Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλώνος της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Ποια προσπαθεί να της μοιάσει;

Πολλά τα κοινά στοιχεία

5 Μαρτίου 2020 14:16
Κλώνος της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Ποια προσπαθεί να της μοιάσει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον ανταγωνίστηκε εχθές την πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με ένα τολμηρό vintage μάλλινο φόρεμα. Δείτε την εμφάνιση στο Athensmagazine.gr

Η 37χρονη Κέιτ έλαμψε στο νούμερο Oscar de la Renta όπου παραβρέθηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, 37 ετών, για μια δεξίωση που φιλοξενήθηκε από τον Tánaiste Simon Coveney στο κεντρικό Δουβλίνο τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας στη Νότια Ιρλανδία.

Το φόρεμα είχε στη μέση μια μεγάλη ζώνη και διακοσμημένο με μαύρες πόλκα, θυμίζει ένα ντύσιμο από τον σχεδιαστή Ντόναλντ Κάμπελ, που η Νταϊάνα φόρεσε δύο φορές στη δεκαετία του 1980. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ θυμίζει την πεθερά της, αφού όπως θα δείτε εδώ, έχει πάρει ακόμα και την τιάρα της.

Η Νταϊάνα φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα Campbell, σε ροζ και άσπρο, με ένα λαμπερό ροζ fascinator το 1983, όταν έφτασε στο Perth Hockey Stadium στο Bentley, στο Περθ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία με τον Πρίγκηπα Κάρολ όταν ήταν 22 ετών.

Την εμφάνιση ξαναέκανε δύο χρόνια αργότερα για μια επίσκεψη στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Βατικανού τον Απρίλιο του 1985, αυτή τη φορά χωρίς το καπέλο.

Το φόρεμα της Κέιτ είχε ομοιότητες, αλλά πρόσθεσε μια πινελιά μοντέρνου με τα αξεσουάρ που επέλεξε. Ταίριαξε το μοντέρνο ροζ φόρεμα, το οποίο χαρακτηριζόταν από λαιμόκοψη, καμπύλη στη μέση και φούστα μεσαίου μήκους, με μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Το... έριξαν έξω Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον πίνοντας μπύρα! (video)

Το πριγκιπικό και μελλοντικά βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας το... έριξε έξω, πίνοντας μπύρα στην Ιρλανδία, με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να δείχνουν τον πιο διασκεδαστικό τους εαυτό. Δείτε και τις αντίστοιχες στιγμές χαλάρωσης του Πρίγκιπα στο γήπεδο.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε μια βραδιά που διοργάνωσε η διάσημη μπύρα Guinness, βρίσκοντας για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, στο πλαίσιο ενός ακόμη επίσημου ταξιδιού τους. Το περιστατικό έλαβε τόπο χθες (3/3), λίγες ώρες μάλιστα αφότου αφίχθησαν στο Δουβλίνο, πρωτεύουσα της Ιρλανδίας.

Η επίσκεψή τους αυτή, βέβαια, μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν αφορούσε αποκλειστικά τη διασκέδασή τους. Η επίσκεψη στην Guinness είχε σχέση και με την προσπάθεια τους, ως αντιπροσώπων του παλατιού, να υπάρξει μια σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Για αυτό το λόγο είχαν επισκεφθεί, νωρίτερα, τον πρόεδρο της χώρας, Μάικλ Χίγκινς, στο σπίτι του, για να πάει αργότερα στη βιομηχανία ζύθου.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του να αποτίσουν τιμή στις ιρλανδικές παραδόσεις, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα στο χρώμα της χώρας, το πράσινο, που κοστίζει 1.595 λίρες, προερχόμενο από τη μάρκα «The Vampire Wife». Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως και ο Δούκας, ήταν εξαιρετικά κομψοί, απολαμβάνοντας τη διάσημη μαύρη μπύρα της Guinness, που κάνει πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Οι δυο τους συζήτησαν με τους παρευρισκομένους για ουκ ολίγα θέματα, όπως την ιστορία της εν λόγω μπύρας, τις τέχνες, τον αθλητισμό, τα οικονομικά και πολλά ακόμη.

Στον ίδιο χώρο, μάλιστα, γνώρισαν και έναν από τους πρωταγωνιστές του Game Of Thrones. Πρόκειται για τον Λίαμ Κάνινχαμ, που ενσάρκωσε το ρόλο του Νταβός Σίγουορθ, με τον τελευταίο να βρίσκει αξιαγάπητο το ζευγάρι. «Μου είπαν, ότι δεν χρειάζεται να τους συστηθώ και πως με ξέρουν από τη σειρά. Μου έκανε εντύπωση, αλλά είναι υπέροχοι άνθρωποι», τόνισε στις δηλώσεις του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share