Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Έριξε «πόρτα» στο νέο αυτοκρατορικό ζευγάρι της Ιαπωνίας η Βασίλισσα Ελισάβετ λόγω του φονικού ιού!

Το ανακοίνωσε η ίδια!

19 Μαρτίου 2020 15:27
Κορωνοϊός: Έριξε «πόρτα» στο νέο αυτοκρατορικό ζευγάρι της Ιαπωνίας η Βασίλισσα Ελισάβετ λόγω του φονικού ιού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποφασίσει… για τα καλά να κλειστεί και να προφυλαχθεί απέναντι στον κορωνοϊό, με την ίδια να ακυρώνει την επίσκεψη του νέου αυτοκρατορικού ζευγαριού της Ιαπωνίας στη Βρετανία, που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την άνοιξη.

Ο νέος αυτοκράτορας Ναρουχίτο, που πρόσφατα γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια, και σύζυγός του, Μασάκο, ήταν να κάνουν μια τυπική επίσκεψη, μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, με τη Βασίλισσα να κάνει γνωστό σήμερα (19/3), ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Το ίδιο το παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε αυτό το γεγονός, φοβούμενο τη με κάθε τρόπο εξάπλωση του φονικού ιού, ο οποίος έχει αναγκάσει την Κυβέρνηση της Βρετανίας αυτή τη στιγμή να στείλει 20.000 στρατιώτες σε όλο το Βασίλειο, ώστε να βοηθήσουν στην αναχαίτισή του. Δείτε, επίσης, τις 7+1 τροφές που δεν τρώει ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ, λοιπόν, μετά από επικοινωνία με τη δική της Κυβέρνηση, αλλά και αυτή της Ιαπωνίας, προχώρησε σε αυτή την πράξη, τονίζοντας πως οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, ώστε να γίνει αυτή η συνάντηση και, βεβαίως, δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη κάποια νέα ημερομηνία, ώστε τελικά να βρεθούν.

Ο Ναρουχίτο είχε διαδεχθεί την Πρωτομαγιά του 2019 τον αυτοκράτορα Ακιχίτο, ο οποίος είχε αποφασίσει να σποσυρθεί λόγω ηλικίας, και ενθρονίστηκε επίσημα στις 22 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, σε μια λαμπερή τελετή στο Τόκιο με παρόντες ηγέτες από όλο τον κόσμο, μαζί φυσικά με τη σύζυγό του.

Για τη συνάντηση την ίδια, βέβαια, δεν είχε δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία στη δημοσιότητα, αλλά απλά είχε αναφερθεί, ότι θα γινόταν την άνοιξη. Ο Ναρουχίτο πρέπει να αναφερθεί, ότι έχει στενές σχέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού είναι ο πρώτος αυτοκράτορας της χώρας που σπούδασε στο εξωτερικό, έχοντας σπουδάσει στην Οξφόρδη, ενώ και η νέα αυτοκράτειρα έχει σπουδάσει, τόσο στην Οξφόρδη όσο και στο Χάρβαρντ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share