Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρίγκιπας Κάρολος: Θα χρηματοδοτήσει με δικό του εισόδημα τη νέα "ανεξάρτητη" ζωή του Χάρι- Μέγκαν!

Τι συμφωνήθηκε;

20 Ιανουαρίου 2020 12:55
Πρίγκιπας Κάρολος: Θα χρηματοδοτήσει με δικό του εισόδημα τη νέα

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα χρηματοδοτήσει τη ζωή του Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ από το δικό του επενδυτικό εισόδημα - αλλά οι φίλοι του έχουν προειδοποιήσει το βασιλικό ζευγάρι ότι τα μετρητά δεν είναι «ανεξάντλητα».

Η ιστορική συμφωνία του Σάββατο το βράδυ έκρινε ότι το ζευγάρι θα ρίξει τους τίτλους HRH, θα αποπληρώσει τα μετρητά των φορολογούμενων £ 2,4 εκατομμυρίων και δεν θα λάβει πλέον δημόσιους πόρους. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «Δεν είχαμε άλλη επιλογή με τη Μέγκαν, δε θα αλλάξω ποτέ»!

Σε αντάλλαγμα, τους επετράπη να εγκαταλείψουν τα καθήκοντα τους και τους παραχωρήθηκε άδεια να επεκτείνουν την Sussex Royal η οποία πιστεύεται ότι αξίζει μια περιουσία.

Αντί να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από το Δουκάτο του Κορνουάλη, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα χρησιμοποιήσει τα δικά του ιδιωτικά κεφάλαια για να βοηθήσει το ζευγάρι με τη νέα ζωή του στον Καναδά, όπως αναφέρει η Daily Telegraph.

Αλλά, μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Τσαρλς έχει δείξει ότι αυτό δεν είναι ένα «ανεξάντλητο» ποσό και θα επιδιώξει να αναθεωρήσει τις οικονομικές ρυθμίσεις του ζευγαριού μέσα σε ένα χρόνο.

Η βασίλισσα λέγεται επίσης ότι είναι ανήσυχη ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα βασιλικά διαπιστευτήρια για τις τσέπες τους και θα τα παρακολουθήσει στενά.

Οι εμπλεκόμενοι ανέφεραν στο MailOnline ότι το σχέδιο που εκτοξεύτηκε στο Sandringham το Σάββατο υπόκειται σε ετήσια επισκόπηση την άνοιξη του 2021, αν και η ημερομηνία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ήδη, ο φίλος σχεδιαστής μόδας της Μέγκαν, Μίσα Νόνο, υπαινίχθηκε ότι ήταν έτοιμη να «συνεργαστεί» με το ζευγάρι.

Ενώ η δήλωση της χθεσινής νύχτας απεικόνιζε το βασικό σχέδιο του μέλλοντος του Sussex, ορισμένες περιοχές παρέμειναν ασαφείς:

Το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τους τίτλους HRH, αλλά συμφώνησε να μην τους χρησιμοποιήσει, το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε σε μια εξοργιστική ανακοίνωση.

Έχουν παραμείνει αδιευκρίνιστα ορισμένα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα χρειαστεί ο Χάρι και ο Μέγκαν να αποσυρθεί η λέξη «Royal» από την ιστοσελίδα του SussexRoyal και ποιος θα πάρει τον λογαριασμό πολλών εκατομμυρίων λιρών για τις συνεχιζόμενες απαιτήσεις ασφαλείας.

Η βασίλισσα, η οποία ανέλαβε τον έλεγχο της κρίσης που απειλούσε να βλάψει μόνιμα τη μοναρχία, εξήρε τη Μέγκαν για να γίνει γρήγορα μέλος της οικογένειας και ευχαρίστησε το ζευγάρι για το έργο που είχαν κάνει, λέγοντας ότι ήταν ευτυχής που βρήκαν έναν εποικοδομητικό τρόπο μετακίνησης προς τα εμπρός.

Στην δήλωσή της, η Βασίλισσα δήλωσε: «Μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών και πιο πρόσφατων συζητήσεων, χαίρομαι που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό δρόμο για τον εγγονό μου και την οικογένειά του.

«Ο Χάρι, ο Μέγκαν και ο Αρκί θα είναι πάντα πολύ αγαπητοί μέλη της οικογένειάς μου.

«Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης εξέτασης κατά τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλο το αφοσιωμένο έργο τους σε όλη αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα ​​από αυτήν και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πόσο γρήγορα η Μέγκαν έγινε μέλος της οικογένειας.

Μέγκαν Μάρκλ: Το παλάτι την είχε ψυχοπλακώσει! Δεν ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει σε τοξικό περιβάλλον!

Η Μέγκαν Μάρκλ αισθάνεται ότι μπορεί τώρα να κάνει ό, τι θέλει χωρίς να ζητήσει άδεια μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το παλάτι, είπε ένας στενός φίλος. Δείτε πρώτοι τι είπε στο Athensmagazine.gr!

«Η Μέγκαν θεώρησε ότι έπρεπε να δραπετεύσει επειδή ζούσε μέσα στα βασιλικά όρια και αυτό ήταν η συντριβή της ψυχής», είπε ο φίλος.

Την περασμένη Τετάρτη, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex εγκατέλειψαν τα καθήκοντα τους, διαιρώντας το χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου και θα εργαστούν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, παγιδεύοντας την βασιλική οικογένεια και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Μέγκαν είναι τώρα στον Καναδά με τον Άρτσι, ηλικίας οκτώ μηνών, και έσπασε την σιωπή την Τρίτη όταν έκανε μια επίσκεψη στο Κέντρο Γυναικών Downtown Eastside στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει τα πνεύματα του προσωπικού».

Ο φίλος της Μέγκαν εξήγησε ότι η 38χρονη αισθάνεται ότι μπορεί να "αναπνεύσει" τελικά από την αποχώρηση και ότι έχει ελεύθερη βασιλεία για τη ζωή της ξανά.

Εξήγησαν επίσης ότι η Μέγκαν θεώρησε ότι η ζωή εντός της βασιλικής οικογένειας περιορίζεται στην «συντριβή της ψυχής» και ότι δεν ήθελε τον γιο της γύρω από ένα τέτοιο «τοξικό περιβάλλον», αποφασίζοντας να αφήσει εν μέρει προς όφελός του.

"Ένιωσε επίσης ότι δεν μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα στο, αν δεν ήταν ο εαυτός της. Κάτι που ένιωθε ότι δεν μπορούσε να είναι μέσα στη βασιλική οικογένεια.

«Είπε ότι δεν ήθελε να πάρει ο Άρτσι το άγχος της. Ένιωσε σαν να ήταν ένα τοξικό περιβάλλον γι 'αυτόν, επειδή υπήρχε πάρα πολύ ένταση και απογοητεύσεις ».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share