Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ultras: Η νέα ιταλική ποδοσφαιρική ταινία με χουλιγκανισμό και το βαθύτερο νόημά της (video)

Δεν πρέπει να την χάσεις

24 Μαρτίου 2020 09:15
Ultras: Η νέα ιταλική ποδοσφαιρική ταινία με χουλιγκανισμό και το βαθύτερο νόημά της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το «The English Game» που υπάρχει από από τις 20 Μαρτίου στην πλατφόρμα του Netflix υπάρχει από την Κυριακή διαθέσιμη και η ιταλική ταινία Ultras.

Φυσικά το περιεχόμενο είναι αυτό που μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς. Ο οπαδισμός. Ο χουλιγκανισμός. Η τυφλή αγάπη για την ομάδα που οδηγεί στα επεισόδια, τις μάχες σώμα με σώμα με άλλους ανθρώπους γιατί απλά… υποστηρίζουν διαφορετικά χρώματα και τη ζωή των οπαδών όπως είναι διαμορφωμένη αυτή με τα ταξίδια, τις συγκεντρώσεις και το γήπεδο.

Μόνο που σε αυτή την ταινία, ο εκ των πρωταγωνιστών, Σάντρο, έχει αρχίσει να… αλλάζει ρότα. Έχοντας υπάρξει αρχηγός του γκρουπ των Apache και έχοντας περάσει μια ζωή στο γήπεδο και τη βία, θέλει πλέον πολύ πιο ήρεμα πράγματα. Ο έρωτας για την Terry και οι ομορφιές που βρίσκει στη ζωή του, όντας πλέον μεσήλικας, αρχίζουν να τον κάνουν να σκέφτεται ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχει για… τα μπάχαλα. Μπορεί να αγαπάει την ομάδα του, να μην ξεχάσει το παρελθόν του, αλλά να φτιάξει πολύ διαφορετικά το μέλλον του στη Νάπολη.

Όλα αυτά, μέχρι να γνωρίσει και τον 16χρονο Σάσα, ο οποίος έχει εισχωρήσει στις τάξεις των ultras των «παρτενοπέι» και με αφορμή ένα ταξίδι στη Ρώμη κοντά στο φινάλε του πρωταθλήματος θέλει να πάρει εκδίκηση από τους αντίπαλους οπαδούς για τον θάνατο του αδερφού του. Εκείνος, είχε χάσει τη ζωή του πριν από αρκετά χρόνια σε επεισόδια… Τώρα, ο Σάντρο σκέφτεται ότι στον βωμό της φιλίας του για τον μικρό και της βαθύτερης αγάπης για τον άνθρωπο κι όχι για τον συνοπαδό, πρέπει να τον βοηθήσει…

Δείτε εδώ το τρέιλερ στο Athensmagazine.gr:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share