Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είχαν διωχθεί ήδη από το παλάτι! Τι αποκαλύπτει έμπιστη πηγή;

Τι έχει συμβεί τελικά;

10 Ιανουαρίου 2020 15:20
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είχαν διωχθεί ήδη από το παλάτι! Τι αποκαλύπτει έμπιστη πηγή;

Ένας έμπιστος του ζευγαριού, αποκαλύπτει ότι το παλάτι τους είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αποτελούν πλέον μέρος του, ενώ υπήρχαν ήδη σχέδια για να μειωθούν τα μέλη στην μοναρχία. Έτσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, έκαναν μάλλον μια κίνηση "ματ".

Ο παρουσιαστής ειδήσεων ITV επέμεινε ότι «σίγουρα δεν είναι αλήθεια» για να υποδείξει ότι η βασιλική οικογένεια «τυφλώθηκε» με την απόφασή του να αποχωρήσει από τους ανώτερους ρόλους της μοναρχίας.

Είπε ότι ήταν μόνο η χρονική στιγμή της είδησης βόμβας που εξόργισε την Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήρθε αφού επέστρεψαν από ένα ταξίδι έξι εβδομάδων στον Καναδά μετά από διάλειμμα από τα βασιλικά καθήκοντα.

Ο Μπράντμπι, στενός φίλος με τον Χάρι και την Μέγκαν και τον αδελφό του Γουίλιαμ, μίλησε στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ ITV, όπου μίλησαν για τους αγώνες του να ζουν στο προσκήνιο και μέσα στην δημοσιότητα.

Οι ισχυρισμοί του για μια «άνιση μοναρχία», στην οποία λέγεται ότι ο Τσάρλς λέει ότι θέλει να μειώσει τον αριθμό των βασιλικών εργασίας, λέγεται ότι είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Χάρι και ο Μέγκαν αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Έχει επίσης προταθεί ένα πορτρέτο που απελευθερώνεται από τον μονάρχη για να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας δεκαετίας ίσως ήταν το τελικό χτύπημα, επιβεβαιώνοντας σε αυτούς ότι βρίσκονται στο «περιθώριο».

Αλλά κατηγορώντας την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει και να γίνει «οικονομικά ανεξάρτητο» σχετικά με το ζήτημα της συρρίκνωσης της βασιλικής οικογένειας, μπορεί να θεωρηθεί απλά μια βολική δικαιολογία για να αφήσει τη ζωή τους πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βόρεια Αμερική.

Μια παρόμοια «μειωμένη» εικόνα της βασιλικής οικογένειας παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας των Χριστουγέννων της Βασίλισσας το περασμένο έτος μετά από αναφορές ότι ο Κάρολος, 71 ετών, ήθελε να μειώσει τον αριθμό των βασικών μελών.

Η Βασίλισσα, οΤσάρλς, ο Γουίλιαμ και ο Τζόρτζ έκαναν χριστουγεννιάτικα πουτίγκα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που απεικονίζονταν μπροστά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμημένο με βασιλικές διακοσμήσεις.

Η Μέγκαν Μάρκλ «παράτησε» τον Πρίγκιπα Χάρι!

Η Μέγκαν Μάρκλ «παράτησε» τον Πρίγκιπα Χάρι και έφυγε για τον Καναδά προκειμένου να «ξεφύγει» από τον σάλο που ξέσπασε μετά την απόφασή της και του πρίγκιπα Χάρι, να αποσπαστούν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Η Μέγκαν Μαρκλ που δέχεται την κατακραυγή των ΜΜΕ, θα πάει πίσω στον Καναδά όπου βρίσκεται ο γιος της, Άρτσι, υπό την προστασία της νταντάς του και θα αφήσει τον Χάρι πίσω στο Μπάκιγχαμ για να αντιμετωπίσει την κρίση που ξέσπασε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Δούκισσα του Σάσσεξ ήθελε να πάει πίσω στο παιδί της, με τον σύζυγό της να αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την οργή που έχει φέρει η απόφασή τους στην βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, διευκρινίζει πως η Μαρκλ σκοπεύει να μείνει εκεί για «άγνωστο χρονικό διάστημα».

