Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4+1 κλασσικές family movies τώρα που #μένουμε_σπίτι οικογενειακά!

Θα τις λατρέψουν οι μικροί και θα τις θυμηθούν οι μεγαλύτεροι!

27 Μαρτίου 2020 17:10
4+1 κλασσικές family movies τώρα που #μένουμε_σπίτι οικογενειακά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καραντίνα έχει τα καλά της! Περισσότερος ελεύθερος χρόνος και περισσότερος ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια μας! Κι επειδή όπως όλοι ξέρουμε είναι δύσκολο ένα παιδί να συμβιβαστεί με τον "εγκλεισμό" και το #μένουμε_σπίτι φροντίστε να περάσετε εποικοδομητικό και δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σας. Το Athensmagazine έρχεται σήμερα να σας προτείνει τις 5 καλύτερες κλασσικές οικογενειακές ταινίες για να δείτε όλοι μαζί στο σπίτι! Φυσικά, απαραίτητο συνοδευτικό τα ποπ κορν!

Το κυνήγι της ευτυχίας (2006)

Πρόκειται για μια ιστορία ενός ανύπαντρου πατέρα που χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να φύγει μαζί με τον γιο του από το σπίτι τους. Οι δύο τους γυρνούν από εδώ και από εκεί μέχρι που ο πατέρας, Κρίς Γκάρντνερ προσλαμβάνεται σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία ως μαθητευόμενος. Οπλισμένος με απίστευτη υπομονή και θέληση, όμως, ο Γκάρντνερ θα αναδειχτεί στην ιεραρχία και θα διαβεί δρόμους που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να «περπατήσει». Ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε πολύ και να πάρετε δύναμη κι έμπνευση από έναν άνθρωπο που δεν παρατάει το κυνήγι της ευτυχίας του.

Δίδυμοι μπελάδες (1998)

Δύο δίδυμες αδελφές που δεν ήξεραν η μία την άλλη συναντιούνται τυχαία και αποφασίζουν να αλλάξουν θέσεις και να γνωρίσουν η καθεμία τον γονιό που στερήθηκε με στόχο να τους φέρουν και πάλι κοντά. Είναι μια ταινία που θα σας ταξιδέψει στα παιδικά σας χρόνια και θα σας κάνει να γελάσετε και να νοσταλγήσετε.

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας (2005)

Ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, η ταινία αφορά τον Τσάρλι, ένα πάμπτωχο αγόρι, που μαζί με τον παππού του Τζο, είναι ένα από τα πέντε τυχερά παιδιά που κερδίζουν το δικαίωμα να επισκεφτούν το εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα. Η ξενάγηση στο θαυμαστό εργαστήριο σοκολατοποιίας αποδεικνύεται μια αληθινή δοκιμασία, μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά.

Η κυρία Ντάουτφαιρ (1993)

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας συνηθισμένος πατέρας για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του; Ο Ντάνιελ Χίλαρντ δεν είναι συνηθισμένος πατέρας. Όταν μαθαίνει ότι η πρώην γυναίκα του χρειάζεται μια οικονόμο για το σπίτι, ντύνεται γυναίκα και παρουσιάζεται για να πάρει τη δουλειά. Η μεταμφίεσή του είναι τόσο πετυχημένη που ούτε η γυναίκα του, ούτε τα τρία του παιδιά καταλαβαίνουν τίποτα. Η ταινία αυτή παρουσιάζει τα ευαίσθητα και περίπλοκα οικογενειακά θέματα με χιούμορ και όσο σας διασκεδάσει, άλλο τόσο θα σας συγκινήσει.

Ματίλντα (1996)

Με μια αυστηρή διευθύντρια στο σχολείο και σκληρούς γονείς, ένα κοριτσάκι ανακαλύπτει τις κρυφές του τηλεκινητικές δυνάμεις και αντιμετωπίζει όσους την καταπιέζουν. Η Ματίλντα είναι ένας χαρακτήρας που θα σας κάνει να γελάσετε πολύ και να νιώσετε κι εσείς παιδιά, βλέποντας ένα μοντέρνο παραμύθι να ξετυλίγεται στις οθόνες σας.

Κι επειδή κάποια στιγμή, παιδιά είναι και θα κοιμηθούν, δείτε εδώ τις 6 καλύτερες νέες σειρές του Netflix που θα σας κάνουν να "κολλήσετε" από το πρώτο κιόλας επεισόδιο!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share