Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Στην αντεπίθεση η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό είναι το μεγάλο της χτύπημα σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Χαμός στο παλάτι!

20 Φεβρουαρίου 2020 14:49
Στην αντεπίθεση η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό είναι το μεγάλο της χτύπημα σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στην αντεπίθεση προχωρά η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δείχνει με κάθε τρόπο την απογοήτευσή της γύρω από την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, πραγματοποιώντας νέο μεγάλο χτύπημα.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσας της Βρετανίας αποφάσισε, ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το βασιλικό του τίτλο για την εμπορική του προώθηση, εξαιτίας της απόφασής του για παραίτηση. Κάπως έτσι, οι Σάσεξ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «Sussex Royal» και θα χρειαστούν νέο brand. Δείτε πώς είχαν καταφέρει να φτάσουν, νωρίτερα, σε «χρυσή» συμφωνία.

Χάρη σε αυτό τον τίτλο, βέβαια, το ζευγάρι έπαιρνε μια επιχορήγηση από τη Βασίλισσα. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος, που τους πρόσφερε τα περισσότερα έσοδα, χάρη σε σχετική του δωρεά, αν και αυτή δε θα μπορούσε να ισχύει για πάντα, από τη στιγμή που ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να ζήσουν ανεξάρτητη ζωή.

Βασίλισσα Ελισάβετ Μέγκαν Μαρκλ

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, ήταν πολύ σημαντικό για το ζεύγος να κρατήσει το «Suusex Royal», με τη Ρεμπέκα Ίνγκλις, βασιλική ανταποκρίτρια της Daily Mail να σημειώνει πάντως πως η απόφαση της Ελισάβετ έχει τη σύμφωνη γνώμη απάντων στο παλάτι.

«Η οικογένεια τόνισε, ότι θα υποστηρίξει το ζευγάρι στις νέες του δράσεις, αλλά οι αυλικοί της Βασίλισσας έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τη μοναρχία. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του Χάρι και της Μέγκαν δεν μπορούν να είναι μέρος τους», αναφέρει στο ρεπορτάζ της μέσω Twitter.

Όλο αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τους Σάσεξ, οι οποίοι ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες λίρες, ώστε να δημιουργήσουν το νέο σάιτ «Sussex Royal», καθώς και να διατηρήσουν τη σχετική σελίδα στο Instagram. Κάπως έτσι, ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να κάνουν... χρυσές δουλειές σε πολλούς τομείς, από λογοτεχνία μέχρι μόδα.

Παράλληλα, είχαν ξεκινήσει με τον ίδιο τίτλο μια φιλανθρωπική οργάνωση, ανταγωνιστική βέβαια προς εκείνη των Πριγκίπων Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, ωστόσο, πρέπει να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή και να βρουν νέο όνομα, με την Ίνγκλις να προσθέτει πως «ήταν κάτι αναπόφευκτο, από τη στιγμή που αποχώρησαν. Είναι σίγουρα, όμως, ένα σοκ για το ζευγάρι, καθώς επένδυσε τα πάντα σε αυτό το όνομα».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share