Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι άλλο σοκ για τη Βασίλισσα Ελισάβετ! Νέο διαζύγιο στο παλάτι!

Απανωτά τα χτυπήματα!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:46
Κι άλλο σοκ για τη Βασίλισσα Ελισάβετ! Νέο διαζύγιο στο παλάτι!

Το ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται η Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού στο παλάτι νέο διαζύγιο έσκασε, ύστερα από εκείνο του Πίτερ Φίλιπς με την Ότομ, με τον Λόρδο Σνόουντον να βάλει τέλος στο δικό του γάμο.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Άρμστρονγκ-Τζόουνς ανιψιός της Ελισάβετ και γιος της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του φωτογράφου, Άντονι Άρμστρονγκ-Τζόουνς, που έκανε χρήση του τίτλου του Λόρδου, τον οποίο προηγουμένως είχε ο πατέρας του, αποφάσισε μετά από 26 χρόνια γάμου, να τον τελειώσει.

Ο Λόρδος Σνόουντον και η πρώην γυναίκα του, Σερίνα, έλυσαν το γάμο τους κοινή συναινέσει, εξηγώντας πια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, μαζί με το διαζύγιο του Πίτερ-Φίλιπς, όπως φυσικά και με την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, την φράση της Ελισάβετ περί περίπλοκης χρονιάς στο παλάτι και κραδασμών στη βασιλική οικογένεια.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ λυπήθηκε πολύ από το γεγονός, καθώς πάντοτε ήταν πολύ κοντά στα παιδιά της αδελφής της, Μαργαρίτας, τρέφοντας επομένως εκτίμηση και στο Λόρδο Σνόουντον και την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σερίνα έχει επίσης «γαλαζοαίματη» καταγωγή, ως κόρη ενός Αγγλοϊρλανδού αριστοκράτη, του Τσαρλς Στάνχοουπ, που είχε τον τίτλο του Κώμη του Χάρινγκτον.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε δύο παιδιά, τον Τσαρλς και τη Μαργαρίτα, που σήμερα είναι 20 και 17 ετών αντίστοιχα. Αμφότεροι ανακοίνωσαν το τέλος της σχέσης τους, τονίζοντας πως τα βρήκαν με φιλικό τρόπο και ότι ζητούν το σεβασμό από τα ΜΜΕ. Νωρίτερα, μάλιστα, είχαν ζήσει χωριστά για σημαντικό διάστημα.

«Είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούν να προχωρήσουμε σε πολιτισμένο χωρισμό και δεν υπάρχουν ούτε επιρρίψεις ευθύνης ούτε άσχημα συναισθήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Απλά ήρθε μια στιγμή, όπου θεωρήσαμε πως πρέπει να αλλάξουμε σελίδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά, πάντως, που ο Λόρδος Σνόουντον γίνεται θέμα, καθώς πριν από λίγο καιρό έπρεπε να διαψεύσει το ότι έγραφε ένα βιβλίο για τη ζωή της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας. «Έχουν υπάρξει πολλά τέτοια και οι πληροφορίες, ότι γράφω κι εγώ ένα, είναι υπερβολικές. Δε θα γίνω συγγραφέας της βιογραφίας της», είχε σχολιάσει.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share