Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έπος από τη Μαντόνα! Αυτή την πρόταση έκανε στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! (video)

Θεά!

5 Φεβρουαρίου 2020 14:55
Έπος από τη Μαντόνα! Αυτή την πρόταση έκανε στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! (video)

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν παραιτηθεί και προχωρούν στην νέα τους καθημερινότητα, μακριά από το παλάτι στη Βρετανία, αλλά η Μαντόνα φέρνει την ανατροπή με την πρόταση, που τους έκανε σε ένα επικό βίντεο.

Φαίνεται, ότι τόσο εκείνη όσο και ο Μπραντ Πιτ λατρεύουν... να γλεντούν τους Βρετανούς, με τη Βασίλισσα της Ποπ να ανησυχεί για το μέλλον των Δουκών του Σάσεξ. Για την ακρίβεια, δε θα ήθελε να δει τους Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι να μείνουν στο Βανκούβερ, προχωρώντας, έτσι στην πρότασή της.

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram, η 61χρονη σήμερα τραγουδίστρια είπε πως η επιλογή του Καναδά είναι βαρετή. Λίγο αργότερα, πρότεινε στον Χάρι και τη Μέγκαν να νοικιάσουν το σπίτι της στο Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν. «Έχει δύο δωμάτια και το διαμέρισμα έχει τις καλύτερες θέες στο Μανχάταν, με ένα υπέροχο μπαλκόνι», ολοκληρώνει στο θεϊκό βίντεο η Μαντόνα.

Και δε σταματά εκεί! Η Βασίλισσα της Ποπ αναφέρθηκε στη διαφορά ανάμεσα στο Μπάκινχαμ και την Νέα Υόρκη. «Η Νέα Υόρκη είναι καλύτερη από το Μπάκινχαμ, καλύτερη από μια συνομοταξία ανθρώπων με μάλλινο καπέλο», σχολίασε, κάνοντας μάλλον αναφορά στη Βασίλισσα Ελισάβετ και... τη βασιλική οικογένεια.

Γιόρτασε τα 65 χρόνια της η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον! Υπέροχο το πάρτι-έκπληξη των υπαλλήλων της! (photos)

Η Κάρολ Μίντλετον δεν είναι μόνο μητέρα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία βλέπει τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες, αλλά και παράλληλα της εταιρείας Party Pieces, την οποία έχει ιδρύσει με το σύζυγό της, Μάικλ, το 1988 και πωλεί τα πάντα, όσα έχουν σχέση με πάρτι και εκπλήξεις.

Δε δημιουργεί καμία εντύπωση, λοιπόν, η φιέστα που της ετοίμασαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, τώρα που εκείνη έκλεισε τα 65 της χρόνια, με κορυφαία την τούρτα που της πρόσφεραν, η οποία πάνω είχε μια φωτογραφία δική της, με την αντίδρασή της να δείχνει πως ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη, χάρη στην αγάπη που της έδειξαν οι υπάλληλοί της.

«Διακοσμήσαμε έτσι το γραφείο για να είναι πολύ ξεχωριστά τα 65α γενέθλιά της. Πιστεύουμε πως κάναμε καλή δουλειά. Εσύ; Έχεις κάνει κάποιο πάρτι, για το οποίο είσαι περήφανος; Μοιράσου το μαζί μας! Θα θέλαμε πολύ δούμε τα δικά σας πάρτι», ανέφερε το σχετικό post της εταιρείας της Κάρολ Μίντλετον, όπου δημοσίευσε τις καλύτερες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της.

Εκτός της τούρτας, επίσης, πραγματοποίησαν ένα όμορφο τραπέζι, με αρκετά αλμυρά και γλυκά σνακ. Δεν είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, όπου η μητέρα της Κέιτ βλέπει μια τέτοια έκπληξη στην εταιρεία της. Στα προηγούμενα γενέθλια, λοιπόν, είχαν δημοσιεύσει ένα βίντεο με την Κάρολ να κρατά ένα φωτόσπαθο και να πολεμά στο διάστημα, ενώ σε άλλη ανάρτηση φαινόταν η ίδια να στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο γραφείο.

Στο γραφείο αυτό, πάντως, φαίνεται πως δε βαριούνται ποτέ. Και πώς να γίνει αυτό, άλλωστε, από τη στιγμή που η δουλειά τους είναι... τα πάρτι και, μάλιστα, είναι κορυφαίοι σε αυτό τον τομέα; Μια κορυφαία στιγμή, δε, είναι όταν η Κάρολ Μίντλετον είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο πάρτι για τον ανιψιό της, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, δείχνοντας ακόμη μια φορά πόσο... ειδική είναι στις γιορτές.

Πέρα από τη δουλειά της, βέβαια, η ίδια μετά τη γέννηση του Τζορτζ, έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, μιας και στους γάμους, τόσο της Κέιτ όσο και της Πίπα Μίντλετον, είχε διακριθεί για την κομψότητά της. Την επόμενη χρονιά, δε, θα δει τον νεότερο γιο της, Μπέντζαμιν, να παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share