Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ανατροπή στο Παλάτι! Αυτή την πρόταση είχε κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Τι τους είχε πει;

27 Ιανουαρίου 2020 11:43
Ανατροπή στο Παλάτι! Αυτή την πρόταση είχε κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Μια ανατρεπτική πληροφορία για την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τους βασιλικούς τους τίτλους, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να τους είχε κάνει μια πρόταση, που θα τους έδινε αρκετή... ελευθερία, αν την αποδέχονταν.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα τους έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς τους βασιλικούς τους τίτλους, είχε προσφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ, στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, λίγο πριν τον βασιλικό τους γάμο, αλλά η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ χαρούμενη που θα σταματούσε την υποκριτική και θα γινόταν μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ Βασίλισσα Ελισάβετ

Μια πηγή δήλωσε στην The Sun πως πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018, η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ «έκανε αυτή την προσφορά» στην Μέγκαν Μαρκλ, που θα της έδινε την «ελευθερία να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στην υποκριτική», ελπίζοντας πως έτσι θα την βοηθούσε σε μια «ομαλή μετάβαση» στην βασιλική ζωή. Αλλά η πρώην ηθοποιός λέγεται ότι απέρριψε την προσφορά αυτή επειδή «ήθελε να γίνει εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως από την άνοιξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους και θα αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών δεσμεύσεων. Και σύμφωνα με την πηγή, η βασίλισσα Ελισάβετ, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της Μέγκαν Μαρκλ στην βασιλική οικογένεια, έκανε ότι μπορούσε για να εξασφαλίσει μια «ομαλή μετάβαση» για την δούκισσα του Σάσεξ.

Η προσφορά της βασίλισσας Ελισάβετ που αρνήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλαίσιο της μετάβασης αυτής, η βασίλισσα Ελισάβετ, λέγεται ότι πρόσφερε στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, την ελευθερία να ζουν χωρίς τους τίτλους τους, δηλαδή να μην αποκαλούνται δούκας και δούκισσα. Όμως, η Μέγκαν Μαρκλ – που εργαζόταν και ζούσε στο Τορόντο ως ηθοποιός – ήταν «χαρούμενη» που θα εγκατέλειπε την καριέρα της για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πηγή αποκάλυψε, συγκεκριμένα: «Η προσφορά θα της επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά ήταν ευτυχής που θα σταματούσε, προκειμένου να γίνει ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Όλα αυτά έρχονται στο φως, μετά την ανακοίνωση – βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως αποχωρούν από την βασιλική οικογένεια, προκειμένου να ζήσουν «οικονομικά ανεξάρτητοι» με την βασίλισσα Ελισάβετ να τους δίνει τελικά την έγκριση, αφαιρώντας τους όμως τους τίτλους αλλά και τον δούκα του Σάσεξ να παραδέχεται πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share