Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με σπουδαίο ηθοποιό του Χόλιγουντ: Κατηγορείται ξανά για το βιασμό μίας ανήλικης!

Απίστευτο!

11 Μαρτίου 2020 14:23
Σοκ με σπουδαίο ηθοποιό του Χόλιγουντ: Κατηγορείται ξανά για το βιασμό μίας ανήλικης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλείται στην παγκόσμια κοινή γνώμη με αγαπημένο ηθοποιό του Χόλιγουντ, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μίας 13χρονης κοπέλας, όταν εκείνος ήταν 19 ετών. Δείτε επίσης τι είχε γίνει στο Χόλιγουντ, με το θάνατο κοπέλας, την οποία ο πρώην σύντροφός της έριξε από τον 3ο όροφο.

Ο ηθοποιός Κόρι Φέλντμαν, σε ένα ντοκιμαντέρ που έγινε για τιο βιασμό της επίσης ηθοποιού Κόρι Χέιμ, «δείχνει» τον Τσάρλι Σιν, ως τον άνθρωπο, που το 1986 και στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas», προχώρησε σε σεξουαλική επίθεση στην Καναδή, η οποία πέθανε το 2010 από πνευμονία.

Η μαρτυρία αυτή πραγματοποιήθηκε σε σχετικό ντοκιμαντέρ, το οποίο ακολουθεί τη μαρτυρία ενός άλλου ηθοποιού, του Ντόμινκ Μπράσια, ο οποίος σε δήλωσή του είχε πει πως «μου εξομολογήθηκε ο Τσάρλι, ότι είχαν κάνει μαριχουάνα και αμέσως μετά έκαναν πρωκτικό σεξ. Η Χέιμ μου ανέφερε, ότι μετά από αυτό το περιστατικό, ο Σιν έγινε ψυχρός μαζί της και την απέρριψε».

Ο Κόρι Φέλντμαν, από τη δική του πλευρά, έκανε μια σπουδαία πράξη, αφού 5 χρόνια νωρίτερα είχε ρίξει τη «βόμβα» περί βιασμού στο Χόλιγουντ, αλλά δεν είχε αναφέρει ποιος τον είχε κάνει. Τώρα, όμως, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τον Τσάρλι Σιν, κατηγορώντας τον ευθέως για σεξουαλική επίθεση στην Κόρι Χέιμ, όταν εκείνη ήταν ακόμη ουσιαστικά παιδί.

«Δεν είναι κάτι που η Χέιμ μου είπε, ότι απλώς συνέβη, ήταν σοκαρισμένη», τόνισε στο «Entertainment Weekly» ο Φέλντμαν, ο οποίος μάλιστα δεν αμφιβάλλει καθόλου, ότι η Καναδή ηθοποιός κατέφυγε εν συνεχεία στα ναρκωτικά, εξαιτίας εκείνου του τραγικού περιστατικού.

Το ντοκιμαντέρ, μάλιστα, παρουσιάζει διάφορες ακόμη μαρτυρίες, πλην αυτής του Κόρι Φέλντμαν, με την πρώην γυναίκα του, Σούσι Σπραγκ, επίσης να επιβεβαιώνει το περιστατικό.

Προς το παρόν, ο Τσάρλι Σιν δεν έχει θελήσει να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές, που τον αφορούν άμεσα. Το 2017 κιόλας, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά όσα του είχαν προσάψει για την ίδια υπόθεση, αλλά τα δεδομένα μοιάζουν να αλλάζουν και πάλι. Ο 54χρονος ηθοποιός δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα τις τελευταίες ώρες, αλλά χρειάζεται σύντομα να κάνει εκ νέου τοποθέτηση για το θέμα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share