Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό!

Συναγερμός!

19 Μαρτίου 2020 17:06
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με το ίδιο το Πριγκιπάτο να γνωστοποιεί την είδηση για τον 62χρονο ηγέτη της περιοχής. Δείτε και την νέα απόφαση, που πήρε η Βασίλισσα Ελισάβετ λόγω του ιού.

Ο συναγερμός έχει σημάνει στο μικρό κρατίδιο, αλλά οι θεράποντες γιατροί του μεταφέρουν καλά νέα, αφού φαίνεται να μην είναι ανησυχητική η κατάσταση για τον Αλβέρτο, αν και πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση για τους ανθρωπους, που είδε νωρίτερα.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και το «La Casa De Papel»: Θετική η «Ρακέλ»!

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την αγαπημένη σειρά «La Casa De Papel», αφού η Ιτσιάρ Ιτούνο, η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο της Ρακέλ, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι έχει προσβληθεί κι εκείνη από τον ιό. Δείτε και όσα δήλωσε για την περιπέτεια του ο Τομ Χανκς.

Καθησύχασε ωστόσο ότι νιώθει καλά και η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή, τονίζοντας ότι θα μείνει σε καραντίνα 15 ημερών και καλώντας άπαντες ν’ αντιμετωπίσουν εξίσου σοβαρά την κατάσταση.

5+1 κλασσικές ταινίες για να (ξανά)δούμε τώρα που #μένουμε_σπίτι!

Καλές οι νέες σειρές και ταινίες αλλά... σαν τις κλασσικές δεν είναι! Ταινίες που έχουμε δει άπειρες φορές και δεν τις χορταίνουμε ούτε θα τις βαρεθούμε ποτέ! Συγκεκριμένα βρήκαμε τις ταινίες που θα αποβάλουν κάθε ίχνος "μιζέριας" από πάνω σας και θα σας γεμίσουν χαρά! Τώρα που #μένουμε_σπίτι, το κλασσικό παραμένει σταθερή αξία γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε πέντε κλασσικές ταινίες για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!

Something's Gotta Give

Αν θέλετε να νιώσετε καλά, αυτό το συναρπαστικό film της Nancy Meyers θα σας χαρίσει αστείρευτο γέλιο. Οι μοναδικοί ηθοποιοί Diane Keaton και Jack Nicholson ζουν απίστευτες καταστάσεις και δημιουργούν το ιδανικό ειδύλλιο που αναδεικνύει τον ρομαντισμό και τον αυθορμητισμό της αγάπης σε όλες τις ηλικίες.

When Harry Met Sally

Πρόκειται για μια κλασική ταινία που τα έχει όλα: ο Billy Crystal και η Meg Ryan αποτελούν το απόλυτο δίδυμο, με φόντο το πανέμορφο τοπίο της Νέας Υόρκης. Μέσα από τις μεταβαλλόμενες εποχές του χρόνου θα δείτε τους δύο πρωταγωνιστές να ξεκινούν ως κολλητοί φίλοι τη σχέση τους, που τελικώς εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω. Θα μπορέσει να πετύχει;

The Little Prince

Αυτή η γλυκιά προσαρμογή του αγαπημένου βιβλίου του Antoine de Saint-Exupéry προσπέρασε τις κινηματογραφικές αίθουσες και προσγειώθηκε απευθείας στο Netflix. Πρόκειται για ένα γοητευτικό μείγμα: κινούμενα σχέδια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και stop-motion. Το φιλμ ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα, στην οποία λέγεται η γνωστή ιστορία από τον πιλότο του ηλικιωμένου βιβλίου, που θυμάται ότι συντρίβεται στην έρημο, όπου και συναντά τον μικρό πρίγκιπα.

Julie & Julia

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους αυτή η ταινία θα σας κάνει να αισθανθείτε χαρούμενοι. Δεν είναι μόνο η γοητευτική σκηνοθεσία της ασταμάτητης Nora Ephron, αλλά και η Amy Adams ως Julie Powell, μια γυναίκα που έχει δεσμευτεί να μαγειρέψει ολόκληρο το βιβλίο της διάσημης σεφ, Julia Child, «Mastering the Art of French Cooking» μέσα σε έναν χρόνο. Καθώς το κάνει η ταινία μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο, όταν η συγγραφέας και σεφ Julia -την οποία υποδύεται η υπέροχη Meryl Streep- είναι ακόμα νέα. Είναι γεμάτο με όμορφες κι εντυπωσιακές εικόνες του Παρισιού, αλλά και των φαγητών του. Το μήνυμα αποφασιστικότητας που δίνει θα σας πείσει!

Μamma Mia!

Ήλιος, θάλασσα και τραγούδι: ο απόλυτος συνδυασμός που προσφέρει ατελείωτη χαρά -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εικόνες που αναδεικνύουν την Ελλάδα. Σε αυτή τη φοβερή ταινία με το γνωστό story της κεντρικής ηρωίδας που αναζητά τον μπαμπά της ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους, τους οποίους καλεί στον επικείμενο γάμο της θα απολαύσετε πολύ χορό και τραγούδι από τους ταλαντούχους Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth & Pierce Brosnan.

Eat, Pray, Love

Σε αυτή την ταινία μπορείτε να χαρείτε με πολλά πράγματα! Οι υπέροχες εικόνες από τα διάφορα μέρη του κόσμου που ταξιδεύει Julia Roberts μέχρι και τις αναζητήσεις της για προσωπική ευτυχία και καλό φαΐ. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία ζωής που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Ένα εξαίσιο φιλμ που θα σας ταξιδέψει στη Νάπολη, το Μπαλί και τη Νέα Υόρκη.

Αν πάλι παραμένετε φανατικός των σειρών, δείτε εδώ τις καλύτερες που κυκλοφορούν στο Netflix!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share