Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Άσχημα νέα για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! Έχασαν τη δικαστική διαμάχη τους!

Με ποιον ήταν αντιμέτωποι;

31 Ιανουαρίου 2020 18:11
Άσχημα νέα για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! Έχασαν τη δικαστική διαμάχη τους!
Follow us on Google News

Η μήνυση του Πρίγκιπα Χάρι εναντίον μιας βρετανικής εφημερίδας, που είχε κριτικάρει τις φωτογραφίες του με ζώα, τις οποίες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στα social media, απορρίφθηκε, ενώ γίνονταν γνωστές οι πριγκίπισσες που θα πάρουν τη θέση του ιδίου και της Μέγκαν Μαρκλ.

Συγκεκριμένα, η «Mail on Sunday» ήταν εκείνη, που βρισκόταν σε διαμάχη με τον Πρίγκιπα, με το αρμόδιο όργανο για τον Τύπο, όμως, να μη δέχεται την άποψη του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ. Η απόφαση αυτή είναι μια απογοήτευση για τον Πρίγκιπα, ο οποίος πρόσφατα, μάλιστα, είχε απειλήσει με νέες μηνύσεις, για παραβίαση της προσωπικής του ζωής από παπαράτσι, μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Το άρθρο, που είχε κριτικάρει τον ίδιο τον Απρίλιο του 2019, ανέφερε πως οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram δεν έλεγαν όλη την αλήθεια, δείχνοντας όμορφες στιγμές δίπλα σε έναν ελέφαντα και ένα ρινόκερο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τη Γη. Τόνιζε, μάλιστα, ότι τα ζώα ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών και η φωτογραφία με τον ελέφαντα «κόπηκε», ώστε να μην μπορούν οι ακόλουθοι να βλέπουν, ότι ήταν δεμένος!

Πρίγκιπας Χάρι

Ο Πρίγκιπας, από την πλευρά του, θεωρούσε πως το άρθρο ήταν αναληθές και δεν αποδείκνυε τον τρόπο, με τον οποίο είχαν βασανιστεί τα ζώα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τη δημοσίευση επί σκοπώ. Το αρμόδιο όργανο, όμως, απεφάνθη πως το άρθρο δεν παραβίασε τον πρώτο νόμο της δημοσιογραφίας, που αναφέρει πως «ο Τύπος δεν πρέπει να δημοσιεύσει πληροφορίες ή εικόνες ανακριβείς, αναληθείς ή διαμορφωμένες».

Πριν φύγει για τον Καναδά, ο Χάρι και η Μέγκαν προχώρησαν σε μια σειρά από τέτοιες διαδικασίες εναντίον των εφημερίδων, κατηγορώντας διαρκώς τη «Mail on Sunday» για παραβίαση της προσωπικής τους ζωής, με τελευταίο παράδειγμα το γράμμα της Μέγκαν στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, μετά το γάμο τους.

Αντέδρασε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο Megxit με τίτλο για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Η ζωή όχι απλά συνεχίζεται στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αλλά μάλιστα η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε νέο τίτλο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την αποχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με τον Δούκα του Κέιμπριτζ να ξεπερνά μάλλον τη... στενοχώρια του.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα έχρισε τον Ουίλιαμ ως ύπατο αρμοστή της γενικής συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας. Ο Ουίλιαμ λογικά μια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Βρετανίας, αλλά περιμένοντας και την ίδια ώρα, που ο αδελφός του παραιτήθηκε από τα βασιλικά του δικαιώματα, για να ζήσει τον έρωτά του με τη Μέγκαν Μαρκλ, εκείνος δέχεται ακόμη ένα γαλόνι.

Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον

Κάπως έτσι, η Ελισάβετ αποφάσισε να του δώσει και την ύπατη αρμοστεία στην Εκκλησία της Σκωτίας. Ο τίτλος αυτός φαίνεται πομπώδης, αλλά εδώ υπάρχει μια σημαντική παράμετρος.

Κι αυτό, γιατί ο Πρίγκιπας Τζορτζ, γιος του Ουίλιαμ, γίνεται ο αντιπρόσωπός της στην Εκκλησία της Σκωτίας, αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες κι αυτός από την πλευρά του. Ο Ουίλιαμ, από την πλευρά του, αντικαθιστά τον Ρίτσαρντ Σκοτ, τον 10ο Δούκα του Μπάκλιουχ και 12ο του Κουίνσμπερι, με τη θεία του, την Πριγκίπισσα Άννα.

Όλο αυτό σημαίνει, επίσης της ουσίας, ένα μήνυμα στον Χάρι. Ότι, δηλαδή, η ζωή συνεχίζεται και χωρίς αυτόν. Την ώρα που τα Μέσα Ενημέρωσης παρακολουθούν τις εξελίξεις της από κοινού διαβίωσης των Χάρι και Μέγκαν, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζουν να αναλαμβάνουν περισσότερες εξουσίες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το ζεύγος αναμένεται στις 2/2 στα βραβεία Bafta, τα αντίστοιχα βρετανικά των Oscars.

Ανατροπή στο Παλάτι! Αυτή την πρόταση είχε κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Μια ανατρεπτική πληροφορία για την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τους βασιλικούς τους τίτλους, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να τους είχε κάνει μια πρόταση, που θα τους έδινε αρκετή... ελευθερία, αν την αποδέχονταν.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα τους έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς τους βασιλικούς τους τίτλους, είχε προσφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ, στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, λίγο πριν τον βασιλικό τους γάμο, αλλά η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ χαρούμενη που θα σταματούσε την υποκριτική και θα γινόταν μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ Βασίλισσα Ελισάβετ

Μια πηγή δήλωσε στην The Sun πως πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018, η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ «έκανε αυτή την προσφορά» στην Μέγκαν Μαρκλ, που θα της έδινε την «ελευθερία να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στην υποκριτική», ελπίζοντας πως έτσι θα την βοηθούσε σε μια «ομαλή μετάβαση» στην βασιλική ζωή. Αλλά η πρώην ηθοποιός λέγεται ότι απέρριψε την προσφορά αυτή επειδή «ήθελε να γίνει εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως από την άνοιξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους και θα αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών δεσμεύσεων. Και σύμφωνα με την πηγή, η βασίλισσα Ελισάβετ, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της Μέγκαν Μαρκλ στην βασιλική οικογένεια, έκανε ότι μπορούσε για να εξασφαλίσει μια «ομαλή μετάβαση» για την δούκισσα του Σάσεξ.

Η προσφορά της βασίλισσας Ελισάβετ που αρνήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλαίσιο της μετάβασης αυτής, η βασίλισσα Ελισάβετ, λέγεται ότι πρόσφερε στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, την ελευθερία να ζουν χωρίς τους τίτλους τους, δηλαδή να μην αποκαλούνται δούκας και δούκισσα. Όμως, η Μέγκαν Μαρκλ – που εργαζόταν και ζούσε στο Τορόντο ως ηθοποιός – ήταν «χαρούμενη» που θα εγκατέλειπε την καριέρα της για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πηγή αποκάλυψε, συγκεκριμένα: «Η προσφορά θα της επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά ήταν ευτυχής που θα σταματούσε, προκειμένου να γίνει ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Όλα αυτά έρχονται στο φως, μετά την ανακοίνωση – βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως αποχωρούν από την βασιλική οικογένεια, προκειμένου να ζήσουν «οικονομικά ανεξάρτητοι» με την βασίλισσα Ελισάβετ να τους δίνει τελικά την έγκριση, αφαιρώντας τους όμως τους τίτλους αλλά και τον δούκα του Σάσεξ να παραδέχεται πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share