Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

The English Game: Το νέο αριστούργημα του Netflix - Πως ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Βρετανία;

Κάτι παραπάνο από μια ποδοσφαιρική ιστορία - Η σειρά που πρέπει να δεις ακόμα και αν δεν είσαι ποδοσφαιρόφιλος

24 Μαρτίου 2020 08:42
The English Game: Το νέο αριστούργημα του Netflix - Πως ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Βρετανία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα σειρά του Netflix άρχισε τα τραβάει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων σε λιγότερο από 3 ημέρες. Το όνομα αυτής: The English Game!

Συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου, το νέο project του Netflix έκανε πρεμιέρα στις οθόνες και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έμειναν εντυπωσιασμένη, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία και η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του La Casa de Papel. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια κι έχει ως στόχο να παρουσιάσει τους πρωτοπόρους του λαοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη, αλλά και να αναδείξει πως αυτό διαδόθηκε ανά την υφήλιο, παραμερίζοντας τις κοινωνικές τάξεις.

Κι όμως, η τρομερή ποδοσφαιρική σειρά του Netflix, The English Game, προέρχεται από αληθινή ιστορία και περιστατικά, όπως επίσης και από τον Σκωτσέζο, Φέργκους Σούτερ που... άνοιξε τα μάτια των ανθρώπων του αγγλικού ποδοσφαίρου!

The English Game seira Netflix

Όποιος το έχει παρακολουθήσει γνωρίζει πολύ καλά πως είδε κάτι απολαυστικό.

Όποιος το παρακολουθεί ακόμα, γνωρίζει πως η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή με ό,σα έχει αντικρίσει μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Όπως δεν το έχει ξεκινήσει καν, ΟΦΕΙΛΕΙ να το κάνει, αν αγαπάει το ποδόσφαιρο!

Το English Game που κυκλοφόρησε από το Netflix, δυστυχώς έχει μόλις έξι επεισόδια αναφορικά με το αγγλικό ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα και τη διαφορά μεταξύ πλούσιων και εργατών και σε κάνει να θέλεις να ψάξεις ακόμα περισσότερο την ιστορία που κρύβεται πίσω από τα περιστατικά που παρακολουθεί ο κόσμος στην τηλεοπτική σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Η Darwen, λοιπόν, όντως το 1879 έπαιξε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στους Remnants και κατάφερε να τους αποκλείσει! Ήταν η πρώτη νίκη ομάδας που απαρτιζόταν αποκλειστικά από εργάτες, οι οποίοι πήραν μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε σύνολο ... κυρίων, οι οποίοι θεωρούσαν ότι το άθλημα και οι κανονισμοί του ήταν αποκλειστικά για εκείνους και για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ώστε να περνούν εποικοδομητικά το χρονο τους αθλούμενοι.

The English Game Netflix

Όσο για την συνέχεια; Καλύτερα να δεις την σειρά ...

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share