Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της... πήρε την φούστα ο αέρας! Το μικρό ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον που θα συζητηθεί! (photos)

Ουπς!

28 Ιανουαρίου 2020 15:29
Της... πήρε την φούστα ο αέρας! Το μικρό ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον που θα συζητηθεί! (photos)

Αίσθηση προκάλεσε και πάλι η Κέιτ Μίντλετον, με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να αγνοεί σχεδόν μια δυσλειτουργία του φορέματός της, φτάνοντας σε ένα νοσοκομείο παίδων, μετά το ντύσιμό της, που σήκωσε έντονη συζήτηση.

Η Κέιτ δημοσίευσε μια φούστα Dolce&Gabbana, την οποία... πήρε ο άνεμος όπως έβγαινε από το αυτοκίνητο σήμερα (28/1) το πρωί, με αποτέλεσμα η Δούκισσα να προσπαθεί να την κρατήσει κάτω, χωρίς πάντως να χάσει το χαμόγελό της, προτού μπει στο νοσοκομείο.

Η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να συμμετάσχει σε ένα δημιουργικό εργαστήρι υπό την αιγίδα της Εθνικής Πινακοθήκης της Αγγλίας, για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Η Δούκισσα είναι υπεύθυνη και των δύο οργανισμών, δηλαδή τόσο του νοσοκομείου παίδων Evelina London όσο και της Πινακοθήκης.

Η εμφάνισή της, πάντως, ήταν εξαιρετικά κομψή, οπότε δεν προκαλεί εντύπωση που κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Διάλεξε, λοιπόν, μια φούστα Dolce&Gabbana σε διπλό κομμάτι, κάτι που φόρεσε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά αυτή την φορά διάλεξε μαζί μαύρες γόβες του Τζιανβίτο Ρόσι και Mappin & Webb σκουλαρίκια.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε ένα εξαιρετικό look και για αυτή την περίσταση, σε ένα σύνολο που δένει πολύ όμορφα με τις γόβες και τα σκουλαρίκια. Οι γόβες, πάντως, κοστίζουν γύρω στις 355 λίρες.

Μόλις η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο νοσοκομείο, είδε το προσωπικό, τα ασθενή παιδιά και τις οικογένειές τους, που την υποδέχθηκαν με θέρμη. Αργότερα, συνάντησε ένα γκρουπ παιδιών σε ένα τραπέζι, βοηθώντας τα να δημιουργήσουν χαρακτήρες για ένα μικρό θεατρικό έργο, με τη Δούκισσα να βρίσκεται στο νοσοκομείο, για να μάθει πώς οι δημιουργικές τέχνες βοηθούν στην υγεία, το ευ ζην και την ευτυχία των παιδιών.

Η Εθνική Πινακοθήκη εργάζεται σκληρά σε αυτό το κομμάτι, σε συνδυασμό με το Evelina London νοσοκομείο, ώστε καλλιτέχνες να επισκέπτονται το νοσοκομείο σε εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών, μαζί με τους συνοδούς και τα αδέλφια τους.

Οι δραστηριότητες λαμβάνουν τόπο σε ειδικά δωμάτια παιχνιδιού, ενώ το εν λόγω νοσοκομείο δεν είναι το μοναδικό, που συνεργάζεται με την Πινακοθήκη πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τη βοήθεια των νοσοκόμων, των δασκάλων των νοσοκομείων και των ειδικών.

Τα τελευταία 15 χρόνια, πάνω από 20.000 παιδιά από 0 έως 18 ετών έχουν επωφεληθεί από τα εργαστήρια που περιλαμβάνουν φωτογράφιση, γλυπτική και σχέδιο, ενώ το Evelina London προσφέρει παροχές υγείας σε παιδιά από πριν καν κιόλας τη γέννα τους, μέχρι την ενηλικίωσή τους, με ειδική μνεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η Κέιτ Μίντλετον θα βρεθεί με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και θα κάνουν διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως το σχέδιο, η φωτογραφία και το 3D design, ενώ θα ακούσει ακόμη περισσότερα για τη σχέση μεταξύ των δύο οργανισμών, των οποίων είναι η προστάτις.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share