Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ήρθαν τα ευχάριστα για κορυφαίο τραγουδιστή! Έγινε μπαμπάς για 3η φορά!

Ο λόγος για τον...

11 Φεβρουαρίου 2020 21:49
Ήρθαν τα ευχάριστα για κορυφαίο τραγουδιστή! Έγινε μπαμπάς για 3η φορά!

Κορυφαίος τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η επί 20 χρόνια σύζυγος και σύντροφος του έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδάκι και μεγάλωσε την οικογένεια τους, γεμίζοντας τους χαρά στο σπίτι, ενώ πρόσφατα πασίγνωστος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με την κοπέλα του.

Ο λόγος για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Άννα Κουρνίκοβα. Η τενίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και χάρισε ένα αδερφάκι στα δίδυμα, που απέκτησαν το 2017, Λούσι και Νίκολας.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λάτρης του Instagram και να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, ωστόσο αυτή την φορά θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη κρυφή.

Την αποκάλυψη έκανε ο αδερφός του τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας τζούνιορ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο, για το φύλο του μωρού είπε πως είναι μυστικό.

Oscars 2020: Συγκίνησε το ντύσιμο του Σπάικ Λι προς τιμή του Κόμπι Μπράιαντ! (video)

Πολλά πράγματα ήταν άξια προσοχής σε αυτά τα Oscars και ένα εξ αυτών, ήταν το ντύσιμο που διάλεξε ο Σπάικ Λι, αποτίοντας φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, μετά το θάνατο του ιδίου και της κόρης του, Τζίτζι.

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης τυχαίνει να είναι φανατικός οπαδός του μπάσκετ, έχοντας μάλιστα το 2009 σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ «Όταν ο Κόμπι κάνει τη δουλειά του», με αποτέλεσμα να μη δημιουργεί εντύπωση η στυλιστική του επιλογή.

Ο Σπάικ Λι φόρεσε ένα κοστούμι, φτιαγμένο από τον οίκο Gucci, με το νούμερο «24» να αναγράφεται στο πέτο του και από τις δύο πλευρές, αλλά και στην πλάτη. Παράλληλα, φόρεσε πορτοκαλί και μαύρα παπούτσια, λανσαρισμένα στο παρελθόν από τον «Black Mamba», ενώ το καπέλο και τα γυαλιά του ήταν μωβ, όπως το κοστούμι.

Στη διάρκεια συνέντευξής του, στο πλαίσιο των Oscars, ο ίδιος φάνηκε τρομερά συγκινημένος, δυσκολευόμενος να δώσει απάντηση στο ερώτημα για τον Κόμπι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι το 2018 ο ίδιος ο Μπράιαντ είχε κερδίσει Όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball», βασισμένη σε ένα διήγημα, που είχε δημοσιεύσει στο «The Players' Tribune» το 2015, όταν ανακοίνωνε την απόσυρσή του από το μπάσκετ.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν. Θελω να πω, ότι οι μπασκετμπολίστες υποτίθεται πως πρέπει να βγάζουμε το σκασμό και να ντριμπλάρουμε, οπότε είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε κάτι καλύτερο από αυτό», είχε αναφέρεισ την ομιλία του ο Κόμπι Μπράιαντ.

Στη διάρκεια της τελετής, μάλιστα, υπήρξε η προβολή μιας εικόνας, με τον εμβληματικό ηγέτη των Λέικερς να κρατά εκείνο το Όσκαρ του, υπό τους ήχους του «Yesterday» των Beatles. Στο τέλος, προβλήθηκε μια φράση του, που έλεγε πως «η ζωή είναι πολύ μικρή για να αποθαρρύνεσαι. Πρέπει να προχωράς, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι».

Αυτή η φορά, πάντως, δεν είναι η πρώτη που ο Σπάικ Λι, με το ντύσιμό του, αποτίει φόρο τιμής σε κάποιον διάσημο στα Oscars. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε φορέσει ένα άλλο μωβ κοστούμι προς τιμήν του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Πρινς, μαζί με ένα περιδέραιο που έφερε το σύμβολό του.

Και στην απονομή των βραβείων, πάντως, δεν έλειψε η αναφορά στο όνομα του Κόμπι Μπράιαντ. «Αφιερώνω το βραβείο στον Κόμπι Μπράιαντ», είπε ο Μάθιου Τσέρι, σκηνοθέτης του «Hair Love», που κέρδισε φέτος το βραβείο ταινίας μικρού μήκους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share