Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ηθοποιός! Την αναγνωρίσατε; (photo)

«Κολάζει» σήμερα με την παρουσία της!

6 Ιανουαρίου 2020 20:59
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ηθοποιός! Την αναγνωρίσατε; (photo)

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι μια πασίγνωστη ηθοποιός όπου ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών και συγκροτημάτων, για να περάσει αργότερα σε σαπουνόπερες, τηλεοπτικές σειρές και τελικά στον κινηματογράφο. Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Η μεγάλη ευκαιρία της δόθηκε με το βραβευμένο Training Day. Η ερμηνεία της εντυπωσίασε και άρχισαν να της προσφέρονται ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές. Εκτός από την ηθοποιία , συμμετέχει σε έντυπες και τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και καμπάνιες όπως αυτή ενάντια στον καρκίνο του στήθους.

Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς αλλά αρνείται να κάνει γυμνές εμφανίσεις στις ταινίες της επικαλούμενη την καθολική της ανατροφή. Είναι παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Πρόκειται φυσικά για την Eva Mendes η οποία είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling και έχουν δύο κόρες, την Esmeralda Amada Gosling και την Amada Lee Gosling.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίσατε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής με τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαία τραγούδια.Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο λόγος για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, που με αφορμή τα γενέθλια του και θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, ανάρτησε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία!

«Ευχαριστώ για τις ευχές αγαπητοί μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Έλληνας παντρεμένος τραγουδιστής ξελογιάστηκε με γυμνάστρια!

Γνωστός Έλληνας και παντρεμένος τραγουδιστής «αναστατώθηκε» με το που είδε την γυμνάστρια!

Δείτε επίσης: Σοκ! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (photos-video)

Συγκεκριμένα σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος, Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε για διακοπές με την σύζυγό του σε ειδυλλιακό νησί.

Κατά την διάρκεια μιας βόλτας που έκανε είδε μια σ3ξι γυμνάστρια στο δρόμο και αναστατώθηκε, με αποτέλεσμα να της δείξει τον ενθουσιασμό του.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη γυμνάστρια αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη και του σύστησε την σύντροφό της.

Μάλιστα, η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη καθώς βλέποντας το ζευγάρι δήλωσε:

«Ε και τι έγινε; Μου αρέσεις εσύ μου αρέσει και αυτή, έλα να αλλάξουμε εμπειρίες».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share