Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Τόσα λεφτά ξόδευαν κάθε χρόνο Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Απίστευτο!

23 Ιανουαρίου 2020 17:49
Αδιανόητο: Τόσα λεφτά ξόδευαν κάθε χρόνο Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή τους ζωή, μετά την αποχώρηση από το παλάτι, με τις αποκαλύψεις πάντως να μη σταματούν, ακόμη και για το πόσα ξόδευαν κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ξόδευαν κάθε χρόνο το ποσό των περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο εκτός του ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, δε θα μπορούν πια να είναι σε θέση να το δαπανήσουν, μιας και η απόσχιση από τη βασιλική οικογένεια τους αποδυναμώνει.

Αποτέλεσμα; Οι φήμες... δίνουν και παίρνουν για το πώς θα διασφαλίσουν την οικονομική τους ανεξαρτησία!

Άραγε, η Μέγκαν Μαρκλ, ως πρώην ηθοποιός, θα επιστρέψει στην «μικρή οθόνη»; Ή μήπως θα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας; Kαι ο Χάρι θα παραχωρεί διαλέξεις σε πανεπιστήμια ανά τον κόσμο έναντι αδράς αμοιβής ως πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Για τους Σάσεξ, η πιο ασφαλής λύση που δεν θα τους φέρει σε αντιπαράθεση με τα βρετανικά Ανάκτορα και θα τους εξασφαλίσει τα τρία εκατομμύρια δολάρια που χρειάζονται ετησίως για την διαβίωσή τους - τόσα υπολογίζονται για να συνεχίσουν να ζουν όπως ζούσαν- είναι η συγγραφή βιβλίων.

Πράγματι, πρόκειται για μία κερδοφόρα επιχείριση για τους γαλαζοαίματους. Συνήθως, οι εκδοτικοί οίκοι αρχικά καταβάλλουν μια προκαταβολή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και με βάση τις πωλήσεις, καθορίζεται το τελικό ποσό.

Στην περίπτωση του Χάρι και της Μέγκαν, όπως επισημαίνει το περιοδικό «Forbes», το πλησιέστερο σημείο αναφοράς είναι αυτό των πρώην Αμερικανών προέδρων και «Πρώτων Κυρίων».

Για παράδειγμα, ο Μπιλ Κλίντον κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια για τα απομνημονεύματά του το 2004 υπό τον τίτλο: «My Life», ενώ για την ιστορία της ζωής του, ο προκάτοχός του Τζορτζ Μπους έβαλε στην τσέπη το ποσό των επτά εκατομμύρια δολαρίων.

Το ζεύγος Ομπάμα, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκέντρωσε το ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων ύστερα από συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House» το 2017 για την συγγραφή βιβλίων. Ένα χρόνο αργότερα, το βιβλίο της πρώην «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, υπό τον τίτλο: «Becoming», έγινε bestseller και ήδη έχουν πουληθεί πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο Χάρι και ο Μέγκαν θα μπορούσαν να δουν στον κουμπαρά τους αντίστοιχα ποσά με αυτά των Ομπάμα, όπως επισημαίνει το περιοδικό.

Ο Κιθ Ούρμαν, ιδρυτικό στέλεχος του εκδοτικού οίκου «Javelin» με έδρα την Ουάσινγκτον, πιστεύει ότι οι Σάσεξ θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ταμείο τους με το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων κάνοντας μία συμφωνία μ΄έναν αμερικανικό - κατά προτίμηση- εκδοτικό οίκο για την συγγραφή βιβλίων.

«Θα ήταν μια εκδοτική συμφωνία- ορόσημο», επισημαίνει ο Ούρμαν. «Θα μπορούσαμε να δούμε μια σειρά παιδικών βιβλίων από τη Μέγκαν και βιβλία που ρίχνουν φως στη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από την πλευρά του Χάρι. Οι Αμερικανοί γοητεύονται με τη μοναρχία που δεν είχαν ποτέ. Θα ήταν μια ακαταμάχητη ιστορία», προσθέτει.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share