Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γεμάτοι χαμόγελα στην επιστροφή τους στον Καναδά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Τους έπιασε ο φακός!

17 Φεβρουαρίου 2020 14:29
Γεμάτοι χαμόγελα στην επιστροφή τους στον Καναδά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Ο φακός «έπιασε» τους Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι, φτάνοντας στις 14/2 στη Βικτώρια του Καναδά, μετά τη μικρή απόδραση στις ΗΠΑ, χώρα καταγωγής της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ προ ημερών αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους δε θα ταξίδευαν πίσω στη Βρετανία, ώστε να παραστούν στα γενέθλια του Πρίγκιπα Άντριου στο βασιλικό παλάτι, γεγονός που πυροδότησε άλλη μία «βόμβα» στο Μπάκιγχαμ.

Μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα και την αναχώρηση από τη Βρετανία, οι δυο τους δεν είχαν φωτογραφηθεί ούτε μια φορά, με τους παπαράτσι να βρίσκουν τη Μέγκαν Μαρκλ σε μια βόλτα με τον γιο τους, Άρτσι, ενώ μια άλλη στιγμή πέτυχαν τον Χάρι τη στιγμή που έφτανε στο αεροδρόμιο της Βικτώρια.

Κάπως έτσι, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες τους, μετά την αποχώρησή τους, με τους παπαράτσι να τους «συλλαμβάνουν» στην άφιξη στον Καναδά. Το ζευγάρι είχε βρεθεί στο Μαϊάμι στις 6 Φεβρουαρίου, σε ένα συνέδριο της JP Morgan, ενώ επισκέφθηκαν και το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, στο Πάλο Άλτο, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν νέο φιλανθρωπικό οργανισμό, στην προσπάθεια να σταθούν εκ νέου στα πόδια τους.

Σε αντίθεση, πάντως, με την άφιξή τους, η αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ είχε υπάρξει πολύ διακριτική, αφού κανείς δεν ήξερε πώς και πότε προσγειώθηκαν σε αμερικανικό έδαφος, με το ζευγάρι πάντως να έχει διαλέξει να πετάξει με κανονική πτήση της γραμμής, έστω κι αν μαζί τους είχαν ασφάλεια, ώστε να μη δώσουν επιπλέον δικαιώματα για την ιδιωτική τους ζωή.

Η άφιξη στο Βανκούβερ, πάντως, συνοδεύτηκε από πολλά χαμόγελα, έχοντας ταξιδέψει, όπως φαίνεται, χωρίς πολλές βαλίτσες. Εκεί, η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξε ένα ντύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, φορώντας παπούτσια από τον οίκο Rothy's, μαζί με μια σπορ τσάντα των 1.790 δολαρίων από την Prada, ένα μαύρο πουλόβερ, ένα μπλε πουκάμισο από τον σχεδιαστή και φίλο της, Μίσα Νόνου, μαζί με ένα τζιν μαύρο.

Από την πλευρά του, ο Χάρι φορούσε ένα τζιν, ένα γκρι πουλόβερ και ένα καπέλο ιδίου χρώματος. Το σίγουρο είναι, ότι ήταν χαρούμενοι που θα έβλεπαν ξανά το μωρό τους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share