Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Netflix: Σταματάει την παραγωγή σειρών λόγω του κορωνοϊού

Ποιες είναι;

17 Μαρτίου 2020 13:13
Netflix: Σταματάει την παραγωγή σειρών λόγω του κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Netflix έχει σταματήσει την παραγωγή των πρωτότυπων εκπομπών και των ταινιών της μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δείτε ποιες είναι στο Athensmagazine.gr

Η παραγωγή σταμάτησε στις ΗΠΑ και τον Καναδά για δύο εβδομάδες λόγω κυβερνητικών περιορισμών, όπως επιβεβαίωσε η Netflix στο The Verge.

Το διάλειμμα οφείλεται σε κυβερνητικούς περιορισμούς και προφυλάξεις υγείας / ασφάλειας.

Οι σειρές , συμπεριλαμβανομένων των Stranger Things, The Witcher και της ταινίας του Ryan Murphy, The Prom, επηρεάζονται από την απόφαση. Έχουμε να σας προτείνουμε εδώ κάποιες σειρές για το διάστημα που θα κάθεστε στο σπίτι, και θα κολλήσετε.

Η Netflix δεν είναι η μόνη εταιρεία παραγωγής που αναστέλλει την εργασία της, η Disney δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία δήλωσε ότι σταματάει για ένα «βραχυπρόθεσμο».

Η δήλωση εξήγησε: "Ενώ δεν υπήρξαν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 στις παραγωγές μας, αφού εξετάσαμε το τρέχον περιβάλλον και τα καλύτερα συμφέροντα του cast και του πληρώματός μας, έχουμε κάνει την απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή σε ορισμένες από τις ζωντανές ενέργειές μας ταινίες για μικρό χρονικό διάστημα. "

Η δήλωση πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την κατάσταση και θα ξαναρχίσει το συντομότερο δυνατό».

Η Warner Bros ανακοίνωσε επίσης ότι αναστέλλει την παραγωγή σε περισσότερες από 70 εκθέσεις της.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπα δήλωσε την έκρηξη ως «εθνική έκτακτη ανάγκη».

Η δήλωση σημαίνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να έχει πρόσβαση σε κεφάλαια έκτακτης βοήθειας ύψους 50 δισ. Δολαρίων (40 δισ. Ευρώ).

Ο Τράμπ είπε στις ΗΠΑ ότι οι «επόμενες οκτώ εβδομάδες είναι κρίσιμες».

Ο αριθμός των θανάτων των ΗΠΑ Covid-19 έπληξε 40, με 1700 επιβεβαιωμένα κρούσματα, αναφέρει το BBC.

Ως μέρος της αντίδρασης έκτακτης ανάγκης, έως και 500.000 δοκιμαστικά κιτ κορωναϊού θα διατεθούν την επόμενη εβδομάδα, παρόλο που οι υγειονομικοί υπάλληλοι έχουν συστήσει να μην δοκιμάζονται οι άνθρωποι «χωρίς σαφή ανάγκη».

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νανσί Πελόσι, ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνηθεί πακέτο αρωγής για βοήθεια σε όσους πλήττονται από τον αντίκτυπο - περιλαμβάνει δύο εβδομάδες αδείας μετ 'αποδοχών και μέχρι τρεις μήνες άδειας οικογενειακής ιατρικής, καθώς και δωρεάν εξετάσεις για άτομα χωρίς ασφάλιση.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share