Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Elite – Season 3: Το Netflix μόλις ανέβασε 8 νέα επεισόδια!

Μην τα χάσετε

13 Μαρτίου 2020 12:35
Elite – Season 3: Το Netflix μόλις ανέβασε 8 νέα επεισόδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Elite: Τρία παιδιά της εργατικής τάξης παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός, όλοι είναι ύποπτοι.

Οι 2 πρώτες σεζόν της αγαπημένης ισπανικής σειράς έκαναν πάταγο και η τρίτη σεζόν έρχεται πιο... ανατρεπτική από ποτέ! Με την ευκαιρία του... "Μένουμε Σπίτι" μπείτε στο Netflix και "σαπίστε"! Τα 3 νέα επεισόδια σας περιμένουν ενώ αναμένονται και τα επεισόδια της 4ης σεζόν του La Casa de Papel!

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

Το Netflix αναβαθμίζεται - Αλλαγές που συγκλονίζουν!

Κάτι άλλαξε στην πλατφόρμα του Netflix το κατάλαβες; Η εφαρμογή αναπαραγωγής ταινιών και σειρών με τους περισσότερους χρήστες, με αριθμό ρεκόρ όπως θα δείτε εδώ και τη ραγδαία αύξησή τους, έκανε μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή μετά από απαίτηση των χρηστών της.

Το Netflix κατήργησε το "ενοχλητικό" κατά τα λεγόμενα των χρηστών, autoplay και πλέον επιτρέπει στους χρήστες όποτε εκείνοι θέλουν να το ενεργοποιούν και όποτε θέλουν να το απενεργοποιούν.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την πλατφόρμα μαζί με τις οδηγίες για το πώς να το κάνεις κι εσύ απλά με ένα κλικ.

«Ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν αυτό το χαρακτηριστικό πολύ βοηθητικό. Άλλοι όχι και τόσο. Ακούσαμε το feedback, και τώρα τα μέλη μας μπορούν να βλέπουν ή όχι autoplay previews στο Netflix», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter μιλώντας στους… 7.2 εκατομμύρια followers του.

Πώς απενεργοποιώ το autoplay στο Netflix;

Το Netflix παρέχει δύο ρυθμίσεις αυτόματης αναπαραγωγής που μπορείς να ελέγξεις με “on” και “off”. Οι αλλαγές σε αυτές τις ρυθμίσεις είναι συγκεκριμένες για το κάθε profile και θα επηρεάσουν όλες τις συσκευές.

Αυτόματη αναπαραγωγή για το επόμενο επεισόδιο

Μπορείς να δεις το επόμενο επεισόδιο χωρίς να το επιλέξεις, αφού θα παίξει αυτόματα μόλις τελειώσει το ένα. Ωστόσο, μπορείς να βάλεις ένα stop σε αυτήν την αναπαραγωγή που ίσως σε επηρεάζει λιγάκι… και οι ώρες βλέποντας Netflix περνούν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Πώς το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς:

  • Μπες στο Netfix από υπολογιστή.
  • Επέλεξε διαχείριση των profiles από το menu.
  • Επέλεξε το profile που θέλεις να κάνεις την αλλαγή.
  • Κάνε check ή όχι τη επιλογή για το autoplay στο επόμενο επεισόδιο.
  • Autoplay previews ενώ περιηγείσαι στο site

Autoplay previews ενώ περιηγείσαι στο site

Όταν είσαι στην πλατφόρμα το Netflix, παίζει αυτόματα trailers από ένα show, ταινία ή σειρά.

Πώς το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς:

  • Μπες στο Netfix από υπολογιστή.
  • Επέλεξε διαχείριση των profiles από το menu.
  • Επέλεξε το profile που θέλεις να κάνεις την αλλαγή.
  • Κάνε check ή όχι τη επιλογή για το autoplay των previews.

Σημείωση: Η συσκευή σου ίσως χρειάζεται ανανέωση για να έχει τη δυνατότητα για τις νέες ρυθμίσεις. Κάνε ένα update ή δοκίμασε να αποσυνδεθείς και να συνδεθείς ξανά.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share