Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τομ Χάνκς -Ρίτα Ουίλσον: Επέστρεψαν στο Λος Άντζελες νικώντας τον κορωνοϊό

Μετά από την περιπέτειά τους

30 Μαρτίου 2020 14:12
Τομ Χάνκς -Ρίτα Ουίλσον: Επέστρεψαν στο Λος Άντζελες νικώντας τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόμ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες δύο εβδομάδες μετά, αφού νόσησαν από τον κοροναϊό στην Αυστραλία. Δείτε την φωτογραφία τους στο Athensmagazine.gr

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε γύρω από το Λ.Α. χθες και γενικά φαινόταν αρκετά χαρούμενο με την παρτίδα τους αφού φαινόταν να έχει νικήσει τον ιό και κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο 63χρονος Χάνκς βρέθηκε στην Αυστραλία γυρίζοντας το "Baz Luhrmann" για τον Elvis Presley, όταν μαζί με τη σύζυγό του - επίσης 63 - άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα του ιού Covid-19.

Πήγαν στο νοσοκομείο για θεραπεία, αλλά αφέθηκαν πριν από περίπου μια εβδομάδα πριν αναχωρήσουν την Παρασκευή.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δοκιμαστεί για τον ιό αφού άρχισε να αισθάνεται λίγο περίεργα από τις καιρικές συνθήκες.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του κατά τη διάγνωσή τους στις 11 Μαρτίου, ο Χάνκς δήλωσε: «Αισθανθήκαμε λίγο κουρασμένοι, είχαμε κρυολογήματα και κάποιους πόνους στο σώμα.

"Η Ρίτα είχε μερικές ρίξεις που ήρθαν και πήγαν, ελαφρείς πυρετοί, για να είναι όλα σωστά, όπως απαιτείται στον κόσμο τώρα, ελέχθήκαμε για τον κοροναϊό και βρέθηκαμε θετικοί."

Από τη στιγμή που διαγνώστηκαν θετικά, το ζευγάρι προσπάθησε να διατηρήσει την ομάδα των οπαδών και των φιλάθλων ενημερωμένη για την κατάσταση, καθώς και να τους ενθαρρύνει να κάνουν τα σωστά βήματα για να παραμείνουν ασφαλείς, όπως η διατήρηση μιας ασφαλούς κοινωνικής απόστασης.

Έκαναν ακόμα μια ανάρτηση που αφορά την υγεία τους, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Κορωνοϊός: Ακόμη 812 θάνατοι στην Ισπανία - Ξεπέρασε σε κρούσματα στην Κίνα

Στην πρώτη τριάδα του παγκοσμίου χάρτη του κορωνοϊού μπαίνει η Ισπανία, η οποία πέραν των 812 νέων θανάτων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, ξεπέρασε σε κρούσματα την Κίνα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ισπανία ανήλθε σε 85.195 τη Δευτέρα από 78.797 την Κυριακή, ενώ στην Κίνα έχουν καταγραφεί συνολικά 81.470.

Οι θάνατοι στην Ισπανία ανέρχονται σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση σε 7.340 τη Δευτέρα από 6.528 την Κυριακή.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, θετικό στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ο επικεφαλής της υπηρεσίας έκτακτων περιστατικών του ισπανικού υπουργείου Υγείας, Φερνάντο Σιμόν.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share