Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Άμπερ Χερντ απατά τον Τζόνι Ντεπ στο σπίτι του ένα μήνα πριν χωρίσουν (video)

Σκάνδαλο!

28 Μαρτίου 2020 12:48
Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Άμπερ Χερντ απατά τον Τζόνι Ντεπ στο σπίτι του ένα μήνα πριν χωρίσουν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκάνδαλο χτύπησε το Χόλιγουντ, αφού ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την Άμπερ Χερντ να απατά τον Τζόνι Ντεπ στο ίδιο του το σπίτι με τον εραστή της, Έλον Μασκ, ένα μήνα προτού οι δυο τους χωρίσουν, ενώ μία μέρα μετά τη μεταξύ τους έντονη διαμάχη, για την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια, η ίδια φαίνεται σε άλλο βίντεο να συνομιλεί με τον έτερο ηθοποιό, Τζέιμς Φράνκο.

Την ώρα που εκείνη κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, η Daily Mail δημοσίευσε το βίντεο που δείχνει την Άμπερ Χερντ να ερωτοτροπεί στο ασανσέρ του πολυτελούς διαμερίσματος του Τζόνι Ντεπ με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. Δείτε και την φρίκη που προκλήθηκε με μεγάλο ηθοποιό, που κατηγορείται για βιασμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι κλεισμένη στο συγκεκριμένο ασανσέρ με τον εραστή της και ερωτοτροπούν με πολύ πάθος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συνδέθηκαν ερωτικά, μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο τους, γεγονός που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται ανάμεσα τους.

Θετική στον φονικό ιό βρέθηκε… κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Σοκ προκαλείται στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως και σε αυτόν της μόδας, εξαιτίας του φονικού ιού, με ένα «Bond girl» επίσης να βρίσκεται θετική στον κορωνοϊό.

Ο λόγος γίνεται για την Όλγα Κουριλένκο, η οποία αποκάλυψε χθες (15/3) το βράδυ στους φαν της, ότι έχει διαγνωσθεί θετική στον νέο ιό και παραμένει, φυσικά, σε καραντίνα για της επόμενες μέρες. Δείτε και τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη θετική διάγνωση της Φαίης Σκορδά στον κορωνοϊό.

Η 40χρονη ηθοποιός και μοντέλα, που είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στο «Quantum of Solace», ανέφερε μέσω Instagram πως «τα πρώτα μου συμπτώματα ήταν πυρετός και κούραση. Να προσέχετε και να πάρετε το θέμα στα σοβαρά».

Η Κουριλένκο, η οποία είναι τώρα Γαλλίδα υπήκοος, έχοντας γεννηθεί στην Ουκρανία και ζήσει για περίπου μία δεκαετία στο Λονδίνο, συνέχισε λέγοντας πως «για να κατεβάσω τον πυρετό, μου είπαν να πάρω παρακεταμόλη, τίποτα άλλο. Παίρνω, φυσικά, βιταμίνες και τρώω σκόρδο για το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Πίνω νερό και στίβω λεμόνια μέσα σε αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Κουριλένκο έχει απασχολήσει από το παρελθόν με την εκθαμβωτική της ομορφιά, αφού είχε ανακαλυφθεί από την ηλικία των 13 ετών, προωθούμενη εν συνεχεία στον χώρο του μόντελινγκ. Στην πορεία, βέβαια, κέρδισε και τον χώρο της υποκριτικές, κάνοντας αρκετές δουλειές σε διάφορες παραγωγές, όπως η γαλλική «Sentinelle» που παίζει στο Netflix και η κινεζική «The Hunting».

Πρέπει να αναφερθεί, επίσης, ότι σχετικά με την νέα Τζέιμς Μποντ ταινία «No Time To Die» έχει υπάρξει καθυστέρηση για την πρεμιέρα, εξαιτίας του κορωνοϊού. Αυτή, μάλιστα, έχει μεταφερθεί από τον Απρίλιο για τον Νοέμβριο, αν και το τραγούδι της Μπίλι Έϊλις για αυτήν έχει ήδη δημοσιευθεί.

Η διάγνωσή της Κουριλένκο έρχεται μετά από αυτή του Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Ουίλσον, για να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο τον καλλιτεχνικό χώρο και αυτόν της μόδας.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share