Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο παλάτι! Αυτές οι πριγκίπισσες παίρνουν τη θέση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Έτοιμες να αναλάβουν!

29 Ιανουαρίου 2020 17:24
Ραγδαίες εξελίξεις στο παλάτι! Αυτές οι πριγκίπισσες παίρνουν τη θέση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους δικαιώματα και το παλάτι φαίνεται πως... συνεχίζει την καθημερινότητά του, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει νέο τίτλο στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τις πριγκίπισσες που θα αντικαταστήσουν το ζευγάρι να μοιάζουν έτοιμες να αναλάβουν.

Ο λόγος γίνεται για τις Μπεατρίς και Γιουτζίν, οι οποίοι είναι οι κόρες του Πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον. Ο Ρόμπερτ Λέισι, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, μάλιστα, επεσήμανε ότι είναι πολύ πιθανό οι δύο πριγκίπισσες να βγουν μπροστά και να πάρουν το ρόλο, που έπαιζαν μέχρι τώρα ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Αν δύο φεύγουν, δύο πρέπει να έρθουν και αυτές οι δύο πρέπει να είναι η Beatrice και η Eugenie. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν βήματα μπροστά και θα δεχθούν θερμή υποδοχή. Είναι αυτό που χρειάζεται η βασιλική οικογένεια καθώς μένουν ακόμα 15 χρόνια μέχρι ο πρίγκιπας Τζορτζ να βγει μπροστά. Είναι ειρωνεία ότι ο Χάρι ανέφερε τις ξαδέρφες του ως πρότυπο του πώς θα ήθελε να είναι» υποστηρίζει ο Λέισι.

Οι δύο πριγκίπισσες ωστόσο έχουν κανονικές δουλειές με τις οποίες ισορροπούν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η 31χρονη Μπεατρίς είναι αντιπρόεδρος σε εταιρεία software ενώ η 29χρονη Γιουτζίν είναι διευθύντρια σε gallery.

Από την άλλη, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα Φιλ Ντάμπιερ ανέφερε ότι η Κόμισσα του Ουέσεξ θα ήταν η ιδανική αντικαταστάτης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Η 55χρονη Σοφί είναι η σύζυγός του πρίγκιπα Έντουαρντ, του μικρότερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Μετά την έξοδο του Χάρι και της Μέγκαν και την παύση των καθηκόντων του Andrew λόγω του σκανδάλου Επστάιν, η βασιλική οικογένεια περιορίζεται» υποστήριξε. «Ο πρίγκιπας Φίλιππος συνταξιοδοτήθηκε στα 98 και η βασίλισσα πλησιάζει τα 94 ενώ ο Κάρολος και η Καμίλα είναι κοντά στα 70».

Και συνεχίζει: «H Σοφί θα ήταν η ιδανική για να αναλάβει και νομίζω πως έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα βασιλικό αστέρι δοθείσης της ευκαιρίας. Αν εξαρτιόταν από εκείνη πιστεύω θα άρπαζε την ευκαιρία και με τα δύο χέρια».

Παρόλα τα σενάρια για την πιθανή διαδοχή πάντως, αυτοί που έχουν επωμιστεί προς το παρόν παραπάνω ευθύνες είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share