Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία από πρώην παίκτρια του Big Brother! Όπως την γέννησε η μαμά της!

Σάλος!

14 Ιανουαρίου 2020 20:28
Άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία από πρώην παίκτρια του Big Brother! Όπως την γέννησε η μαμά της!

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία από πρώην παίκτρια του Big Brother, ακριβώς όπως την γέννησε η μαμά της! Ενώ όσον αφορά στην Ελλάδα ένα όνομα «βόμβα» έχει πέσιε για την παρουσίαση του!

Ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη της, δεν δίστασε να δείξει τα... κάλλη της, μην αφήνοντας και πολλά στην φαντασία. H Trisha Paytas δεν δίστασε να τα δείξει όλα στους 2.4 εκατομμύρια followers της!

Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother! (Video)

Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother!

Εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού Νορβηγίδας τουρίστριας στη Ρόδο!

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα έγιναν στο σπίτι του ριάλιτι, όπου διαγωνιζόμενος φέρεται να βίασε συμπάικτριά του, η παραγωγή δεν το έκοψε εξ αρχής αλλά το άφησε τόσο ώστε να εξασφαλίσει κάποια πλάνα και έπειτα έδειξε το βίντεο στη νεαρή κοπέλα χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

Η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο και βρεθεί να βλέπει τον βιασμό της, ούσα αναίσθητη από το ποτό, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου.

Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που βίαζε την 12χρονη!

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται η Πράντο να λέει ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα». Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.

Φρίκη: Άνδρας βίασε 19χρονη και μετά την σκότωσε! (photo)

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share