Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έφυγε η Μέγκαν και η Κέιτ Μίντλετον... ξεσάλωσε! Αυτό το ντύσιμό της σήκωσε συζήτηση! (video+photo)

Δεν θα το πιστεύετε!

23 Ιανουαρίου 2020 15:06
Έφυγε η Μέγκαν και η Κέιτ Μίντλετον... ξεσάλωσε! Αυτό το ντύσιμό της σήκωσε συζήτηση! (video+photo)

Η Κέιτ Μίντλετον δε σταματά να μας εκπλήσσει και, μετά την παραίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισε να ξεσηκώσει με τα ρούχα που φόρεσε!

Η πριγκίπισσα, στη διάρκεια μιας επίσκεψής της στο Κάρντιφ χθες (22/1), αποφάσισε να φορέσει και να συνδυάσει εκπληκτικά ένα κάμεν μπουφάν Massimo Dutti και μια λεοπάρ φούστα για πρώτη φορά. Και το λουκ έμοιαζε πολύ σε αυτό της Μέγκαν Μαρκλ!

Μήπως, λοιπόν, η αποχώρηση της Πριγκίπισσας του Σάσεξ της έδωσε... το ελεύθερο; Η Κέιτ, λίγο μετά το Megxit, έχει αρχίσει να σχολιάζεται ξανά για τις στυλιστικές της επιλογές και σε λιγότερο από τρεις μέρες, τόλμησε εκτός αυτού του ντυσίματος ένα look με φουλ του κόκκινου, που άλλωστε βρίσκεται στη μόδα αυτόν τον χειμώνα, με ένα περιδέραιο των 295 ευρώ, για να ακολουθήσει το... λεοπάρ στις 22 Ιανουαρίου.

Το κάμελ μπουφάν της με υπογραφή Massimo Dutti, που είναι η αγαπημένη μάρκα, τόσο της Μέγκαν Μαρκλ όσο και της Βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εκπτώσεις και πωλείται στα 175 ευρώ αντί για 412. Η Κέιτ, που είναι τελείως διαφορετική σε σύγκριση με το 2019 στο στυλ της, μάλλον προβαίνει σε αυτές τις αλλαγές βλέποντας τη Μέγκαν να μετακομίζει στον Καναδά.

Όσο για τη λεοπάρ φούστα; Έχει γίνει αντικείμενο έντονης κουβέντας στην Αγγλία, η οποία προέρχεται από τα Zara, επίσης από εκπτώσεις!

Η αλλαγή αυτή ίσως οφείλεται στην νέα της στυλίστρια, που προσέλαβε για να δείξει πως ακολουθεί το στυλ της Μέγκαν Μαρκλ, τόσο για τα ρούχα όσο και για τα σχέδια. Δεν ξεχνά κανείς, άλλωστε, τις μαύρες ψηλές μπότες που είχε φέρει στη μόδα η Μέγκαν και φαίνεται να υιοθετεί στο τελευταίο της look η Κέιτ.

Συγκλονίζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ! «Η επόμενη φορά που θα με δουν, θα είναι όταν πεθάνω»!

Σε μια απίστευτη εξομολόγηση προχώρησε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, ο οποίος σε ντοκιμαντέρ του Channel 5, με αφορμή την παραίτηση του ζευγαριού τόνισε, ότι δε σταματούσε να κλαίει, παρακολουθώντας το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι από την τηλεόραση, όντας σε ένα κρησφύγετο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Στο ντοκιμαντέρ των 90 λεπτών, που προβλήθηκε χθες (22/1), ένας συντετριμμένος Τόμας Μαρκλ σχεδόν κατέρρευσε, παρακολουθώντας την κόρη του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας από την οθόνη του, επανερχόμενος από καρδιακή προσβολή, ενώ τόνισε το πόσο ζήλευε τον Πρίγκιπα Κάρολο να την παραδίδει στον Χάρι, κάτι που θα ήθελε ο ίδιος να κάνει.

«Η κόρη μου ήταν πανέμορφη. Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί της», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας πως «εύχομαι να ήμουν μαζί της. Το εκτίμησα που ο Κάρολος ήταν εκεί. Παραδέχομαι, ότι έκλαψα λίγο για αυτό και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το ξεχάσω».

Στο ντοκιμαντέρ, ο 75χρονος Αμερικανός, που δεν έχει μιλήσει με τη Μέγκαν από το Μάιο του 2018, ανέλυσε την κατάρρευση της σχέσης τους και κατηγόρησε τον Χάρι για παιδιάστικη συμπεριφορά, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να λύσει επιτέλους τη σιωπή του.

«Σε αυτό το σημείο, η βασιλική οικογένεια μου χρωστά, όπως και ο Χάρι και η Μέγκαν. Ό,τι έχω περάσει αυτό τον καιρό, έπρεπε να έχει επιβραβευτεί. Η κόρη μου είπε, ότι όταν θα έφτανα στα γεράματα, θα με φρόντιζε. Είναι η ώρα να το κάνει, είπε ο συνταξιούχος άλλοτε φωτιστής σε μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ, επισημαίνοντας πως η σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν περίπλοκη, ενώ επέμεινε ότι «για αυτούς δεν υπάρχω! Και τώρα ο Χάρι, είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, είναι μέρος της οικογένειάς μου και εγώ μέρος της δικής του. Έπρεπε να μιλάμε, δεν είναι κάνα 12χρονο, δεν έχει δικαίωμα να δείχνει τέτοια ευαισθησία».

