Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέγκαν Μάρκλ: Το παλάτι την είχε ψυχοπλακώσει! Δεν ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει σε τοξικό περιβάλλον!

Δεν ήθελε να περάσει τα ίδια!

17 Ιανουαρίου 2020 13:30
Μέγκαν Μάρκλ: Το παλάτι την είχε ψυχοπλακώσει! Δεν ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει σε τοξικό περιβάλλον!

Η Μέγκαν Μάρκλ αισθάνεται ότι μπορεί τώρα να κάνει ό, τι θέλει χωρίς να ζητήσει άδεια μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το παλάτι, είπε ένας στενός φίλος. Δείτε πρώτοι τι είπε στο Athensmagazine.gr!

«Η Μέγκαν θεώρησε ότι έπρεπε να δραπετεύσει επειδή ζούσε μέσα στα βασιλικά όρια και αυτό ήταν η συντριβή της ψυχής», είπε ο φίλος.

Την περασμένη Τετάρτη, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex εγκατέλειψαν τα καθήκοντα τους, διαιρώντας το χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου και θα εργαστούν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, παγιδεύοντας την βασιλική οικογένεια και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Μέγκαν είναι τώρα στον Καναδά με τον Άρτσι, ηλικίας οκτώ μηνών, και έσπασε την σιωπή την Τρίτη όταν έκανε μια επίσκεψη στο Κέντρο Γυναικών Downtown Eastside στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει τα πνεύματα του προσωπικού».

Ο φίλος της Μέγκαν εξήγησε ότι η 38χρονη αισθάνεται ότι μπορεί να "αναπνεύσει" τελικά από την αποχώρηση και ότι έχει ελεύθερη βασιλεία για τη ζωή της ξανά.

Εξήγησαν επίσης ότι η Μέγκαν θεώρησε ότι η ζωή εντός της βασιλικής οικογένειας περιορίζεται στην «συντριβή της ψυχής» και ότι δεν ήθελε τον γιο της γύρω από ένα τέτοιο «τοξικό περιβάλλον», αποφασίζοντας να αφήσει εν μέρει προς όφελός του.

"Ένιωσε επίσης ότι δεν μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα στο, αν δεν ήταν ο εαυτός της. Κάτι που ένιωθε ότι δεν μπορούσε να είναι μέσα στη βασιλική οικογένεια.

«Είπε ότι δεν ήθελε να πάρει ο Άρτσι το άγχος της. Ένιωσε σαν να ήταν ένα τοξικό περιβάλλον γι 'αυτόν, επειδή υπήρχε πάρα πολύ ένταση και απογοητεύσεις ».

«Δεν μπορώ να το κάνω άλλο»: Πληγωμένος και πικραμένος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Χάρι!

«Στενοχωρημένος και πικραμένος» με την απόφαση του αδερφού του, Χάρι, να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα, φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Sunday Times", ο Γουίλιαμ φέρεται να είπε σε φίλο του για την απόφαση του Χάρι.

«Σε όλη μας τη ζωή έδειχνα κατανόηση στον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Είμαι στενοχωρημένος γι’ αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι μαζί».

Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στο Ουίνδσορ.

«Αρχικά ο Χάρι ήταν εναντιωμένος σε αυτό. Το είδε ως την έναρξη ενός σχίσματος μεταξύ του ίδιου και του αδερφού του και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης ανήσυχος», δήλωσε πηγή στους Sunday Times.

Tελεσίγραφο 72 ωρών της Βασίλισσας Ελισάβετ σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ!

Τελεσίγραφο 72 ωρών έδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί τους όρους του “Megxit” και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

Πάντως η έντονη φημολογία για το αν τελικά θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται, ωστόσο ο Χάρι ευελπιστεί να έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, παρά τον αιφνιδιαστικό τρόπο που ανήγγειλαν την αποχώρησή τους από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει δυσαρεστηθεί αρκετά από τη στάση του εγγονού της, αποφάσισε να τους δώσει τελεσίγραφο 72 ωρών ώστε να ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν οριστικά αν θέλουν να παραιτηθούν, σύμφωνα με την dailymail.

Ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές, αλλά είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share