Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γίνεται σειρά το Megxit! Σφάζονται... στην ποδιά τους όλες οι πλατφόρμες!

Χαμός για το ζεύγος!

24 Ιανουαρίου 2020 14:33
Γίνεται σειρά το Megxit! Σφάζονται... στην ποδιά τους όλες οι πλατφόρμες!

Με τον σάλο να μην έχει σταματήσει αναφορικά με το βασιλικό παλάτι στη Βρετανία, μετά την ανακοίνωση των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι για αποχώρηση και οικονομική ανεξαρτησία, εκτός των social media, οι διάσημες πλατφόρμες έχουν πάρει... φωτιά για νέα πρότζεκτ με τη βασιλική οικογένεια και «σφάζονται» για το ποια θα παρουσιάσει το καλύτερο.

Το Netflix, το HBO, η Disney και η Apple TV έχουν μπει στο «παιχνίδι» για να παρουσιάσουν το Windsor σαν ένα νέο «Game of Thrones».

Το HBO Max, δε, θα αρχίσει τον προσεχή Μάιο μια σατιρική σειρά που θα ονομάζεται «The Prince» και θα αφορά τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα από την οπτική ματιά... του Πρίγκιπα Τζορτζ, γιου των Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, στον οποίο θα «χτιστεί» η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που ξέρει να χειραγωγεί, μιας ντίβας.

Την φωνή του για τον Τζορτζ θα δώσει ο Γκάρι Ζανέτι, με τον Ορλάντο Μπλουμ να κάνει τον Χάρι και ο Ίουαν Ρίον τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Έχοντας μια ειρωνική τάση, η σειρά θα ξεκινά με την φράση «πέρα από τα 775 δωμάτια του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ανάμεσα στους τόσους υπηρέτες και τα βλαχάκια του δημοσίου σχολείου» για τον Πρίγκιπα Τζορτζ.

Η σειρά, παράλληλα, αναμένεται να παρουσιάσει προσωπικότητες, όπως «η μοντέρνα Θεία Μέγκαν και ο θείος Χάρι», μιας και μιλάμε για τα μάτια του Τζορτζ.

Η βασιλική οικογένεια γνωρίζει, ήδη, το τι σκαρώνουν στην τηλεόραση για όσα συμβαίνουν, αντιδρώντας με χιούμορ. Η σειρά «The Windsors», που προβλήθηκε το 2016 στο Channel 4, δείχνει τα μέλη της οικογένειας με παράξενες ιστορίες, όπως ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει τσιγγάνικη καταγωγή και πάσχει από έμπολα, ενώ ο Ουίλιαμ σερβίρει κεμπάπ και η Καμίλα μένει έγκυος στα 68 της, για να υπάρξει διάδοχος.

Το Netflix, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε πως επίσης θα κάνει κάτι με αφορμή τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, θεωρώντας πως σίγουρα θα ενδιαφέρει τον κόσμο, όπως παραδέχθηκε ο Τεντ Σαράντος, υπεύθυνος υλικού της πλατφόρμας, στην εφημερίδα «Guardian».

Το Netflix, άλλωστε, είναι συνδεδεμένο με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και, φυσικά, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω της επιτυχημένης σειράς «The Crown», αλλά τώρα το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ούτως ή άλλως είναι ηθοποιός.

Ο Χάρι, επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάστηκε πέρυσι με την Apple TV σε ένα ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία και το σωστό τρόπο ζωής, μαζί με τη Μέγκαν και την Όπρα Ουίνφρει. Παράλληλα, η Μέγκαν είναι γνωστή για τη σειρά «Suits» και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο, για να δώσει την φωνή της σε ένα πρότζεκτ της Disney, με αντίκρυσμα μια δωρεά για την προστασία των ελεφάντων.

Η νέα «μάχη», λοιπόν, ανάμεσα στις πλατφόρμες, είναι το ζεύγος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share