Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

#Μένουμε_σπίτι και βλέπουμε τις καλύτερες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν στο Netflix!

Εσύ ποια θα διαλέξεις;

17 Μαρτίου 2020 16:03
#Μένουμε_σπίτι και βλέπουμε τις καλύτερες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν στο Netflix!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H καραντίνα δεν είναι και τόσο δυσάρεστη αν την δεις από μια άλλη οπτική γωνία. Μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να βγεις, να πας για ένα καφέ, ένα ποτό, μια βόλτα ή απλά να δεις τους φίλους σου αλλά έχεις άπλετο χρόνο που μπορείς να περάσεις εποικοδομητικά στο σπίτι σου. Μπορείς να διαβάσεις, να κάνεις τις δουλειές που συνεχώς αναβάλεις, να πειραματιστείς με τη μαγειρική και φυσικά... να δεις ταινίες. Πολλές ταινίες και ακόμη περισσότερες σειρές.

Σύμμαχος σου φυσικά σε αυτό,το Netflix, η πλατφόρμα που έχει λατρευτεί παγκοσμίως και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. Συλλέξαμε λοιπόν για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να δείτε και να γεμίσετε τις κενές σας ώρες τώρα που #μένετε_σπίτι. Πρώτα απ' όλα όμως, επειδή ξέρουμε τις αδυναμίες σας, δείτε εδώ το τρέιλερ της 4ης σεζόν του La Casa de Papel που έρχεται σε λίγες μέρες!

Sex Education

Αν δεν την έχεις δει, ΠΡΕΠΕΙ να τη δεις! Μια σειρά για εφήβους κι ενώ αποφεύγουμε αυτές τις σειρές, η συγκεκριμένη μας κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο. Τα μηνύματα στη σειρά πολλά: bullying, καταπιεσμένα παιδιά, διαφορετικές φωνές, διαφορετικότητα, σεξ, προφύλαξη.

Αγγίζει πτυχές δύσκολες και τις παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη κι αν απευθύνεται σε εφήβους, έχεις να πάρεις πολλά μαθήματα. Και δεν θα θέλεις να τελειώσει!

Τηλεφωνήτριες

5 σεζόν. 8 επεισόδια η κάθε σεζόν. Αλλά ούτε που θα καταλάβεις πώς θα τελειώσει. Τι θα δεις σε αυτήν την ισπανική σειρά; Φεμινισμός, γυναικεία αλληλεγγύη, δυναμισμός, δύναμη της φιλίας, έρωτας. Μοναδικοί ηθοποιοί, καλογραμμένο σενάριο, υπέροχα σκηνικά.

Γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικές προσωπικότητες δένονται με μια απίστευτη φιλία που ξεπερνά κάθε φόβο και κίνδυνο. Η δύναμη που κρύβουν μέσα τους τις ενώνει. Και δεν σταματούν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, την δικαιοσύνη, τις γυναίκες, τα πιστεύω τους.

Must see!

Big Mouth

Ένα animation για μεγάλους! Ο Nick, ο Andrew, η Jessi και η Missy διανύουν την πιο όμορφη και τρομακτική περίοδο, όπου πολλές αλλαγές συμβαίνουν: την εφηβεία!

Ο Andrew μεγαλώνει χωρίς να το θέλει και με τη βοήθεια του Hormone Monster του ονόματι Maurice, του συμβαίνουν ένα σωρό αμήχανα αλλά ξεκαρδιστικά πράγματα. Ο Nick από την άλλη έχει ‘κολλήσει’ στο προ-εφηβικό στάδιο και περιμένει πώς και πώς να μεγαλώσει κι εκείνος. Η Jessi δέχεται επισκέψεις από την Hormone Monstress, την Connie, ενώ η Missy συνειδητοποιεί αργά και σταθερά πώς να ευχαριστιέται το σώμα της.

Θα γελάσεις και θα το ευχαριστηθείς!

Heal

Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Heal ή αλλιώς Αυτοθεραπεία.