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν ήταν στα πλάνα της να μείνει στη Βρετανία για πολύ καιρό, μετά την επιστροφή της από τις διακοπές με την οικογένειά της στον Καναδά. Έμεινε μόλις τρεις μέρες και αποχώρησε μετά την απόφαση της βασίλισσας να λυθεί το ζήτημα άμεσα με την ίδια και τον Χάρι.

«Υπάρχω, δε ζω»: Τα παράπονα της Μέγκαν Μάρκλ στον Πρίγκιπα Χάρι! (Video)

Μπορεί η παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να έσκασε σαν βόμβα στο παλάτι αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι είχε προαναγγείλει λίγο καιρό πριν πως ήταν διατεθειμένο να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι - εδώ και καιρό - γνωστό πως δεν περνούσε ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα «εκτυφλωτικά φώτα» της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την «πνίγουν», πλήθαιναν.

Μιλώντας στο ITN News, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε πει: «Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη».

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε. Επίσης ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;» με την Μέγκαν να απαντά καταφατικά.

Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, είχαν ανάψει φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Σκάνδαλο στο Παλάτι! Το καυτό στριπτίζ και η υποκρισία της Μέγκαν Μάρκλ θα έκαναν έξαλλη την Νταϊάνα!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει στριπτίζ ενώ ψήνει μπιφτέκια. Έξαλλη θα ήταν μαζί της η πριγκίπισσα Νταϊάνα ενώ είχε ξεσπάσει σάλος στο παλάτι!

Οι δύο αυτές γυναίκες είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, αν και τα μέσα ενημέρωσης δεν σταματάνε να τις συγκρίνουν. Έχει ακουστεί ακόμα και για μια κρυφή σύνδεση της Μέγκαν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Στον αντίποδα, λέγεται ότι αν ήταν εν ζωή θα την μισούσε.

Πάμε πίσω στο 2012 όταν το περιοδικό Closer αναγκάστηκε να αποζημιώσει με 92.000 λίρες την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για τη δημοσίευση topless φωτογραφιών της.

Έξι χρόνια αργότερα και Γάλλοι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν άξιζαν να αποζημιωθούν με 92.000 λίρες. Και αυτό λόγω των φωτογραφιών της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι δικηγόροι του περιοδικού Closer θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης. Χαρακτηρίζουν υποκριτική μια τόσο μεγάλη αποζημίωση.

Η προσφυγή θα ξεκινήσει στο Εφετείο των Βερσαλλιών την Τετάρτη. Οι εκπρόσωποι του Closer αναφέρουν ότι η απόφαση θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Θέλουν απόφαση όπως και σε απλές περιπτώσεις παραβίασης ιδιωτικής ζωής. Όπου οι αποζημιώσεις δεν ξεπερνούν τις 100 λίρες.

Οι πρόστυχες πόζες της Μέγκαν Μαρκλ καίνε τη βασιλική οικογένεια

Θα χρησιμοποιήσουν βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει στριπτίζ ενώ ψήνει μπιφτέκια για να αποδείξει πως τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν ελκυστικές φωτογραφίες για να προωθήσουν τους εαυτούς τους.

Το βίντεο «Grilling Never Looked So Hot With Meghan Markle» είχε γυριστεί για το περιοδικό Men’s Health το 2013. Η Αμερικανίδα ηθοποιός τότε έβγαζε το πουκάμισό της μπροστά στην κάμερα και πόζαρε με το καυτό σορτς να ψήνει χάμπουργκερ.

Στα στοιχεία ίσως να περιλαμβάνονται και φωτογραφίες που δείχνουν τη Δούκισσα του Sussex να προτάσσει το στήθος της στην κάμερα από παραλία πριν την ένταξή της στη βασιλική οικογένεια. Η νομική ομάδα του περιοδικού Closer θα χρησιμοποιήσει και άλλες αισθησιακές φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και ερωτικές σκηνές από την καριέρα της.

Πηγές από το παλάτι του Κένσινγκτον επιμένουν ότι οι επίμαχες φωτογραφίες Κέιτ Μίντλετον ήταν προϊόν παραβίασης και πιθανότατα κλοπής.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share