Αναφορικά με το πότε μίλησαν τελευταία, ο κύριος Μαρκλ απάντησε, ότι ήταν σε μια σειρά τηλεφωνημάτων με έντονο συναίσθημα, πριν από το γάμο. Ήταν έτοιμος να περπατήσει με την κόρη του στην εκκλησία, αλλά βγήκε εκτός νυμφώνος, μόλις έγινε γνωστή η μυστική του συμφωνία με φωτογράφο, σύμφωνα με την οποία θα πόζαρε για φωτογραφίες, που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για το γάμο, λίγο αφότου το παλάτι ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του.

«Αυτό θα με στοιχειώνει για όλη μου τη ζωή», είπε εκείνος, αναφέροντας ύστερα ένα τηλεφώνημα, αφού ο έξαλλος Χάρι πήρε την απόφαση να τον αφήσει στο περιθώριο. «Θέλησα να απολογηθώ στη Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια, αλλά δε με άφησαν», αποκάλυψε.

Λίγο αργότερα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο για άμεση εγχείρηση ανοικτής καρδίας και οι ιατροί του είπαν, ότι δε θα μπορούσε να ταξιδέψει. Παράλληλα, σε συνομιλίες με τον Πρίγκιπα Χάρι, ο τελευταίος του ανέφερε για το deal με τον φωτογράφο, ότι αν τον άκουγε, δε θα συνέβαιναν όλα αυτά.

«Του απάντησα, τότε, ότι είναι κρίμα που δεν πέθανα, για να προσποιηθείτε πως είστε στενοχωρημένοι και τους είπα, ότι τελειώσαμε», ήταν η κατάληξη σύμφωνα με τον ίδιο, προσθέτοντας πως σίγουρα εξαιτίας της απουσίας του η Μέγκαν δάκρυσε και ο Χάρι ήταν απογοητευμένος.

Στη συγκινητική του συνέντευξη, ανατριάζει υπογραμμίζοντας πως «η τελευταία φορά που θα με δουν, μάλλον, είναι όταν θα είμαι στον τάφο. Αυτή την ώρα, δεν νομίζω πως θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν».

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, θεωρώντας πως η απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα πριγκιπά του καθήκοντα τον εξευτέλισε. Κι αυτό, γιατί ο ίδιος πούλησε τις μετοχές του στο Facebook έναντι 15 χιλιάδων δολαρίων, για να τη βοηθήσει στον πρώτο της γάμο, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ δεν του έδωσε καμία βοήθεια, μετά το γάμο με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Όσο για την εγκυμοσύνη της; Ο Τόμας Μαρκλ την έμαθε από το ραδιόφωνο στο σπίτι του στο Μεξικό και, σχετικά με αυτό, ανέφερε πως «είναι αστείο, όταν το λες αυτό στον κόσμο. Είναι η κόρη και το εγγόνι μου. Θα έχει ένα δικό μου εγγόνι και δε με παίρνουν τηλέφωνο, το μαθαίνω στο ράδιο».

Ο κύριος Μαρκλ επεσήμανε, ότι ήταν έτοιμος να δώσει στοιχεία εναντίον του ζευγαριού σε πιθανή δικαστική διαμάχη, μετά από τη δημοσίευση ενός εκ των γραμμάτων της Μέγκαν στην Daily Mail. Διαφωνεί με φίλη της Μέγκαν, ότι το γράμμα αυτό αφορούσε μια επανασύνδεση, θεωρώντας πως επρόκειτο για επίθεση εναντίον του.

Η δούκισσα του Σάσεξ θεωρεί, ότι η ιδιωτικότητά της παραβιάστηκε, την ώρα που η εφημερίδα απαντά, ότι αρνείται κάτι τέτοιο και ζητά ως μάρτυρα τον Τόμας Μαρκλ.

Ο ίδιος, πάντως, έδειξε με υπερηφάνεια στο σπίτι του μερικά βασιλικά σουβενίρ, όπως την κούπα για τη γέννηση του Πρίγκιπα Άρτσι, κάτι που του θύμισε τη γέννηση της Μέγκαν Μαρκλ, που έβλεπε ως κάτι ξεχωριστό στη ζωή του.

Υπήρχαν, επίσης, φωτογραφίες του ιδίου μέχρι και από την παιδική ηλικία, ενώ δεν έκρυψε το χιούμορ του, προσθέτοντας πως «μοιάζω με τον Χάρι... λίγο πιο όμορφος»!

Μίλησε, επίσης, για την πρώην σύζυγό του, Ντόρια, με την οποία χώρισε στα τέλη του 1980, η οποία ήταν κάποτε η οικονόμος του σπιτιού, με τη σχέση τους κάποτε να ταράζει τα νερά ως «μικτή», καθώς εκείνος είναι λευκός και η Ντόρια μαύρη. «Δυστυχώς, δεν αποδέχεται όλος ο κόσμος αυτές τις σχέσεις», είπε και πρόσθεσε για την ίδια, ότι «νομίζω πως έχει τα ίδια προβλήματα με τη βασιλική οικογένεια. Δεν ξέρουν πού να τη βάλουν και πάντοτε ήταν τρομαγμένη με τα φώτα της δημοσιότητας».

Θυμήθηκε ξανά τη γέννηση της Μέγκαν και δεν έκρυψε, ότι «όταν μου την έδωσαν στα χέρια, δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Την κοίταξα και αυτό ήταν. Το ήξερα, ότι θα γινόταν κάτι ιδιαίτερο».

Όλα αυτά τα είπε, με αρκετές φωτογραφίες της Μέγκαν να κάνει ψάρεμα νεαρή ή στα παρασκήνια ταινιών με τον πατέρα της, να φαίνονται στο φόντο, μιας και οι δυο τους έζησαν μαζί στα 11-18 τους χρόνια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share