένα post με οκτώ μικρά βίντεο που μαρτυράνε τους τίτλους των επεισοδίων, πόσα θα είναι αυτά, ενώ στη λεζάντα μαθαίνουμε και την ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα.

Στη χώρα μας, λοιπόν, το «La Casa de Papel: Part 4» («Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 4») θα καταφτάσει στο Netflix αύριο, Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί πως θα γίνουν διαθέσιμα και τα οκτώ επεισόδια κατευθείαν.

Εμείς βέβαια σου έχουμε και τις καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix τις μέρες του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού.

Δείτε το ποστάρισμα στο Athensmagazine.gr:

Ταραγμένα Νερά: Η ισπανική σειρά αλά... Τιτανικός που θα σε καθηλώσει στο Netflix

Ταραγμένα νερά: Mε άρωμα θάλασσας, νοσταλγία περασμένων δεκαετιών, τη ζάλη του έρωτα αλλά και…της τρικυμίας, μια ακόμη ισπανική σειρά ήρθε πέρσι να “ταράξει” τους συνδρομητές του Netflix, ωστόσο δεν "ακούστηκε πολύ".

Εμπνευσμένη από τα θρυλικά βιβλία της βασίλισσας του μυστηρίου, Αγκάθας Κρίστι, ακόμη μια ισπανική σειρά με ευφυές σενάριο, υποκριτική αρτιότητα αλλά και σκηνογραφία που εντυπωσιάζει, σε «μεταφέρει» με την πρώτη ματιά στον «μεθυστικό» κόσμο ενός φιλμ νουάρ που έχει ωστόσο προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη της πλατφόρμας – τηλεθεατή.

Μια σειρά που φέρνει κάτι από... Τιτανικό, αφού πρόκειται για υπερατλαντικό ταξίδι από την Ισπανία στην Βραζιλία, χωρίς ωστόσο να έχει το ίδιο τραγικό φινάλε. Εμείς την είδαμε και σας την προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη! Πρόκειται για 2 σεζόν, από 8 επεισόδια η καθεμία, που θα σας συγκλονίσουν.

Η υπόθεση:
Δύο αδελφές ταξιδεύουν με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο από την Ισπανία με προορισμό τη Βραζιλία. Όταν, όμως, το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στ’ ανοιχτά, οι πρωταγωνίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες με πολλά μυστικά και μυστήρια που καλούνται να ξετυλίξουν.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share