Ουσιαστικά σου αναλύει με απλό τρόπο αλλά εμπεριστατωμένα, όλα αυτά που παράγει ο οργανισμός λόγω του άγχους και πώς συνδέεται με την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών. Πρόκειται για ιστορίες από πνευματικούς ηγέτες, γιατρούς και άτομα με χρόνια νοσήματα αποκαλύπτουν τη στενή σχέση ανάμεσα στην ανθρώπινη ψυχή και τη σωματική υγεία.

Η μοίρα της Γκρέις

Όταν η ευγενική, νομοταγής Γκρέις ομολογεί ότι σκότωσε τον νέο της σύζυγο, η επιφυλακτική νεαρή δικηγόρος της αναλαμβάνει να βρει την αλήθεια.

Μια ταινία με ανατρεπτικό τέλος, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και δεν θα μπορέσεις να πάρεις τα μάτια σου απ’την οθόνη. Απλά δες την!

Τα Κορίτσια που Χάθηκαν

Όταν η κόρη της Μέρι Γκίλμπερτ (της υποψήφιας για Όσκαρ Έιμι Ράιαν) εξαφανίζεται, η αδράνεια της αστυνομίας την ωθεί να κάνει η ίδια έρευνα στη φυλασσόμενη κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ όπου εθεάθη για τελευταία φορά η Σάναν. Η έρευνά της όμως γίνεται αφορμή για να έρθουν στο φως πάνω από δέκα φόνοι ιερόδουλων.

Από την υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτιδα Λιζ Γκάρμπους, τα “Κορίτσια που Χάθηκαν” είναι μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.

Ο Ιρλανδός

Τρόφιμος γηροκομείου πλέον, ο εκτελεστής της μαφίας Φρανκ Σίραν ανακαλεί την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του αρχισυνδικαλιστή Τζίμι Χόφα.
Ο «Ιρλανδός» είναι ένα έπος του αμερικανικού εγκλήματος, μια πυκνή, σύνθετη ιστορία που αποτυπώνεται με χαρακτηριστική ευχέρεια. Βασισμένη στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «I Heard You Paint Houses», η ταινία εστιάζει στη φιλία και την πίστη μεταξύ ανδρών που διαπράττουν απίστευτες πράξεις, που μπορούν αστραπιαία να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και στην πιθανότητα της λύτρωσης σε έναν κόσμο που κάτι τέτοιο φαντάζει μακρινό. Τα ονόματα μπροστά και πίσω από την κάμερα είναι ένα εκπληκτικό δείγμα και στον πυρήνα του, τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες που αγγίζουν συλλογικά μια νέα αιχμή: ο Τζο Πέσι ως αφεντικό της μαφίας στην Πενσυλβάνια Ράσελ Μπαφαλίνο, ο Αλ Πατσίνο ως ήγετης του εργατικού συνδικάτου των Οδηγών Φορτηγών (Teamsters Union) Τζίμι Χόφα και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως το δεξί του χέρι, Φρανκ Σίραν, κάθε ένας σε αγαστή συνεργασία με τον ασύγκριτο δημιουργό της ταινίας, Μάρτιν Σκορσέζε.

Κι έχει διάρκεια… τρεις ώρες!

Τα παράσιτα

Η ταινία που σάρωσε στα Oscars κι αν δεν την έχεις δει, τώρα ήρθε η ώρα!

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.

Όπως ανέφερε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην κριτική της ταινίας «ο Χο ενορχηστρώνει μια καταπληκτική κλιμάκωση καταστάσεων, κρατώντας τον απόλυτο σκηνοθετικό έλεγχο. Η ταινία του, ποτισμένη με το γνωστό μαύρο χιούμορ, ωρολογιακά μετρημένη και με αιχμή του δόρατος τον μόνιμο πρωταγωνιστή του Σονγκ Κανγκ Χο, είναι μια ταξική παραβολή σε μια χώρα διαφημισμένης ευημερίας, θεαματικά αντίθετη σε στυλ και χειρισμό από τον περσινό Χρυσό Φοίνικα του Χιροκάζου Κορεέντα, το Shoplifters, με ήρωες ανθρώπινα παράσιτα που ανασύρονται από την αφάνεια και το χαμόσπιτό τους όπως-όπως για μια προσωρινή θέση στον ήλιο».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share