Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταραγμένα Νερά: Η ισπανική σειρά αλά... Τιτανικός που θα σε καθηλώσει στο Netflix

Μυστήρια, φόνοι και ένα υπεραντλαντικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο

1 Απριλίου 2020 09:35
Ταραγμένα Νερά: Η ισπανική σειρά αλά... Τιτανικός που θα σε καθηλώσει στο Netflix
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταραγμένα νερά: Mε άρωμα θάλασσας, νοσταλγία περασμένων δεκαετιών, τη ζάλη του έρωτα αλλά και…της τρικυμίας, μια ακόμη ισπανική σειρά ήρθε πέρσι να “ταράξει” τους συνδρομητές του Netflix, ωστόσο δεν "ακούστηκε πολύ".

Εμπνευσμένη από τα θρυλικά βιβλία της βασίλισσας του μυστηρίου, Αγκάθας Κρίστι, ακόμη μια ισπανική σειρά με ευφυές σενάριο, υποκριτική αρτιότητα αλλά και σκηνογραφία που εντυπωσιάζει, σε «μεταφέρει» με την πρώτη ματιά στον «μεθυστικό» κόσμο ενός φιλμ νουάρ που έχει ωστόσο προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη της πλατφόρμας – τηλεθεατή.

Μια σειρά που φέρνει κάτι από... Τιτανικό, αφού πρόκειται για υπερατλαντικό ταξίδι από την Ισπανία στην Βραζιλία, χωρίς ωστόσο να έχει το ίδιο τραγικό φινάλε. Εμείς την είδαμε και σας την προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη! Πρόκειται για 2 σεζόν, από 8 επεισόδια η καθεμία, που θα σας συγκλονίσουν.

Η υπόθεση:
Δύο αδελφές ταξιδεύουν με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο από την Ισπανία με προορισμό τη Βραζιλία. Όταν, όμως, το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στ’ ανοιχτά, οι πρωταγωνίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες με πολλά μυστικά και μυστήρια που καλούνται να ξετυλίξουν.

5+1 νέες ταινίες του Netflix που θα κάνουν το #μένουμε_σπίτι άκρως διασκεδαστικό!

Η καραντίνα καλά κρατεί κι εμείς προσπαθούμε να σου κάνουμε το #μένουμε_σπίτι όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται. Σε αυτή την προσπάθεια βέβαια βοηθάει σημαντικά και το Netflix που έβγαλε καινούριες ταινίες κι εμείς δεν έχουμε παρά να σου τις παρουσιάσουμε για να διαλέξεις όποια εσύ προτιμάς!

Τα Κορίτσια που Χάθηκαν

Μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία που θα σας καθηλώσει. Όταν η κόρη της Μέρι Γκίλμπερτ (της υποψήφιας για Όσκαρ Amy Ryan) εξαφανίζεται, η αδράνεια της αστυνομίας την ωθεί να κάνει η ίδια έρευνα στη φυλασσόμενη κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ όπου εθεάθη για τελευταία φορά η κόρη της, Σάναν. Η έρευνά της όμως γίνεται αφορμή για να έρθουν στο φως πάνω από δέκα φόνοι ιερόδουλων, ενώ το τέλος είναι απίστευτο και κόβει την ανάσα. Δείτε την asap!

Έχω Ακόμα το Κλειδί

Ένας άνεργος διαφημιστής αρχίζει να παρακολουθεί τους νέους ενοίκους του παλιού του σπιτιού και τα κίνητρά του για την οικογένεια γίνονται ξαφνικά σκοτεινά. Μια καθηλωτική ταινία ισπανικής παραγωγής που θα σας κάνει να κολλήσετε από το πρώτο λεπτό, ενώ η ερμηνεία του πρωταγωνιστή Javier Gutiérrez θα σας μυήσει στα μυστικά μονοπάτια της ζωής και της σκέψης του.

Σπένσερ: Εμπιστευτικό

Φανς του Mark Wahlberg ετοιμαστείτε γιατί ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφει με άλλη μια ταινία δράσης που θα σας κάνει να κολλήσετε. Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Σπένσερ, ένας πρώην αστυνομικός και κατάδικος, συνεργάζεται με τον επίδοξο μποξέρ Χοκ, για να ξεσκεπάσει μια μοχθηρή συνωμοσία γύρω από τον θάνατο δυο αστυνομικών της Βοστόνης.

Το Τελευταίο Πράγμα που Ήθελε

Ο Μπεν Άφλεκ και η Aνν Χάθαγουέι συναντιούνται σε μια ακόμη ταινία που θα γίνει ασυζητητί η αγαπημένη σας. Μια σκληρή ρεπόρτερ μπλέκεται στην υπόθεση που προσπαθεί να φέρει στη δημοσιότητα όταν βοηθάει τον άρρωστο πατέρα της να κλείσει μια συμφωνία όπλων στην Κεντρική Αμερική. Βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της συγγραφέα Joan Didion.

Άκοπο Διαμάντι

Ο Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει με έναν δραματικό ρόλο 17 ολόκληρα χρόνια μετά το «Χτυπημένος από Έρωτα», για να υποδυθεί έναν Νεοϋορκέζο κοσμηματοπώλη στην περίφημη Συνοικία των Διαμαντιών του Μανχάταν. Με το χρέος τοα να μεγαλώνει και τους εξαγριωμένους δανειστές του να πιέζουν, ο ίδιος ρισκάρει τα πάντα για τη ζωή του. Μην τη χάσετε!

Ο Σομελιέ

Ένας νεαρός νιώθει διχασμένος ανάμεσα στο όνειρό του να γίνει Μάστερ Σομελιέ και τις προσδοκίες του πατέρα του να αναλάβει το οικογενειακό τους εστιατόριο. Τελικά τι θα επιλέξει να κάνει; Μια περιπετειώδης ταινία με πολλά ηθικά νοήματα, που αξίζει να προσθέσετε αυτή τη στιγμή στη watch list σας. Οι εκπληκτικές και συγκινητικές ερμηνείες των ηθοποιών είναι ακόμη ένα bonus της συγκεκριμένης ταινίας.

Αν πάλι είσαι τύπος των σειρών, δες εδώ τις κορυφαίες νέες σειρές του Netflix!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share