Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ασπάζεται τον Ιουδαϊσμό! Δεν φαντάζεστε όμως τον λόγο...

Δεν το περίμενε κανείς!

17 Φεβρουαρίου 2020 11:21
Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ασπάζεται τον Ιουδαϊσμό! Δεν φαντάζεστε όμως τον λόγο...

Η Λέιντι Κίτι Σπένσερ ασπάζεται νέα θρησκεία και τον Ιουδαϊσμό για να παντρευτεί τον πάμπλουτο ηγέτη μόδας, όπως είπε φίλος της στους The Sunday Times. Διαβάστε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η ανηψιά της πριγκίπισσας Ντιάνα, 29 ετών, είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον Μάικλ Λέουις, 61 ετών, ο οποίος είναι 32 ετών μεγαλύτερο της και πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Έρλ Σπένσερ.

Το μοντέλο της πρόκειται να δείξει τη δέσμευσή της, στον πρόεδρο του Ομίλου Foschini, μετατρέποντας την εβραϊκή του πίστη.

Η γεννημένη στο Λονδίνο Κίτι ήδη «παίρνει θρησκευτική διδασκαλία» προετοιμάζοντας το γάμο της σύμφωνα με έναν φίλο του ζευγαριού, και με τα δημοσιεύματα.

Ο ξάδερφος της, ο μελλοντικός βασιλιάς Πρίγκιπας Ουίλιαμ, 37 ετών, είναι ένας μελλοντικός ανώτατος κυβερνήτης της εκκλησίας της Αγγλίας.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιο τμήμα του ιουδαϊσμού θα ασπαστεί. Έχει προηγουμένως εθεαθεί να συμετάσχει στη συναγωγή με τον Λέουις στο Λονδίνο.

Οι Ορθόδοξοι Εβραίοι τηρούν το Σάββατο, διαβάζουν εβραϊκά και ακολουθούν ορισμένους διαιτητικούς κανόνες.

Αναμένεται επίσης να ανήκουν σε μια συναγωγή, να ακολουθήσουν μια υπηρεσία και να υποστηρίξουν τις εβραϊκές ηθικές και νομικές αρχές.

«Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ! Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν πάνε στα γενέθλια του Πρίγκιπα Άντριου!

Την απόφαση να μη γυρίσουν στη Βρετανία για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Άντριου, πήραν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με το ζευγάρι πράγματι να εννοεί πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί, μετά και τη διάλυση του γραφείου τους, που έφερε την απόλυση 15 ατόμων.

Οι δυο τους μένουν στον Καναδά, μετά την παραίτηση από τα καθήκοντά τους στο παλάτι και θα... λάμψουν δια της απουσίας τους στα 60ά γενέθλια του Άντριου, αλλά θα στείλουν μήνυμα μέσω βίντεο και μαζί ένα δώρο.

«Δεν είναι το καλύτερο νέο για τη Βασίλισσα, καθώς ο Άντριου είναι και πάλι ο γιος της και θα ήθελε το στενό οικογενειακό κύκλο δίπλα της. Ο λόγος που δε θα έρθουν, σύμφωνα με εκείνους, είναι πως έχουν υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα», είπε ο Νιλ Σον, βασιλικός ρεπόρτερ στο Fox News.

Η Βασίλισσα ετοίμαζε από τον Νοέμβριο το πάρτι για τα 60ά γενέθλια του γιου της, λίγο μετά το σκάνδαλο του Τζέφρι Επστάιν, στο οποίο ο Δούκας της Υόρκης αποπέμφθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα εξαιτίας μίας συνέντευξης, στην οποία έδειξε ασέβεια στα θύματα του διαβόητου κακοποιού, που είχε καταδικαστεί για βιασμούς.

Η Ελισάβετ έμεινε στο πλευρό του Άντριου, ο οποίος παρά τα όσα έγιναν, θα είναι κανονικά εκείνος, που θα συνοδεύσει την κόρη του, Μπεατρίς, στο γάμο της, με τη Γιουτζίν επίσης να παίζει το δικό της ρόλο.

Η Βασίλισσα, μάλιστα, προσφέρθηκε να γίνει ο γάμος στο Μπάκιγχαμ, αλλά πρώτα πρέπει να διαχειριστεί όλες τις υποθέσεις, που έχουν προκύψει από τους Σάσεξ.

Το ζευγάρι και ο γιος τους, Άρτσι, που γίνεται ενός έτους τον προσεχή Μάιο, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει στη Βρετανία, με την «χιονοστιβάδα» γεγονότων να συνεχίζεται, εν γνώσει μεν των Πριγκίπων Καρόλου και Ουίλιαμ, αλλά χωρίς να γίνεται κάποιο σχόλιο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share