Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

"Μπήκε" στα παπούτσια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η Κέιτ Μίντλετον! Τι έχει συμβεί;

Είναι η νέα Νταϊάνα;

3 Φεβρουαρίου 2020 14:13
Follow us on Google News

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μπει για τα καλά στην θέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά με την καλή έννοια. Η Κέιτ Μίντλετον έχει ανακηρυχθεί ως η "πριγκίπισσα" των παιδιών βοηθώντας τις οικογένειες σε μια σειρά πρόσφατων δεσμεύσεων!

Επισκέφθηκε πρόσφατα ένα νοσοκομείο, μουσείο και κοινωνικό μέρος, στην προσπάθεια της να κοινωνικοποιηθεί και να επεκτείνει την έρευνά της πάνω στην προνηπιακή ηλικία. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Σε κάθε περίπτωση, ενθουσιάστηκε με τα παιδιά και τους γονείς τους με τη φυσική τους ζεστασιά, προτρέποντας τους βασιλικούς υποστηρικτές να επαινέσουν την «καταπληκτική» ικανότητά της να συνδέεται με τις οικογένειες και να την ανακηρύξουν «πριγκίπισσα των παιδιών». Η σύγκριση έχει γίνει πολλές φορές, ενώ πολλοί μιλάνε για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σαν την νέα εξελιγμένη μορφή της Νταϊάνας με το Κάρολο!

πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το ψευδώνυμο έχει συνδεθεί με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία ήταν γνωστή ως «πριγκίπισσα των ανθρώπων». Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι ο αντίκτυπος των ίδιων της των παιδιών, πρίγκιπα Κάρολου και Σάρλοτ, καθώς και του μικρότερου Λούις!

Γράφοντας στην στήλη των σχολίων του λογαριασμού του Kensington Palace, ένας βασιλιάς δημοσίευσε: «Μου αρέσει να τη βλέπω με παιδιά. Φέρεται καλά σε ανθρώπους όλων των ηλικιών αλλά με παιδιά έχει διαφορετικό είδος λάμψης. Τα αγαπάει σαφώς. "

Σχολιάζοντας το ταχέως αναπτυσσόμενο ψευδώνυμο, ένας χρήστης πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρη αγάπη και το ψευδώνυμο, η πριγκίπισσα των παιδιών, της ταιριάζει. Η Νταϊάνα ήταν η πριγκίπισσα του λαού και τώρα η Κέιτ είναι η πριγκίπισσα των παιδιών.

Στα πατώματα η Κέιτ Μίντλετον για τον Πρίγκιπα Χάρι! Φοβάται ότι θα τον χάσει για πάντα!

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να συνεχίζει την καθημερινότητα του παλατιού στη Βρετανία, δίνοντας νέο τίτλο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το γεγονός της απώλειας του Πρίγκιπα Χάρι από το Μπάκιγχαμ.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι και ανησυχεί πως δε θα την έχει ποτέ ξανά, σύμφωνα με το «US Weekly». Η ίδια, μάλιστα, έκλαιγε για το γεγονός, ότι θα χαθεί αυτό το δέσιμο.

undefined

«Εύχεται να μπορούσε να έχει μιλήσει στον Χάρι. Της λείπει και φοβάται, ότι δε θα είναι ποτέ ξανά κοντά», αναφέρει η ίδια πηγή στο αμερικανικό περιοδικό με την απόφαση, όπως φαίνεται, να επηρεάζει την Κέιτ.

Η πριγκίπισσα και μητέρα τριών παιδιών, εκπαιδεύοντας το μελλοντικό διάδοχο του θρόνου, Τζορτζ, πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό επισκέψεις σε νοσοκομεία, μουσεία φυσικής και κοινότητες, ώστε να προωθήσει τη βασιλική κοινωνική πρωτοβουλία.

Η Κέιτ Μίντλετον, όμως, «βρίσκεται σε πανικό και είναι πολύ αγχωμένοι. Θέλει χρόνο να ξεκουραστεί και, όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, πάντα κάτι σκέφτεται. Έχει αδυνατίσει, κιόλας, και τώρα αγχώνεται για τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις».

Η πηγή που μεταφέρει όλες αυτές τις αποκαλυπτικές πληροφορίες, που μοιάζον να φέρνουν την Κέιτ... στα πατώματα, επιβεβαιώνει πως η ίδια εργάζεται μερικές φορές έως και 18 ώρες την ημέρα.

Τώρα, όμως, υπάρχει το μέλλον μπροστά και σε αυτό οι Πριγκίπες Μπεατρίς και Γιουτζίν φαίνεται πως θα πάρουν τη θέση των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Την έντονη φημολογία ξεκίνησε προ ημερών, μιλώντας στο «Hello!», ο βασιλικός βιογράφος, Ρόμπερτ Λέισι.

Σε κάθε περίπτωση, η Κέιτ θα μετρά ως μεγάλη απώλεια την απουσία του Χάρι από το παλάτι, έστω κι αν με τη Μέγκαν δεν τα πήγαινε τόσο καλά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share