Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Σάλος στη Βρετανία! 15 άτομα απολύθηκαν από το παλάτι λόγω Megxit!

Απίστευτο!

14 Φεβρουαρίου 2020 14:17
Σάλος στη Βρετανία! 15 άτομα απολύθηκαν από το παλάτι λόγω Megxit!

Η παραίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι στη Βρετανία φαίνεται, ότι άφησε και «καμμένη γη» πίσω της, αφού εξαιτίας του γεγονότος αυτού, 15 άτομα θα βρεθούν στο ταμείο ανεργίας, την ίδια ώρα που το ζευγάρι προχωρά σε «χρυσή» συμφωνία.

Συγκεκριμένα, όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην υπηρεσία των Σάσεξ γίνονται θύματα του Megxit, με το παλάτι φυσικά να είναι ενήμερο και το προσωπικό να μαθαίνει τα δυσάρεστα περίπου πριν από ένα μήνα.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μένουν τώρα στον Καναδά με τον γιο τους, Άρτσι, έτοιμοι να αφήσουν το παλάτι για την οικονομική τους ανεξαρτησία. Στην αρχή ήλπιζαν, βέβαια, για «διπλό» ρόλο, με τον Χάρι να διατηρεί τα στρατιωτικά του καθήκοντα, αλλά η Βασίλισσα Ελισάβετ απέρριψε την ιδέα.

Όπως διαδίδεται από το παλάτι, πάντως, η νέα ζωή των Σάσεξ αναμένεται να αρχίσει την άνοιξη με κάθε επισημότητα, με το ζευγάρι να βρίσκεται στο Βανκούβερ, έχοντας αυξημένη ασφάλεια, ύστερα από τα αποτελέσματα μιας έρευνας, που ανέφερε πως τα 3/4 των Καναδών δεν ήθελαν να επιβαρυνθούν με τα έξοδα της νέας ζωής του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κιόλας, το ζευγάρι αποκάλυψε τη θεραπεία, όπου είχε υποβληθεί ο Χάρι εξαιτίας της απώλειας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε σε συνέδριο της JP Morgan. Δεν είναι γνωστό, αν ο Πρίγκιπας πληρώθηκε για την παρουσία του, αλλά φαίνεται όντως να έλαβε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Μένει να φανεί, αν υπάρξει περίπτωση να επιστρέφουν κατά καιρούς στη Βρετανία, αλλά με το πιθανότερο σενάριο να είναι να μη γυρίσουν ποτέ, το προσωπικό απολύθηκε σύσσωμο.

Νέο σοκ στο Μπάκιγχαμ! Χωρισμός-βόμβα στο παλάτι!

Το 2020 διόλου καλά έχει μπει για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Κι αυτό δεν αφορά μόνο την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τους τίτλους τους, αλλά και το διαζύγιο του μεγαλύτερου εγγονού της Βασίλίσσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, με την πρώην - πια - σύζυγό του, Ότομ.

Ο 42χρονος Πίτερ και η 41χρονη Ότομ, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, ενημέρωσαν τις οικογένειές τους για την «φιλική» απόφασή τους να χωρίσουν, «στο τέλος του περασμένου έτους» αφότου αποφάσισαν ότιήταν «η καλύτερη πορεία δράσης για τα δύο τους παιδιά και τη μεταξύ τους φιλία».

Peter Philips

Η δήλωση εκδόθηκε από εκπρόσωπο του ζευγαριού σήμερα το πρωί και αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι παραμένει στο Γκλόστερσαϊρ, προκειμένου να φροντίζουν από κοινού τα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίλα. Η Ότομ, που μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολική, έγινε δεκτή στην Εκκλησία της Αγγλίας, πριν από τον γάμο της το 2008 με τον Πίτερ Φίλιπς στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Ουίνσορ, εκεί όπου παντρεύτηκαν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Εάν η Ότομ παρέμενε ρωμαιοκαθολική, ο Πίτερ θα έχανε την θέση του στην σειρά διαδοχής στο θρόνο. Όταν γεννήθηκε ήταν 5ος στη σειρά, ενώ τώρα είναι 15ος.

Είναι ένα ακόμα γεγονός που έχει στενοχωρήσει πολύ τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αναφέρεται: «Μετά την ενημέρωση της Αυτού Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ και των μελών και των δύο οικογενειών, ο Πίτερ και η Ότομ συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν. Είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν η καλύτερη πορεία δράσης για τα δύο τους παιδιά και την συνεχιζόμενη φιλία τους. Η απόφασή τους να χωρίσουν και να μοιραστούν την επιμέλεια, προέκυψε μετά από μήνες συζητήσεων και παρόλο που είναι λυπηρό, είναι μια φιλική απόφαση.

Πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχής ευημερία και ανατροφή των θαυμάσιων θυγατέρων τους, Σαβάνα και Ίλα. Και οι δύο οικογένειας είναι, όπως είναι φυσικό, πολύ λυπημένες με την ανακοίνωση, αλλά στηρίζουν πλήρως τον Πίτερ και την Ότομ στην κοινή τους απόφαση να μοιραστούν την επιμέλεια της ανατροφής των παιδιών τους. Ο Πίτερ και η Ότομ ζητούν σεβασμό της ιδιωτικότητας και συμπόνια για τα παιδιά τους, ενώ η οικογένεια εξακολουθεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές αυτές».

Πάντως, ένας ανώνυμος φίλος του ζευγαριού δήλωσε στη Sun ότι υπάρχουν φόβοι ότι η Ότομ μπορεί να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της, τον Καναδά, μετά το χωρισμό. «Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι η Ότομ μπορεί να θέλει να επιστρέψει στον Καναδά. Ίσως να έχει επηρεαστεί από τη μετακόμιση στην πατρίδα της του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ίσως να σκέφτηκε ότι μπορεί να κάνει και η ίδια κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να είναι άδικο, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί ως ενδεχόμενο», είπε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share