Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ατρόμητη απέναντι στον κορωνοϊό η Βασίλισσα Σοφία - Προχωρά κανονικά στο πρόγραμμά της!

Φοβερή!

9 Μαρτίου 2020 12:33
Ατρόμητη απέναντι στον κορωνοϊό η Βασίλισσα Σοφία - Προχωρά κανονικά στο πρόγραμμά της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί είναι οι πιστοί στην Ισπανία, που παρά τον κορωνοϊό σπεύδουν κάθε Παρασκευή στην εκκλησία, ώστε να προσευχηθούν, ενώ σύμφωνα με την παράδοση βρίσκεται μαζί τους και ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, με τη Βασίλισσα Σοφία να φωνάζει «παρούσα». Δείτε και πού βγήκε πρόσφατα χωριστά από τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος.

Η Βασίλισσα, από τη δική της πλευρά, έδειξε πως δεν φοβάται τον φονικό ιό, αν και ακολούθησε την οδηγία που υπάρχει από το Υπουργείο Υγείας, για να μην φιλά κανείς τα εικονίσματα, υπό τον φόβο της μεταδοτικότητας του ιού. Η ίδια πλησίασε μια εικόνα του Ιησού, αλλά ούτε καν την άγγιξε, καθώς το Υπουργείο έχει ζητήσει και αυτό.

Η αδελφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, μαζί με μερικά ακόμη μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, βρέθηκε στην εκκλησία, στο σταθερό της ραντεβού, σε ένα «φορτωμένο» για την ίδια πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Είχε, βέβαια, την ευκαιρία να δει αρκετούς πιστούς, που θέλησαν να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Στη θεία λειτουργία, η Βασίλισσα Σοφία φόρεσε ένα όμορφο γκρι σακάκι με ασπρόμαυρα στίγματα, για να την παρακολουθήσει υπό τις προαναφερθείσες οδηγίες που υπάρχουν, για όσους βρίσκονται εκεί.

Στη λειτουργία, μάλιστα, υπήρξε και μια προσπάθεια... αγνόησης των οδηγιών για αποφυγή ακόμη και του χειροφιλήματος, με τους πιστούς να θέλουν να απαστούν τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά τον αντιπρόεδρο της κοινότητας της Μαδρίτης να ζητά να επικρατήσει η λογική, αφού στην χώρα έχει υπάρξει μεγάλη εξάπλωση του ιού και μερικοί θάνατο μαζί.

Τα ίδια μέτρα, σαφώς, υπάρχουν και για άλλες βασιλικές οικογένειες, ώστε να αποφύγουν να «κολλήσουν» τον κορωνοϊό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι οι βασιλείς Φίλιππος και Ματθίλδη του Βελγίου δε θα πάνε σε ταξίδι στην Ιταλία, που είχαν προγραμματίσει, ενώ η Μαίρη της Δανίας δε θα ακολουθήσει το Παγκόσμιο Φόρουμ για το Περιβάλλον. Υπάρχει, φυσικά, και η αναβολή ενός gala με 150 καλεσμένους σε δείπνο της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, με τον ιό να σκεπάζει οποιαδήποτε σχέδια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share