Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε βασιλική οικογένεια!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

17 Μαρτίου 2020 14:22
Συναγερμός: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε βασιλική οικογένεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στις βασιλικές οικογένειες του κόσμου, αφού σήμερα (17/3) ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε μία εξ αυτών, καθώς μέλος της διαγνώστηκε θετικό στον φονικό ιό και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα.

Το καλό στην υπόθεση είναι πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το κρούσμα διαγνώσθηκε έγκαιρα, και έχει ήδη απομονωθεί. Δείτε, παράλληλα, τι μέτρα πήρε για το θέμα η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο λόγος γίνεται για τον Καρλ φον Χάμπσμπουργκ, Αρχιδούκα της Αυστρίας που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Ο 59χρονος είναι εγγονός του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας, Καρόλου Α' και επιβεβαίωσε το ότι είναι θετικός στον ιό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστριακό κανάλι, αναφέροντας πως εμφάνισε συμπτώματα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο επέμεινε πως είναι εντάξει και χαρακτήρισε τον ιό «ενοχλητικό» συμπληρώνοντας: «Δεν είναι και πανούκλα...».

«Εγώ νόμιζα πως ήταν απλά μία γρίπη. Όταν με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου είπε πως είναι θετικός στον ιό, έκανα κι εγώ το τεστ» εξήγησε.

Περιγράφοντας τα συμπτώματά του, ανέφερε πως είχε βήχα πονοκέφαλο και λίγο πυρετό ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και τις αυστριακές αρχές για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του.

Θετική στον φονικό ιό βρέθηκε… κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Σοκ προκαλείται στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως και σε αυτόν της μόδας, εξαιτίας του φονικού ιού, με ένα «Bond girl» επίσης να βρίσκεται θετική στον κορωνοϊό.

Ο λόγος γίνεται για την Όλγα Κουριλένκο, η οποία αποκάλυψε χθες (15/3) το βράδυ στους φαν της, ότι έχει διαγνωσθεί θετική στον νέο ιό και παραμένει, φυσικά, σε καραντίνα για της επόμενες μέρες. Δείτε και τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη θετική διάγνωση της Φαίης Σκορδά στον κορωνοϊό.

Η 40χρονη ηθοποιός και μοντέλα, που είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στο «Quantum of Solace», ανέφερε μέσω Instagram πως «τα πρώτα μου συμπτώματα ήταν πυρετός και κούραση. Να προσέχετε και να πάρετε το θέμα στα σοβαρά».

Η Κουριλένκο, η οποία είναι τώρα Γαλλίδα υπήκοος, έχοντας γεννηθεί στην Ουκρανία και ζήσει για περίπου μία δεκαετία στο Λονδίνο, συνέχισε λέγοντας πως «για να κατεβάσω τον πυρετό, μου είπαν να πάρω παρακεταμόλη, τίποτα άλλο. Παίρνω, φυσικά, βιταμίνες και τρώω σκόρδο για το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Πίνω νερό και στίβω λεμόνια μέσα σε αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Κουριλένκο έχει απασχολήσει από το παρελθόν με την εκθαμβωτική της ομορφιά, αφού είχε ανακαλυφθεί από την ηλικία των 13 ετών, προωθούμενη εν συνεχεία στον χώρο του μόντελινγκ. Στην πορεία, βέβαια, κέρδισε και τον χώρο της υποκριτικές, κάνοντας αρκετές δουλειές σε διάφορες παραγωγές, όπως η γαλλική «Sentinelle» που παίζει στο Netflix και η κινεζική «The Hunting».

Πρέπει να αναφερθεί, επίσης, ότι σχετικά με την νέα Τζέιμς Μποντ ταινία «No Time To Die» έχει υπάρξει καθυστέρηση για την πρεμιέρα, εξαιτίας του κορωνοϊού. Αυτή, μάλιστα, έχει μεταφερθεί από τον Απρίλιο για τον Νοέμβριο, αν και το τραγούδι της Μπίλι Έϊλις για αυτήν έχει ήδη δημοσιευθεί.

Η διάγνωσή της Κουριλένκο έρχεται μετά από αυτή του Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Ουίλσον, για να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο τον καλλιτεχνικό χώρο και αυτόν της μόδας.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share