Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται η 6η σεζόν του Peaky Blinders και την περιμένουμε πως και πως!

Όλα όσα θα δούμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

6 Νοεμβρίου 2019 16:02
Έρχεται η 6η σεζόν του Peaky Blinders και την περιμένουμε πως και πως!

Και ποιος δεν έχει τρελαθεί με την πολυσυζητημένη σειρά του Netflix "Peaky Blinders"; Αναμένουμε με αγωνία την 6η σεζόν της σειράς μιας και το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου μας άφησε πολλά ερωτηματικά κυρίως για την τύχη του Τόμας Σέλμπυ.

Stranger Things: Έρχεται η 4η σεζόν!

Η ψυχολογική του κατάσταση και το μετατραυματικό του στρες από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο μας απασχόλησε από το τέλος της 4ης σεζόν.

Όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα έβλεπε σαν σε όραμα τη νεκρή του γυναίκα (Γκρέις) η οποία τον προκαλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, με αποκορύφωμα την σκηνή που είδαμε να σημαδεύει με όπλο τον ίδιο του τον εαυτό.

Φυσικά, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι τελικά ο «Βασιλιάς» δεν ολοκλήρωσε το σχέδιό του κι ότι είτε τελευταία στιγμή συνήλθε είτε ότι κάποιος επενέβη. Ακόμα και το να μην υπάρχει σφαίρα μέσα στο όπλο φαντάζει πιο λογικό από το να συνεχιστεί η σειρά χωρίς τον Tommy. Σε κάθε περίπτωση, συλλέξαμε τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για την έκτη σεζόν και το τι θα περιλαμβάνει.

Ποιοι χαρακτήρες αναμένεται να επιστρέψουν και πού θα στραφεί η υπόθεση;

Πέρα από τους ίδιους τους Peaky Blinders που δείχνουν να συνεχίζουν κανονικά, ο Σαμ Κλάφιν δε φαίνεται να πηγαίνει πουθενά. Το σχέδιο του Τόμυ να τον δολοφονήσει με τη βοήθεια ενός νοσηλευόμενου επί χρόνια σκοπευτή, όπως ξέρουμε, ναυάγησε, ενώ τα ιστορικά γεγονότα αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της επιστροφής του. Το 1936, έγινε η μάχη του Cable Street μεταξύ της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που προστάτευε την πορεία της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών με ηγέτη τον Μόσλευ, και αντιφασιστικών διαδηλωτών που προσπαθούσαν να την αποτρέψουν. Η περιοχή που επιλέχθηκε για την πορεία ήταν το East End του Λονδίνου, καθώς εκεί υπήρχε μεγάλος πληθυσμός Εβραίων. Το να μην συμπεριληφθεί στη σειρά ένα τέτοιο γεγονός, ειδικά μετά την εισαγωγή του Μόσλευ στο story είναι αρκετά απίθανο.

Αυτές είναι οι νέες σειρές του Netflix που θα μας καθηλώσουν!

O Γκίλλεν, που υποδύεται τον Αμπεράμα Γκόλντ aka νέο σύζυγο της Πόλυ Γκρέι αναμένεται να έχει εξασφαλίσει τη θέση του στο τραπέζι. Μαζί του και o Μισέλ Γκρέι , που θεωρείται εχθρός στην επόμενη σεζόν. Ο σκηνοθέτης, είπε στο podcast του Obsessed with Peaky Blinders - BBC: «Ναι, σίγουρα είναι στημένο έτσι κι αυτό είναι στην πρώτη γραμμή του προορισμού μας».

Όσον αφορά στη μυστήρια σύζυγό του, Gina, που γνωρίσαμε στην πέμπτη σεζόν, έχουμε να μάθουμε πολλά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. «Η Gina κι όποια είναι η οικογένειά της θα κάνουν γνωστούς τους εαυτούς τους», είπε ο σκηνοθέτης στο podcast του BBC, ενώ είχε δηλώσει στο GQ: «Είναι παίκτρια και εκμεταλλεύτρια. Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου»

Ποιες άλλες ιστορικές προσωπικότητες θα δούμε;

Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής, όμως, ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε στο Reddit ότι πρόκειται να δούμε «μία φιγούρα της ιστορίας που μπορεί να εκπλήξει πολλούς. Δεν κατευθύνομαι απαραίτητα Δυτικά, αλλά αν πετύχουμε διάσημες φιγούρες που σχετίζονται με τις δουλειές στις οποίες είναι Τόμυ, σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσουμε»

Τι συμβαίνει με τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται ως νέα πιθανά entries του cast;

Πολλοί διάσημοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο cast της έκτης σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται μέχρι και το όνομα του Μπράντ Πιτ κι αυτό είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάιτ, στην Guardian. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους που επικοινωνούν και θέλουν να συμμετέχουν. Υπάρχει ο Μπραντ Πιτ, ο Σνουπ Ντογκ, ο Ρόκυ. Νομίζω ότι θα ανοίξουμε λίγο την πόρτα για να βάλουμε μερικούς celebrity ηθοποιούς μέσα. Το κύριο πράγμα είναι να είναι καλοί»

Πληροφορίες θέλουν και την Julia Roberts να έχει κάποιον ρόλο στην επόμενη σεζόν. «Δεν ξέρω πώς μαθεύτηκε αυτό, αλλά, ελπίζουμε να γίνει», είπε στο podcast του BBC.

Πότε θα αρχίσει η έκτη σεζόν;

Δυστυχώς, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή, αφού το ντεμπούτο της φαίνεται να τοποθετείται μέσα στο 2021. Ο Byrne είπε στο Obsessed with Peaky Blinders podcast: «Αρχίζω αργότερα αυτόν τον χρόνο και μετά γυρίζουμε την επόμενη χρονιά και δεν έχω καμία ιδέα πότε θα βγει. Ίσως στις αρχές του 2021»

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share