Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Dollface: Η σειρά που πρέπει να δουν οι απανταχού χωρισμένοι!

Σίγουρα θα νιώσετε πολύ καλύτερα!

26 Νοεμβρίου 2019 11:48
Dollface: Η σειρά που πρέπει να δουν οι απανταχού χωρισμένοι!

Χειμώνιασε για τα καλά πλέον και μια αγαπημένη συνήθεια (δική μου τουλάχιστον) για το χειμώνα είναι η πολύωρη απόλαυση σειρών στον καναπέ αγκαλιά με κουβέρτα και ζεστή σοκολάτα.

Έρχεται η 6η σεζόν του Peaky Blinders και την περιμένουμε πως και πως!

Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα τότε αυτή η σειρά είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Ας ξεκινήσουμε με το αυτονόητο. Το πόσο αγαπάμε την Κατ Ντένινγκς. Η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία και έχει κωμική φλέβα. Την έχεις δει στο “2 Broke Girls” και όχι μόνο.


Το δεύτερο στοιχείο που προκύπτει από το trailer είναι ότι πρόκειται για μία σουρεάλ σειρά. Θα δεις δηλαδή οδηγό λεωφορείου με κεφάλι γάτας και ταξίδι σε μία πόλη όπου μπορείς να διαλέξεις γκόμενο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.


Το story

H Τζουλς βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό της, Τζέρεμι, ο οποίος, μετά από 5 χρόνια σχέσης την χωρίζει. Και όχι μόνο τη χωρίζει, αλλά την αφήνει μπροστά από ένα λεωφορείο που την πηγαίνει σε έναν προορισμό γεμάτο γυναίκες. Βλέπουμε τη φάση του χωρισμού αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο. Πηγαίνουμε κατευθείαν σε όλα όσα αντιμετωπίζει μία γυναίκα που χωρίζει. Και που καλείται να πιάσει τη ζωή της από την αρχή.


Δείχνει πώς μία σχέση μπορεί να σε απομακρύνει από τους φίλους σου, αν δεν προσέξεις, και πώς μπορείς να φτάσεις στο σημείο να περιστρέφονται όλα γύρω από τον σύντροφό σου. Το εισιτήριο στη «γη της γυναικείας αλληλεγγύης» δίνει τη δυνατότητα στην Τζουλς να επανεξετάσει τις σχέσεις της, αλλά κυρίως τον εαυτό της. Είναι μία πολύ ευχάριστη σουρεάλ σειρά, με την (δεν ξέρω αν το ανέφερα) υπέροχη Κατ Ντένινγκς, αν και υπάρχουν μερικά ξεπερασμένα στοιχεία. Όπως το ότι πρέπει σώνει και ντε να κάνει rebound sex.


Τι είπε η ίδια για τον νέο ρόλο στη σειρά

«Νιώθω ότι ο ρόλος της Jules είναι κάτι που μπορώ να διαχειριστώ αυτήν τη στιγμή, για όσα seasons και αν προκύψουν. Μετά το τέλος του “Two Broke Girls” το 2016, νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Δε θα μπορούσα να με δω σε έναν ρόλο, όπου σε κάθε επεισόδιο θα πρέπει να ουρλιάζω καλυμμένη μέσα στα αίματα».


Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος στη σειρά “Dollface”;

Η αρχική ιδέα ανήκει στην Jordan Weiss. Πρόκειται για μία πρόσφατη απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και τελικά βρήκε το δρόμο της στην εταιρία παραγωγής της Margot Robbie. Η πλατφόρμα Hulu φιλοξένησε τον πρώτο κύκλο της σειράς των 10 μισάωρων επεισοδίων και τώρα περιμένουμε. Όλα εξαρτώνται από την επίσημη απόφαση της Hulu, για το αν θα υπάρξει δεύτερος. «Ελπίζω ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμα επεισόδια» δήλωσε η δημιουργός, Jordan Weiss.

Stranger Things: Έρχεται η 4η σεζόν!

H επιστροφή του Stranger Things επιβεβαιώθηκε και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της 4ης σεζόν.

Δείτε επίσης: Red Sea Diving Resort: Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία του Netflix!

Η σειρά που αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες έρχεται ξανά στις οθόνες μας και ο τέταρτος κύκλος αναμένεται πιο συναρπαστικός.

Μετά το τρομερό αινιγματικό φινάλε του τρίτου κύκλου και την περιβόητη σκηνή με τον αμερικανό αιχμάλωτο στη Σιβηρία, το θρίλερ συνεχίζεται.

Το teaser της 4ης σεζόν κατάφερε να εντείνει το μυστήριο και δεν έδωσε καμία πληροφορία ούτε για το καστ αλλά ούτε για την πλοκή.

Η ατάκα «Δεν είμαστε πια στο Χοκινς» επιδέχεται πολλές ερμηνείες και οι φαν κάθονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και χωρίς να δείχνει απολύτως τίποτα το Stranger Things φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να μας αφήσει σε ησυχία.

we're not in hawkins anymore

we're not in hawkins anymore

Posted by Stranger Things on Monday, September 30, 2019

Διπλή ερμηνεία

Η αινιγματική φράση του teaser έχει διπλή ερμηνεία.

Το ένα σενάριο θέλει την ατάκα να αναφέρεται στον Γουίλ Μπάιερς, τον αδερφό του, τη μαμά του και την Eleven που έφυγαν από το Χόκινς. Μπορεί ακόμα να υποδηλώνει πως ο Demogorgon θα επιστρέψει για να στοιχειώσει ξανά τον Γουίλ.

Η δεύτερη ερμηνεία αφορά στον αιχμάλωτο στη Σιβηρία που αποκαλύφθηκε στο τέλος της τρίτης σεζόν.

Stranger Things: Το μυστήριο του Χόκινς
Το Stranger Things είναι αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας-τρόμου που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ντάφερ.

Είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Ματ και Ρος Ντάφερ και η εκτελεστική παραγωγή του έγινε από τον Σον Λεβί.

Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους. Την ίδια ώρα ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα.

Η σειρά εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1980 στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα. Αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και της ποπ κουλτούρας. Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τα έργα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τζον Κάρπεντερ και του Στίβεν Κινγκ, μεταξύ άλλων.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share