Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Megxit: Η πρώτη εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά από την ανακοίνωση- βόμβα!

Εμφανώς πειραγμένη!

10 Ιανουαρίου 2020 17:30
Megxit: Η πρώτη εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά από την ανακοίνωση- βόμβα!

Κατσουφιασμένη φαίνεται να είναι η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και να οδηγεί μόνη της το αυτοκίνητό της, στο Νόρφολκ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση περί βασιλικής «εξόδου» του ζεύγους Σάσεξ.

Ενώ καθόταν στο τιμόνι του «Land Rover», η Αυτής Μεγαλειότητα έδειχνε μουτρωμένη, και επηρεασμένη από τα πρόσφατα συμβάντα, που έχουν αναστατώσει σαφώς όλη τη χώρα! Να υπενθυμίσουμε ότι υπήρχαν από πριν ενδοιασμοί για την αποχώρηση του ζευγαριού, αλλά και μια επιθυμία από το παλάτι να μειώσουν τον αριθμό των μελών της βασιλικής οικογένειας!

Το πρόσωπό της αντανακλούσε την δυσφορία του παλατιού για την ανακοίνωση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετεγκατασταθούν στη Βόρεια Αμερική.

Megxit: Η πρώτη εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά από την ανακοίνωση- βόμβα!

Η Μέγκαν Μάρκλ «παράτησε» τον Πρίγκιπα Χάρι!

Η Μέγκαν Μάρκλ «παράτησε» τον Πρίγκιπα Χάρι και έφυγε για τον Καναδά προκειμένου να «ξεφύγει» από τον σάλο που ξέσπασε μετά την απόφασή της και του πρίγκιπα Χάρι, να αποσπαστούν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Η Μέγκαν Μαρκλ που δέχεται την κατακραυγή των ΜΜΕ, θα πάει πίσω στον Καναδά όπου βρίσκεται ο γιος της, Άρτσι, υπό την προστασία της νταντάς του και θα αφήσει τον Χάρι πίσω στο Μπάκιγχαμ για να αντιμετωπίσει την κρίση που ξέσπασε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

undefined

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Δούκισσα του Σάσσεξ ήθελε να πάει πίσω στο παιδί της, με τον σύζυγό της να αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την οργή που έχει φέρει η απόφασή τους στην βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, διευκρινίζει πως η Μαρκλ σκοπεύει να μείνει εκεί για «άγνωστο χρονικό διάστημα».

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν ήταν στα πλάνα της να μείνει στη Βρετανία για πολύ καιρό, μετά την επιστροφή της από τις διακοπές με την οικογένειά της στον Καναδά. Έμεινε μόλις τρεις μέρες και αποχώρησε μετά την απόφαση της βασίλισσας να λυθεί το ζήτημα άμεσα με την ίδια και τον Χάρι.

«Υπάρχω, δε ζω»: Τα παράπονα της Μέγκαν Μάρκλ στον Πρίγκιπα Χάρι! (Video)

Μπορεί η παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να έσκασε σαν βόμβα στο παλάτι αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι είχε προαναγγείλει λίγο καιρό πριν πως ήταν διατεθειμένο να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι - εδώ και καιρό - γνωστό πως δεν περνούσε ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα «εκτυφλωτικά φώτα» της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την «πνίγουν», πλήθαιναν.

Μιλώντας στο ITN News, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε πει: «Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη».

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε. Επίσης ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;» με την Μέγκαν να απαντά καταφατικά.

Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, είχαν ανάψει φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share